Previziuni pentru 22 ianuarie 2014

Cuadratura dintre Lună şi Venus şi Lună Jupiter ne pot afecta întreaga zi, în sensul că vom simţi o stare de inerţie, vom fi destul de retraşi sau chiar morocănoşi ceea ce ne poate crea dificultăţi cu partenerul de viaţă mai ales dacă nu suntem atenţi.
Toate activităţile casnice, curăţenie, muncile manuale sunt făcute mai uşor, în schimb procesele de învăţare sunt mai dificile, capacitatea de reţinere şi memorare fiind scăzută cu mult. În general energia fizică este scăzută şi ne reuşesc foarte greu acele activităţi care necesită efort intens, solicitându-ne organismul, slăbindu-ne imunitatea.
Cumva Luna se află la mijlocul distanţei dintre cele două planete, ambele retrograde, parcă solicitându-ne memoria dar şi intuiţia de a înţelege ce ar trebui schimbat în această perioadă legat de relaţiile noastre dar şi ceea ce ar trebui reparat şi închis din trecut.Acest aspect, este dinamic şi dacă este corect folosit, ne aduce un moment de relaxare şi împăcare cu sine, în care putem căuta şi sfaturile bine intenţionate ale altora pentru proiectele noastre viitoare, de multe ori ele vor apare de la sine prin simple mesaje pe care ni le dă Divinitatea, totul este să fim atenţi şi să le primim deschişi, ne vor fi sugerate cele mai bune soluţii. Vom avea ocazia să ne limpezim să fim mai lucizi, să ne înţelegem idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.
Este momentul în care trebuie să lăsăm deoparte  tot ce se dovedeşte a fi prea greu sau obositor. Aici putem vorbi de o relaţie, de un stil de viaţă, o slujbă, aspect exterior sau obişnuinţe. Oricum s-ar putea să nu avem de ales, dar clar este un moment al renunţării, mai ales la mentalităţile învechite şi la relaţiile care nu ne sunt necesare. Jupiter este considerat ”Marele Benefic” în tradiţia astrologică, iar aspectele lui sunt considerate foarte bune. Sub influenţa lui Jupiter, este bine să ştim că el ne oferă atât cât avem nevoie pentru a evolua sau pentru a merge înainte. De aceea evenimentele ” neplăcute” cu care ne vom confrunta ne sunt necesare tot pentru evoluţia noastră şi nu trebuie să le privim decât în acest sens.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fiind o zi aparent liniştită, după zilele anterioare, trebuie să ne regăsim echilibrul şi să depăşim momentele tensionate care au fost prin ieşire în mijlocul naturii sau prin meditaţii. Pe orele planetare ale lui Saturn este bine să medităm asupra acelor relaţii care ne aduc suferinţă. Să încercăm să uităm trecutul sau să rupem acele relaţii din trecut care ne fac rău.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 VĂRSĂTOR
UN DEZERTOR DIN MARINĂ
Emoţiile au rolul lor în viaţa fiecăruia, dar atunci când ele tind să te copleşească şi să te dezechilibreze, este semn că trebuie să înveţi să evadezi din plasa lor, să te detaşezi şi să cauţi să priveşti situaţia dintr-un punct în care nu mai eşti în voia valurilor de emoţii din propriul tău suflet. Emoţiile pe care le simţim sunt indicii importante pentru semnificaţia pe care o au, pentru noi, lucrurile care ni le provoacă, dar chiar şi această semnificaţie tine adesea de atitudinea noastră. Prin autoeducaţie, prin înţelegerea şi folosirea justă a emoţiilor, putem ajunge să ne găsim un echilibru solid pe ţărmul acestei vieţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 18 VĂRSĂTOR
UN OM ESTE DEMASCAT LA UN CARNAVAL
Într-o lume unde toţi poartă măşti, se folosesc de formalisme şi convenţii care ascund adevăratele lor intenţii şi sentimente, fii conştient că oricând poţi să fii demascat. Iar ceea ce se ascunde în spatele măştii poate fi adus în faţa lumii, şi atunci nimic din ce ascunzi nu poate rămâne necunoscut celorlalţi. Dacă ai lucruri de ascuns, este pentru că ţie însuţi ti-e jenă cu ele, dar poţi trăi astfel încât să nu ai nimic de ascuns, sincer şi deschis, şi vei descoperi bucuria faptului că oamenii au încredere în tine în aceeaşi măsură în care ai şi tu încredere în ceilalţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top