Previziuni pentru 12 ianuarie 2014

Săptămâna şi ziua de astăzi ne îndeamnă la organizare. Dacă avem o minte organizată, putem privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care suntem patronul. Dar în afacerea vieţii noastre, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generăm pentru noi şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii noastre ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a ne face fericiţi, şi nu putem fi fericiţi cu adevărat fără să-i facem şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ne-am administrat greşit resursele şi că trebuie să ne schimbăm strategia de viaţă.
Este o zi cu multe tensiuni interioare, dar în care forţa cuvintelor şi a gândurilor este maximă.
Este o zi bună pentru a călătorii, pentru sau pentru a îmbrăţişa natura. Meditaţi în linişte la toate deciziile importante pe care trebuie să le luaţi pentru a finaliza cu succes proiectele în care sunteţi implicaţi. La orice problemă pe care o aveţi puteţi găsi astăzi o soluţie raţională.
Încercaţi să aveţi gânduri bune şi luminoase, frumuseţea lor se va manifesta asupra întregului ciclu lunar care urmează.
Toate tensiunile sunt datorate unor energii prost direcţionate, este important să fim conştienţi că nu putem realiza nimic singuri. Orientarea spre aspectele pragmatice ale vieţii poate fi dublată de frumuseţe şi nobleţe, pâinea hrana noastră zilnică este miracolul unui întreg proces, este important să privim acest aspect miraculos al vieţii şi al propriei existenţe.
Învăţaţi că omul devine ceea ce are în vedere să devină. Dacă îşi repetă suficient de mult timp că este un mizerabil neputincios, el devine mizerabil şi neputincios. Dacă, dimpotrivă, îşi spune că este stăpânul vântului, al pământului dar mai ales propriul lui stăpân, el devine stăpânul vântului, al pământului şi descoperă că poate fi propriul lui stăpân.
 
ORA PLANETARĂ A S0ARELUI
Agresivitatea nu ne face doar naivi, în vreme ce ne pretindem raţionali şi profunzi, dar ne duce într-o stare de suferinţă extremă, care declanşează automat creierul nostru arhaic. Replicile usturătoare la adresa celor din jur se nasc prin activarea creierului arhaic, care ne expune riscului de a semăna cu suratele necuvântătoare şi a fi – în acele momente – la fel de inconştienţi ca şi ele!
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 CAPRICORN
UN GENERAL ACCEPTÂNDU-ŞI ÎNFRÎNGEREA CU ELEGANŢĂ
Uneori adevărata victorie este să te învingi pe tine însuţi şi să accepţi că trebuie să renunţi la lupta exterioară. Când nu poţi învinge nicicum intr-o anumita situaţie, este un semn că trebuie să cauţi în ea o înţelepciune mai adâncă decât simpla satisfacţie a reuşitei. Unele lupte din viaţă au alt rol decât acela de a ne da şansa să învingem. Contează mai mult felul în care purtăm lupta, decât rezultatul ei. Trebuie să ştii să şi pierzi, astfel încât o victorie să nu te dezechilibreze.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 4 SCORPION
UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL
Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top