Previziuni pentru 13 ianuarie 2014

Astăzi nu sunt aspecte importante, majore, dar suntem înainte de Lună Plină – ea se formează pe 16 ianuarie şi este foarte important să reuşim să fim cât mai calmi, să ne stăpânim emoţiile şi să ne grăbim în luarea deciziilor. Pentru că tot vorbim despre decizii, Luna este în perioada de fără direcţie întreaga zi, totuşi, cuadratura pe care o face Mercur cu Nodul Nord şi opoziţia Soare Lilith, sunt destul de puternice, influenţându-ne de câteva zile, făcându-ne destul de rigizi şi cu dorinţa clară de a ne urma doar propriile păreri sau idei. De aceea este recomandabil să nu intrăm în discuţii contradictorii, să evităm luarea deciziilor importante sau semnarea contractelor, să fim mai mult pe cont propriu, adică sa nu ne implicăm în activităţi de grup, cele mai potrivite fiind acţiunile de ordonare şi analizare, de studiu individual şi cercetare. Nici emoţional nu stăm prea bine, se constată o vulnerabilitate accentuată, o senzaţie de plutire şi o stare de confuzie. De aceea cred că este potrivit să nu luăm decizii importante şi să ne axăm mai mult pe relaxare, călătorii sau dedicării unor activităţi utile celorlalţi.
Oricum este bine să evităm să ne concentrăm prea mult atenţia doar pe detalii, este de ajuns doar să facem puţină ordine în viaţa noastră, atunci putând progresa, prin înţelegerea lucrurilor cu adevărat importante din viaţa noastră. Puterea noastră combativă este foarte crescută, dar atenţie este important să o folosim cu luciditate, strategic şi disciplinat.
Vom avea de multe ori tendinţa de a ne amesteca în problemele celorlalţi, sau să fie exacerbate tensiunile afective.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Acţiunile noastre trebuie să fie energice şi concentrate, dublate de voinţă şi fermitate. Este bine să nu ne consumăm energia în discuţii aprinse sau controversate, să fim atenţi la mişcările pe care le facem, dar mai ales cum le facem, pentru că acestea pot duce la neînţelegeri sau supărări. Nu uitaţi, mişcările pe care le facem sunt dictate de gândurile noastre, dar, mai ales de sentimentele noastre. Deci vor avea putere gândurile frumoase, luminoase, care sunt în concordanţă cu legile universului. Este singurul mod de a ne consolida relaţiile şi a aduce putere şi forţă în cuplu.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 CAPRICORN
UN SOLDAT PRIMIND DOUĂ PREMII PENTRU BRAVURĂ ÎN LUPTĂ
Recompensa pentru faptele tale de valoare nu este pe un singur plan. Ceea ce primeşti de la societate poate reflecta aprecierea societăţii fată de faptele tale, dar mai valoroasă este bucuria de a duce la bun sfârşit o misiune sau de a-ţi atinge un ţel. Nu te limita doar la ceea ce judecă alţii despre faptele tale, nu alerga după aprecierea lor, ci bazează-te mai ales pe ceea ce simţi tu însuţi despre ceea ce faci. Cea mai fericită recompensă este pacea pe care ţi-o aduc faptele săvârşite de tine.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 21 GEMENI
O TUMULTUOASĂ DEMONSTRAŢIE MUNCITOREASCĂ
Când simţi că faci un lucru util, te umpli de o energie care uneori te împinge să pretinzi de la alţii mai mult decât ţi se poate oferi. Dar asta înseamnă deja că ai acceptat dependenţa ta de cei de la care ceri. Solidaritatea cu cei care au o atitudine similară de nemulţumire sau de revendicări te poate face să te simţi, temporar, mai puternic, dar în realitate este o renunţare la responsabilitatea ta individuală. Când viaţa ta nu va mai depinde de alţii, nu vei mai simţi nici nevoia de revoltă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top