Previziuni pentru 4 februarie 2014

Nici ziua de astăzi nu se anunţă prea armonioasă, tensiunile pot fi maxime, iar noi suntem la fel de agitaţi, emoţionali şi cumva puţi pe harţă. Marte guvernatorul zilei este în opoziţie cu Luna, ceea ce face ca acţiunile noastre să fie destul de impulsive şi acide, dure. Ripostele vor fi pe măsură, ceea ce va determina multă nemulţumire şi explozii emoţionale determinate de frustrări. Acesta este un aspect foarte delicat, care necesită din partea noastră extrem de multă atenţie, dar mai ales tact. Este important să nu răspundem în nici un fel provocărilor din această perioadă, să fim cât mai retraşi şi echilibraţi pentru a preîntâmpina discuţiile tensionate, sau amplificarea unor stări de fapt.
Oricât ne-am strădui nu reuşim să ne regăsim ritmul, iar în plan material, pare că nimic nu ne iese. Este momentul să ne ocupăm doar de lucrurile care sunt presante, să evităm luarea deciziilor importante, fiind mai mult atenţi la latura noastră spirituală, încercând să analizăm situaţiile şi să reevaluăm acţiunile din trecut. În plus şi energia noastră fizică este diminuată ceea ce va determina o mare inerţie sau un efort deosebit pentru a duce la bun sfârşit activităţile fizice.
În special ziua de marţi este bine să fim atenţi la toate informaţiile pe care le primim, fără însă a lua decizii, a stabili întâlniri importante sau a ne implica în afaceri. În schimb este favorizată meditaţia, rugăciunile şi orice fel de activitate spirituală.
Este util să ştim să evaluăm consecinţele acţiunilor noastre. Dacă acţionăm pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea avem toate şansele să pierdem sau să greşim pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, şi mai important este să ne facem prieteni decât să învingem atunci când victoria nu ne aduce, de fapt, nimic.
Azi se sărbătoreşte ziua de Lap Chun, considerată prima zi de primăvară, zi în care un ou proaspăt de găină poate fi aşezat fără dificultate în poziţie verticală, în momentul în care reuşim este bine să ne punem o dorinţă, căci ea se va îndeplini fără mari eforturi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Cu toate că un surâs poate să dureze mai multe secunde, amintirea sa profundă şi fermecătoare poate să dăinuie toată viaţa, declanşând, de fiecare dată când amintirea sa este evocată, stări inefabile de dor şi nostalgie
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 VĂRSĂTOR
UN MARE OM DE AFACERI LA BIROUL SĂU
Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 25 BALANŢĂ
VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII
Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top