Previziuni pentru 8 ianuarie 2014

Astăzi avem mai multe aspecte astrologice, primul a avut loc imediat după miezul nopţii, şi anume conjuncţia dintre Mercur şi Venus în mişcare aparent retrogradă, aspect care probabil ne-a ajutat să vizualizăm sau să înţelegem ce anume ar trebui schimbat în comunicarea noastră şi ce atitudine comercială ar trebui să abordăm. Este un aspect de scurtă durată, ele aduce fiacăruia dintre noi mesaje concrete legate de activităţile pe termen scurt, aşa că ar trebui notate toate opţiunile sau ideile care ne apar.

Apoi astăzi este Primul Pătrar, un moment încărcat de tensiune dar care ne determină să acţionăm, să ieşim din moleşala datorată sărbătorilor prelungite. În plus aspectul ne ajută să fim mai dinamici şi destul de practici şi pragmatici, de aceea această zi trebuie utilizată din plin.

Mercur este în opoziţie cu Lilith, aspect provocator, dar care ne obligă la luciditate şi la clarificarea multor dintre relaţiile noastre, mai ales cu persoanele apropiate sau din anturaj.

Este nevoie de prudenţă la condus şi de evitat graba care poate genera mici incidente. Cumva se pot confirma anumite suspiciuni pe care le aveam legate de relaţiile noastre sau de anumite proiecte.

Apoi Mercur formează cuadratură cu asteroidul Ceres, aspect care tensionează relaţiile copii părinţi, sau care ne determină să ne analizăm relaţiile din perspective concrete, sau ca urmare a rezultatelor obţinute de pe urma lor. Este o evaluare destul de dură şi obiectivă care cu siguranţă generează anumite idei de schiimbare sau decizii care deocamdată rămân la stadiul mental.

După ora 18.30, Luna este fără direcţie şi este indicat să se evite discuţiile importante sau lămuritoare, tocmai pentru a nu genera dispute inutile.

Astăyi, în a duoa parte a yilei se resimte din plin cuadratura Marte Jupiter, o consecinţă a ei este, la nivel mnundan, valul de dezvăluiri şi acuzaţii aduse unor peroane publice. Cumva Justiţia funcţionează extrem de dur, aducând la ordine toate exagerările, minciunile sau politicile care au contravenit Binelui general. La nivel personal se poate resimţi o nevoie acută de a spune sau afla adevăruri, concrete sau nu, dar care ne preocupă, sau ne împiedică să acţionăm. La fel vor fi la ordinea zilei suspiciunile dar pot apare şi informaţii dureroase, cumva bănuite dar care au fost evitate cu grijă, în speranţa de a nu fi reale.

Vor urma zile dure, care vor culmina cu Luna Plină din 16 ianuarie, yile care ne vor determina să fim mai lucizi şi obiectivi dar nu pentru că aşa ne propunem ci pentru că suntem obligaţi să o facem.

Aparent totul pare la locul său, dar în străfunduri totul clocoteşte, mai ales dacă privim la acţiunile care au acum loc în ţara noastră, este în subteran, nevăzută, o agitaţie colosală, în care toate forţele ascunse ale lumii se pregătesc să se întâlnească, să se confrunte, chiar dacă nu recunosc direct acest lucru.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Atunci când renuntam în sfârsit la conflictele sterile si la atitudinea noastra negativa, putem deveni linistiti. Anumite practici de natura spirituala ne pot ajuta în mod eficient sa ajungem acolo. De fapt, avem deja în noi linistea aceasta, dar nu o putem descoperi decât daca ne acordam timp sa ne ascultam inima si sa facem efortul de a ne armoniza cu unitatea Izvorului Divin.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 CAPRICORN

STEAGUL BRITANIC E ARBORAT PE UN VAS BRITANIC DE RĂZBOI

Când te confrunţi cu situaţii în care trebuie să acţionezi în forţa, nu ai de ce să-ti ascunzi identitatea sau motivaţiile, daca ele sunt bine intenţionate şi corect fundamentate. Numai cei care nu au încredere în propriile lor motivaţii şi nu îndrăznesc să-şi asume responsabilitatea propriilor fapte vor ezita să înalţe propriul steag pe catarg atunci când acţionează. Anonimatul îi ascunde numai pe aceia cărora le este jenă de propriile lor acţiuni.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 24 CAPRICORN

O FEMEIE INTRÂND LA MĂNĂSTIRE

Există momente când este necesar să fii singur pentru o vreme, cu tine însuţi, eliberat de grijile cotidiene şi atent doar la ceea ce se întâmplă în sufletul tău. Rezervă-ţi, în viaţa ta, un timp pentru a fi cu tine însuţi. Ar putea fi un sfert de oră pe zi, sau ar putea fi o zi pe lună, după cum simţi nevoia. Uneori asemenea momente îţi pot fi impuse de situaţiile trăite. Foloseşte-le la maximum, fiindcă îţi sunt date ca să te regăseşti pe tine însuţi independent de lucrurile care îţi umplu viaţa de obicei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top