Previziuni pentru 30 ianuarie 2013

Astăzi Luna ŞI Soarele formează conjuncţia din semnul Vărsătorului, moment în care orientalii şi chinezii sărbătoresc Anul Nou, un moment energetic important, simbolizând apariţia primelor semne ale primăverii, semne care lucrează în subtil, sunt nevăzute, la fel ca miracolul încolţirii seminţei. Altfel, această Lună Nouă despre care voi scrie un articol separat, este destul de tensionată, ea aflându-se sub influenţa opoziţiei Jupiter retrograd Pluton, şi al staţionării directe a planetei Venus. De aceea starea noastră fizică lasă de dorit, determinarea şi energia aflându-se la cote minime, noi fiind oarecum într-un fel de balans necontrolat.
Venus în Capricorn, în domiciliul lui Saturn, se simte cam constrânsă şi este mult mai rece şi rezervată, dar, opoziţia tangenţială, dintre ”micul” şi ”marele benefic” este provocatoare, de natură a ne scoate din starea de inerţie. Este vorba de nevoia de recunoaşterea profesională, de nevoia de susţinere şi de manifestarea creativă şi de apreciere a valorilor proprii fiecărei persoane. Situaţiile cu care ne confruntăm este bine să nu le analizăm ci pur şi simplu să le trăim, să ne bucurăm de prezenţa lor, să ne abandonăm evenimentelor care apar. Ele au cu siguranţă rolul lor şi la fel de sigur este că divinitatea ne trimite cele mai potrivite conjuncturi.
Este o zi în care totul se manifestă şi se petrece la nivel subtil, de aceea în prim plan se află temerile noastre, ele se vor manifesta pe toate planurile, material, emoţional, profesional. Este important să depăşim toate acestea tocmai pentru că nu avem motive să ne temem, în schimb ar fi bine să înţelegem ce a declanşat aceste temeri.
In fiecare an, pe data de 30 ianuarie, sunt praznuiti Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Nazianz si Ioan Gura de Aur. Aceasta sarbatoare semnifica unitatea crestinilor. La nivel subtil ea reprezintă: Mana care lucreaza, Mintea care gandeste si Gura care vorbeste, deci acesta este mesajul acestei zile, din punct de vedere spiritual, fiind necesară o profundă armonie între toate aceste trei planuri.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Fericirea, pe care fiecare o caută în felul său, după temperamentul său, e o formă de
a-L căuta pe Dumnezeu; o căutare mai mult sau mai puţin înţeleaptă, mai mult sau mai puţin luminoasă, dar toţi îl caută pe Dumnezeu. Pentru că, în spatele acestei idei a fericirii, se ascunde Dumnezeu. El a dat oamenilor această aspiraţie la fericire, pentru ca, până la urmă, ei să-L poată găsi. Şi chiar dacă, în aşteptare, ei Îl mai caută trecând prin mlaştini, noroaie şi cimitire, într-o zi, după repetate experienţe, ei vor înţelege că trebuie să Îl caute în sferele superioare, sub formă de puritate, de lumină, iar acolo, ei da, ei Îl vor găsi.
Cu toţii sunt predestinaţi să Îl găsească pe Dumnezeu într-o zi, sub această formă sublimă. Dar, pentru a-L găsi, trebuie cel puţin să Îl iubeşti.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 11 VĂRSĂTOR
ÎNTR-UN MOMENT DE LINIŞTE, UN OM PRIMEŞTE O INSPIRAŢIE NOUĂ, CE ÎI POATE SCHIMBA VIAŢA
Viaţa de azi este plină de agitaţie, şi ne-am obişnuit să luăm adesea decizii fără să chibzuim, sau judecând sub imperiul stresului. Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 12 RAC
O CHINEZOAICĂ ÎNGRIJIND UN PRUNC PE CARE AURA ÎL ARATĂ A FI REÎNCARNAREA UNUI MARE ÎNVĂŢĂTOR
Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Nu subestima puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top