Previziuni pentru 29 ianuarie 2014

Astăzi Luna se află în exil în semnul Capricornului, de aici formează o mulţime de aspecte, ceea ce face ca această zi să aibă o dinamică emoţională puternică şi o intensă activitate la nivel subconştient. Ea este în conjuncţie cu Pluton şi opoziţie cu Jupiter prefigurând cel mai exact evenimentele pe care le va declanşa această opoziţie despre care puteţi citi mai pe larg în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/opozitia-jupiter-retrograd-pluton-din-31-ianuarie-2014. Cert este că pe fiecare dintre noi ne afectează căci ne creşte mult agitaţia interioară şi în plus această stare ne scade şi mai mult vitalitatea şi aşa scăzută. Apoi Luna este în conjuncţie cu Venus staţionară, pregătindu-se pentru mişcarea directă. Conjuncţia ne clarifică emoţiile şi senzaţiile legate de sentimentele noastre sau de relaţia de cuplu. În plus această conjuncţie este importantă, ea se va mai forma în acest context şi în 26 februarie – după care ne vom mai întâlni cu acest aspect peste 8 ani, adică cu Venus retrogradă în semnul Capricornului.
Dacă ar trebui să facem istoricul actual al acestei conjuncţii se poate spune că prima conjuncţie a avut loc în 5 decembrie 2013, evenimentele de atunci vorbind despre creativitatea de înţelege ce anume ar trebui să creăm, sau să adăugăm în viaţa noastră pentru a fi împliniţi, adică mulţumiţi financiar şi bucuroşi. Acestea au fost scurte idei, întâlniri cu oameni, semnale sufleteşti care vorbeau despre a renunţa la ceea ce nu ne face bine.Uneori adevărata victorie este să ne învingem pe noi înşine şi să acceptăm că trebuie să renunţăm la lupta exterioară. Când nu putem învinge nicicum într-o anumita situaţie, este un semn că trebuie să căutăm în ea o înţelepciune mai adâncă decât simpla satisfacţie a reuşitei. Unele lupte din viaţă au alt rol decât acela de a ne da şansa să învingem. Contează mai mult felul în care purtăm lupta, decât rezultatul ei. Trebuie să ştim să şi pierdem, astfel încât o victorie să nu ne dezechilibreze. Probabil că atunci am trecut destul de uşor peste toate acestea fiind absorbiţi de propriile temeri sau de legile exterioare de funcţionare. Acum, adică astăzi este un alt moment, acela de înţelegere prin revenire, prin reconsiderare. Probabil că există şi timpul necesar pentru a o face, dar şi o forţă interioară căpătată în acest interval, prin diferite emoţii, senzaţii şi conjuncturi simţite. Înţelepciunea de acum, corect folosită, pentru a ne schimba mentalitatea şi atitudinea va construi premisele unui viitor despre care vom înţelege mai multe, sau vom primi mai multe mesaje în 26 februarie.
Aşa că este bine să privim în urmă spre 5 decembrie, să fim atenţi şi să notăm tot ceea ce primim acum şi să ne încordăm ”privirea” spre întregul interval următor, până în 26 februarie. Atenţia ar trebui să fie orientată spre direcţia de a înţelege, afla şi consolida acel ” CINE SUNT ”.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Cred că Dumnezeu doreşte să ştiţi… că ceea ce gândeşti cu inima este minunat – este minunat! Ceea ce-ţi arată sufletul este întotdeauna corect. Ralph Waldo Emerson a spus asta – şi are
dreptate! Mintea este ultima parte din noi de care să ascultăm. Ea gândeşte la tot ceea ce putem pierde. Inima gândeşte la tot ceea ce putem dărui, iar sufletul – la tot ceea ce suntem. Vă voi
lăsa pe voi să hotărâţi care dintre acestea trei este cea mai importantă.. .
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 VĂRSĂTOR
O POPULARITATE CARE SE DOVEDESTE TRECATOARE
Impresia pe care o faci altora este o stare trecatoare daca ea nu face parte din fiinta ta launtrica, astfel incat sa o poti genera permanent si fara efort. Adesea trecem prin situatii in care provocam impresii puternice, iar a doua zi toata lumea pare ca a uitat deja. Emotiile sunt stari foarte mobile, oamenii trec usor de la una la alta, si ceea ce ramane sunt actiunile lor. Nu te ambala pentru ceea ce maine poate parea un vis. Ai grija de lucrurile stabile din viata ta, cu care traiesti in fiecare zi, si bucura-te de urcusuri si de coborasuri cu aceeasi liniste, fiindca si unele si altele sunt doar etape pe un drum mai lung.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 28 VĂRSĂTOR
UN COPAC DOBORÂT ŞI TĂIAT BUCĂŢI, SPRE A DA O REZERVĂ DE LEMN PENTRU IARNĂ
Lucrurile din jurul nostru ne pot fi de folos în multe privinţe, dar depinde de noi cât de înţelept le folosim. Uneori trebuie să le păstrăm şi să le îngrijim, alteori trebuie să ştim să renunţăm la ele sau să le transformăm în altceva care ne foloseşte. Ştiinţa folosirii lucrurilor din această lume are limitele ei, dar continuu putem descoperi noi posibilităţi, până când vom înţelege că avem dreptul să folosim tot ce este, dar că putem să ajungem să depindem cât mai puţin de ceea ce vedem în exterior.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top