Previziuni pentru 16 ianuarie 2014

Ziua începe sub influenţa Lunii Pline dar şi a conjuncţiei Lună Lilith, ea aduce la nivel interior multă agitaţie şi dorinţa de retragere şi meditaţie.Dacă vrem să percepem şi să înţelegem corect mesajele acestei Luni Pline, ziua de 16 ianuarie trebuie să fie o zi de meditaţie, pentru că ne putem recuceri unitatea, căci sufletul nostru, este de multe ori împărţit, chinuit, pierdut în direcţii nepotrivite. Avem capacitatea de a înţelege şi analiza, de a anihila multe tendinţe negative în noi înşine. Spun acest lucru deoarece opoziţia, indiferent între ce planete, aduce de fiecare dată descompunerea forţelor aflate în joc, pentru dobândirea unui nou punct de vedere. Acum acest fapt se petrece între raţiune şi suflet, între tendinţe native şi convenţii sociale. Mai multe despre această Lună Plină puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-16-ianuarie-2014.
Este interesant că imediat după formarea aspectului de Lună Plină, Luna intră în perioada de fără direcţie până la ora 15.00, parcă pentru a ne da răgazul de a reflecta şi medita la ceea ce avem de transformat.
Apoi tensiunile generate de Luna Plină continuă, fiind nevoie de multă prudenţă în relaţiile sentimentale, unde discuţii vechi se pot relua, se pot activa, generând tensiuni maxime, sau chiar rupturi. Aici mai este un aspect demn de remarcat şi anume cuadratura Venus retrogradă Marte, care face ca relaţiile noastre să fie sub auspiciile unor conflicte de multe ori fără o bază reală. De aceea tactul, greu de obţinut cu Marte în semnul Balanţei, şi diplomaţia, şi ea aproape inexistentă – căci fiecare acţiune a noastră, chiar fără să vrem, pare să semene cu o intenţie de luptă, sunt cele mai valoroase atitudini ale acestei zile.
Pe de-o parte atenţia trebuie să fie focalizată pe experienţele, mesajele şi problemele pe care le-am mai trăit, care ţin de trecut, încercând să nu le mai repetăm. Este posibil să ne apară acele şanse pe care le-am mai avut în viaţă şi pe care le-am ratat, acum este un moment important de a le fructifica şi înţelege mesajele.
Pe de altă parte, mi se pare foarte important să folosim calităţile de analist pe care le avem şi care acum sunt foarte puternice, pentru a analiza cu sinceritate şi în profunzime toate problemele care ne apar. Vom putea înţelege erorile trecutului, mai ales cele spirituale, şi, foarte important, vom avea şansa să le plătim şi să le îndreptăm.În situaţiile critice putem avea impresia că ne îndreptăm spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai putem vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă ne lăsăm pradă emoţiilor, avem mari şanse să ajungem exact în situaţia de care ne temem.
Eu cred că vor fi susţinute toate activităţile care au la bază idei frumoase sau idealuri puternice.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Este important să medităm asupra ceea ce înseamnă eşecul pentru noi, să încercăm să aflăm ce ne determină teama faţă de el, dacă vom descoperi atunci el va dispărea ca prin farmec din viaţa noastră.
Să nu uităm că fiecare se ocupă cu ceva. Dar puţin sunt cei care îndeplinesc lucrul respectiv în cel mai bun mod cu putinţă. Aceia sunt oamenii care ating succesul. Crede şă înfăptuieşte – aceasta este marea lege a succesului!
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 CAPRICORN
UN SPIRIT AL NATURII DANSÂND ÎN CEAŢA UNEI CASCADE
În momentele de revărsare emoţională, când totul pare atât de confuz, lasă-te purtat de bucuria exprimării propriilor tale sentimente. Dacă ştii să prinzi ritmul sufletului tău în acest dans, vei putea descoperi o nouă imagine a realităţii, mai limpede şi mai completă. În momentele când pare să nu te mai oprească nimic, poţi observa că propriile tale limite sunt mult mai largi decât bănuiai, ca fiinţa ta este mult mai mult decât credeai. Descoperă lumea trecând dincolo de limitările din mintea ta.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 14 RAC
UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST
Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top