previziuni pentru 5 februarie 2014

Chiar dacă originalitatea şi spiritul viu, fertil sunt puternice, totuşi direcţiile în care folosim aceste calităţi sunt greşite, pentru că pentru moment ne lipseşte discernământul – Mercur guvernatorul zilei este staţionar retrograd şi în exil, ceea ce ne dă o stare de confuzie şi lipsă de calitate. Tendinţa de a exagera este foarte mare, aducând de numeroase ori erori în gândire sau amplificând ideile preconcepute, prejudecăţile, bârfele.
Este o zi şi o perioadă care determină, în general voinţă, forţă dar şi duritate – Crucea cardinală este activă în continuare, chiar dacă astăzi Luna părăseşte semnul Berbecului. Este vorba şi de prudenţă dar şi de acţiuni întreprinse cu mult sânge rece. Se poate obţine succes datorat muncii încrâncenate, dar şi perseverenţei sau răbdării. Este o perioadă de câteva zile care ne aduce forţă şi un deosebit simţ al responsabilităţii. În acelaşi timp suntem mai reţinuţi şi conservatori iar relaţiile se bazează pe asocieri profesionale.
Este indicat să întreprindem doar acţiuni legate de idealurile noastre, să ne urmărim cu perseverenţă ceea ce se numeşte sensul vieţii.
Până la ora 12.15 Luna este fără direcţie şi este important să ne ocupăm strict de acţiuni personale, de ordonare şi organizare, de treburi administrative. De mâine Mercur devine retrograd şi de aceea astăzi putem să ne ordonăm hârtiile, să ne facem agenda, să restructurăm acolo unde este cazul, dar repet sunt acţiuni singulare, adică noi cu noi înşine.
Este important mai ales în a doua parte a zilei să stăm şi să privim cu atenţie în jur pentru a primi şi înţelege mesajele subtile. Suntem ajutaţi să primim informaţii importante doar că ele sunt la nivel spiritual, necesitând momente de liniştire şi încordare a simţurilor. Citatul de mai jos poate fi un exemplu de recepţionare a informaţiei.
Mi s-a arătat un pui de pasăre care învăţa să zboare. Primele sale eforturi erau tare slabe. Dar, folosindu-şi aripile din ce în ce mai mult, ele au devenit mai puternice până când pasărea a descoperit libertatea zborului şi a devenit capabilă să se ridice în văzduh şi să zboare pe distanţe lungi fără nici un efort.
Am auzit:
Credinţa vine odată cu practica. Trăieşte prin credinţă până când ea va deveni ca de piatră, de nezdruncinat şi descoperă adevărata libertate a Spiritului.( Eileen Caddy-Deschiderea porţilor lăuntrice)
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Când am ajuns sa ne debarasăm de temerile noastre ancestrale Şi reflexele arhaice de supravieţuire, atunci începem să dobândim încredere în viaţă. Cea mai mare parte a oamenilor nu ating aceasta etapă decât la maturitate, după multe crize şi furtuni, suferinţe şi pierderi; abia atunci descoperă ei că, după toate astea, sunt nevătămaţi şi au putut să-şi păstreze integritatea.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 VĂRSĂTOR
UN CÂINE DE PAZĂ, APĂRÂNDU-ŞI STĂPÎNUL ŞI POSESIUNILE ACESTUIA
Există momente când trebuie să-ţi asumi răspunderea pentru a proteja valorile celor faţă de care ţi-ai declarat loialitatea. Dacă trăieşti într-un grup, eşti responsabil şi tu pentru buna funcţionare a acelui grup. Punând interesul personal înaintea interesului grupului sau comunităţii, ai toate şansele să pierzi sprijinul acelui grup, apartenenţa ta la el, şi totodată să devii izolat, fiindcă intrarea ta în orice alt grup va putea fi pusă oricând sub semnul întrebării. Este foarte important să fii loial cauzei pe care te-ai angajat să o slujeşti.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 PEŞTI
TRAFIC DE MAŞINI GRELE PE UN ISTM ÎNGUST ÎNTRE DOUĂ STAŢIUNI DE PE LITORAL
Uneori, pentru a stabili conexiuni funcţionale şi căi de comunicaţie cu ceilalţi, soluţiile sunt limitate şi trebuie să facem eforturi serioase. Este nevoie de precauţie şi răbdare, uneori de importante investiţii emoţionale sau mentale, de proceduri abile şi înţelepte, pentru ca să nu se distrugă prematur calea de comunicare existentă. Dar totul este mult mai simplu dacă ştim să fim sinceri şi să exprimăm mereu ceea ce este mai bun în noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top