Previziuni pentru 28 decembrie 2013

Astăzi Luna se află în semnul Scorpionului şi formează la noapte conjuncţie cu Saturn, conjuncţie pe care o resimţim încă de la orele 19.00. Acest aspect este un moment excelent pentru a face puţină ordine în viaţa noastră, dar mai ales în gândirea pe care o avem. Cumva suntem mai deschişi de a vedea dincolo de aparenţe şi de a descoperi ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi.
Tot astăzi Mercur formează sextil cu Nodul Nord, un aspect deosebit de constructiv care vine să susţină ordinea şi disciplinarea ideilor, în sensul concentrării doar pe ceea ce ne este necesar evoluţiei personale.  
Luna vine şi ea să-l susţină pe Mercur, chiar dacă este în cădere în semnul Scorpionului, ea de fapt îşi pierde din emoţionalitate, devine selectivă şi destul de determinată. Din acest semn formează o mulţime de aspecte benefice care ne ajută să înţelegem exact ceea ce avem de făcut. Pe de altă parte, multe complexe emoţionale vor ieşi la suprafaţă, tocmai pentru a fi investigate sau înfrânte, fiind necesară retragerea sau interiorizarea. Este momentul de a da piept curajos cu consecinţele prejudecăţilor noastre şi de a le sublima. În iubire este un moment de alchimizare de care vă sfătuiesc să profitaţi din plin. Este la fel, momentul de a învăţa din înfrângeri ca şi din realizări, pentru a ne mişca înainte.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Pacea începe în interior. Ea se află înlăuntru fiecărui suflet, precum mica sămânţă ce aşteaptă să germineze, să crească, să înflorească. Fii calm şi creează condiţiile potrivite; fii calm şi dă-i şansa să facă rădăcini. Deci, tu deţii în interiorul tău cheia păcii întregii lumi. Transformă haosul şi confuzia din propria ta viaţă în pace , linişte, seninătate.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 CAPRICORN
UN PROFET ÎNVĂLUIT VORBEŞTE, ÎNTĂRIT DE PUTEREA UNUI ZEU
Uneori viitorul ni se dezvăluie printr-o frază care ne izbeşte, printr-un eveniment care ne face să avem sentimentul lucrurilor care vor veni, sau printr-un om care ştie să trezească în alţii credinţa şi convingerea lucrurilor care se vor întâmpla. Daca tu însuţi ai o viziune clară şi poţi să vezi lucrurile în lumină, atunci poţi vedea şi poţi spune ce va fi cu multă precizie. Dar pentru asta trebuie să renunţi la prejudecăţi şi dorinţe subiective, şi trebuie să înveţi să vezi lucrurile în ansamblu, ridicându-te mai presus de viziunea limitată a omului obişnuit.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 21 SCORPION
ASCULTÂNDU-ŞI CONŞTIINŢA, UN SOLDAT NU SE SUPUNE ORDINELOR
Orice sistem social este perfectibil. Sistemele sociale au fost create de oameni care au căutat să asigure un mediu raţional şi echilibrat pentru viaţa socială, după conştiinţa lor. Dar totul evoluează, şi întotdeauna vine un moment când oamenii găsesc soluţii mai bune, daca au în vedere valori superioare celor reflectate în sistemul actual. Dacă simţi că ai de făcut ceva care iese din limitările sistemului, pentru a ajuta sistemul să progreseze, atunci eşti dator să faci asta. Altfel, înseamnă să contribui la stagnarea sistemului, adică la propria ta stagnare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top