Previziuni pentru 6 februarie 2014

Ziua începe foarte frumos, prin sextilul Lună în Taur Jupiter exaltat şi în exil, guvernatorul zilei. Asta presupune multe oportunităţi, sau şanse care pot reveni sau pe care le privim din altă perspectivă, sau poate avem o altă abordare. Apoi Luna din Taur formează trigon cu conjuncţia Pluton Venus din Capricorn, fiind un moment extrem de bun de materializare, de realizare de contacte comerciale, mai bine spus de conturare a lor sau de finalizare. Să nu uităm că Mercur va intra deseară la ora 23.43 în mişcarea aparent retrogradă, până în 28 februarie blocând activităţile comerciale, de fapt încetinindu-le. Despre mişcarea aparent retrogradă a planetei Mercur puteţi citi https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/mercur-in-miscare-aparent-retrograda-in-perioada-6-%E2%80%93-28-februarie-2014.
Seara se formează şi Primul Pătrar, un aspect dinamic, activ, care ne motivează să acţionăm, în cel mai practic sens, să ne orientăm atenţia doar spre acele direcţii cu adevărat principale. Probabil că acum se vor putea demara la nivel de idee, anumite colaborări, asocieri sau acţiuni comune, din punct de vedere profesional.
Dar, cel mai interesant aspect al zilei este sesquicuadratura Lilith Chiron, care se formează seara şi care vine să ne determine ca la nivel subtil să facem acele alegeri care să ne ajute să ne regenerăm, să ne vindecăm sufletul de frică, de suferinţă. DE aceea este cumva o zi şi o perioadă, în care fiecare va lupta cu proprii demoni, vorbind figurat, adică va avea temeri, ezitări, nesiguranţă legate de cine este şi ce face; acestea sunt doar teste, probe, dacă le vom depăşi, cu siguranţă vom fi mult mai puternici şi evident vindecaţi de toate aceste temeri. Pot apare numeroase provocări, pasiuni violente care să ne determine să reacţionăm greşit şi vor fi amplificate sentimentele de frică, de panică, fără un suport real. Dacă simţiţi toate acestea înseamnă că aveţi ideea potrivită sau sunteţi pe calea care trebuie şi sunteţi împiedicaţi să aplicaţi, prin această provocare.
Poate că astăzi ar trebui să medităm şi să scriem cine credem că suntem. Şi aşa cum spune Neale Donald Walsch: Cred că Dumnezeu vrea să ştiţi… că viaţa pe Pământ are un sens mai profund decât s-ar putea să vi se pară la prima vedere. Vă rog, nu vă imaginaţi ca nu faceţi aici nimic altceva decât să trăiţi până la moarte! Dacă asta ar fi tot, Dumnezeu nu şi-ar mai
face timp să se implice. Nu! Se mai întâmplă şi altceva, care are legătură cu evoluţia sufletului vostru. Vreţi să ştiţi mai multe despre asta şi despre cum se întâmplă? Ce ar fi să faceţi din a
afla despre aceasta, preocuparea voastră de azi?
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Atunci când trăim starea de pace nu avem nevoie să îndreptăm ceva sau pe cineva, orice ar fi. Dacă ceva trebuie să se schimbe, schimbarea se va produce de la sine. Nu trebuie forţată. Nu are nevoie de manipulare.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 VĂRSĂTOR
UN OM ESTE DEMASCAT LA UN CARNAVAL
Într-o lume unde toţi poartă măşti, se folosesc de formalisme şi convenţii care ascund adevăratele lor intenţii şi sentimente, fii conştient că oricând poţi să fii demascat. Iar ceea ce se ascunde în spatele măştii poate fi adus în faţa lumii, şi atunci nimic din ce ascunzi nu poate rămâne necunoscut celorlalţi. Dacă ai lucruri de ascuns, este pentru că ţie însuţi ti-e jenă cu ele, dar poţi trăi astfel încât să nu ai nimic de ascuns, sincer şi deschis, şi vei descoperi bucuria faptului că oamenii au încredere în tine în aceeaşi măsură în care ai şi tu încredere în ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 11 RAC
UN CLOWN IMITÂND PERSONALITĂŢI CELEBRE
Omul vrea mereu să iasă din propriile sale limite, să fie mai mult decât este, iar admirarea şi imitarea marilor personalităţi este o cale clasică de exprimare şi chiar de împlinire a aspiraţiei sale spre mai bine. Dar contează foarte mult ce modele îţi alegi în viaţă, fiindcă ajungi să devii chiar ceea ce admiri, în măsura în care îţi este permis. Alege-ţi modele valoroase, nu doar spectaculare…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top