Previziuni pentru 26 ianuarie 2014

Ziua începe cu un semisextil Lună Nodul Nord, un aspect care îmi sugerează că această zi poate fi una deplin spirituală, în care fiecare va căuta în interiorul său, tot ceea ce este mai frumos, şi probabil va putea înţelege mai uşor cum anume să se exprime, pentru a fi înţeles în profunzime, de cei din jur. Poate fi vorba de faptul că astăzi Luna în semnul Săgetătorului ne va ajuta să facem distincţia între ataşamentul excesiv – dorinţa de exemplu – şi nevoia, necesitate. Este o graniţă foarte fină între acestea două, care, odată înţeleasă, ne poate ajuta să înţelegem diferenţa între felul în care apar lucrurile şi cum sunt ele. Aici se poate încadra şi diferenţa dintre emoţiile constructive şi cele constructive. Practic prin ne-nţelegere acestei diferenţe, nu poate fi vorba de un rău concret, ci de o deteriorare subtilă, distorsionarea percepţiei realităţii. Această distorsionare constantă dă naştere la ură, mânie, resentimente, frustrări.
Cumva suntem foarte senzitivi şi putem recunoaşte cu uşurinţă nevoile noastre sufleteşti dar semnalele pe care le primim. Totul este să le descifrăm corect, conform a cele scrise mai sus.
Soarele şi Luna sunt în sextil, apropiindu-ne cu paşi repezi de Luna Nouă. Energia noastră fizică este din ce în ce mai scăzută, de aceea ar trebui să folosim această zi pentru a ne reface energetic, prin lucruri care ne bucură, acele bucurii mărunte, care nu pot fi descrise pentru că sunt personale.
Mai este ceva important astăzi, se poate să ne simţim, pe anumite direcţii ale vieţii conform cu simbolul sabian al Nodului Nord, O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT, ceea ce semnalează un loc gol în inima noastră de care ar trebui să ne ocupăm pentru a-l umple, în loc să ne simţim tulburaţi. O pierdere, sau mai exact regretul, poate fi înlocuit de o acţiune concretă.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Când ne abandonam limitările şi renunţăm la lupta epuizantă pentru reuşită materială, atunci ne dăm seama că, în profunzimile fiinţei noastre, suntem emanaţii ale iubirii universale care ne uneşte intim cu Dumnezeu.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 VĂRSĂTOR
UN COPIL IEŞIT DINTR-O COAJĂ DE OU
Aproape oricine gândeşte că este o minune atunci când se întâmplă ceva despre care el nu bănuia că ar fi posibil. Şi totuşi, iată că imaginaţia şi creativitatea omului a dat la iveală o mulţime de realizări care, cu 100 de ani în urmă, erau bănuite a fi imposibile. Omul de azi este un zeu faţă de cel de ieri, şi oare ce va fi omul de mâine? Cei care au curajul să creadă în realizări noi, chiar aparent imposibile, sunt şi cei care vor înfăptui adevărate miracole pentru ochii celor care cred doar în ceea ce s-a putut până acum.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 2 SCORPION
O STICLĂ SPARTĂ ŞI PARFUM RISIPIT
Emoţiile pe care le simţi în sufletul tău sunt primele repere care te pot îndruma pe călătoria vieţii. Uneori este necesar să le împărtăşeşti altora, ca să le furnizezi şi lor repere utile, şi dacă întârzii prea mult acest lucru, se poate să fii forţat ca să le împărtăşeşti brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să înveţi să-ţi comunici emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top