Previziuni pentru 8 februarie 2014

Ziua de astăzi începe prin septilul pe care Luna din semnul Gemenilor îl va face cu Lilith, aşa că se poate să fim indecişi, nemulţumiţi şi lipsiţi de chef, ceea ce evident ne poate strica planurile întregii zile. De fapt acest aspect ar trebui să ne determine să avem inteligenţa emoţională de a a înţelege ce anume ne-a determinat această stare şi evident să rezolvăm, acceptăm, îndepărtăm cauza.
Apoi Luna este în cuadratură cu Mercur retrograd, Neptun şi Chiron, ceea ce evident ne irită, căci ni se va părea că în jurul nostru este prea multă confuzie şi incertitudine, sau prea multă indecizie. De fapt este un moment în care putem acţiona pentru a vedea şi înţelege cu claritate ceea ce ni se pare incert sau confuz. Este nevoie de concentrare şi atenţie, ceea ce evident putem face astăzi cu maxim de succes.
De aceea se impune un maxim de autocontrol, o repliere în sine, diminuarea activităţilor publice, deciziilor sau negocierilor, dar mai ales a polemicilor. Trebuie să ne îndreptăm gândurile cu încredere asupra scopului pe care ni-l propunem, să încercăm să studiem lucruri sau soluţii noi.
Vom avea o stare generală de apatie, de lene, poate şi din cauza vremii, nu vă lăsaţi copleşiţi, odihniţi-vă în mod activ, sau prin activităţi intelectuale.
Poate că starea de confuzie ne va aduce decepţii, sau evenimente care le credeam că se vor desfăşura altfel, sunt momente trecătoare, mâine veţi vedea mult mai clar lucrurile.
Pentru a scăpa de toate aceste bănuieli, nesiguranţă, confuzii, cel mai bine întrebaţi direct, lămuriţi lucrurile, sau spuneţi ce simţiţi. Toţi trecem prin aceste stări, dar nu avem puterea şi curajul de a le lămuri sau măcar a le recunoaşte.
Chiron este în aspecte de sesquicareu cu Marte şi Lilith, de aceea alternativele cele mai la îndemână a acestei zile şi perioade este să reacţionăm şi să ne exprimăm frustrările. De aceea este indicat să înţelegem în această perioadă importanţa relaţiilor interpersonale în viaţa noastră, să le analizăm, iar cele pe care le avem de convenienţă sau din lipsa curajului de a le pune capăt, să încercăm treptat să le  eliminăm. De fapt vorbind simbolic poate semăna cu o curăţenie generală în viaţa noastră relaţională.
Odată reuşită această acţiune vor apare alte relaţii noi, în rezonanţă cu ceea ce ne-am propus să facem, aducând un aer de prospeţime şi mulţumire.
Comunicarea şi spiritul de observaţie sunt peste medie, toleranţa şi deschiderea, vor cuvintele de ordine ale acestei zile. Modul însufleţit de a ne susţine ideile, are de această dată înţelepciune şi înţelegere faţă de problemele celor din jur.
Vom înţelege că singurul mod de a acţiona este pe cale armoniei, echilibrului şi echidistanţei, de aceea uşoara tendinţă  de a acţiona exagerat trebuie depăşită.
 
Un sfat pentru astăzi: Aprecierea este un câmp vibraţional fascinant, cu efecte multiple. Pe masură ce vedeţi cum sistemul economic se modifică, cum schimbările de pe planetă se intensifică, iar stresul din jurul nostru şi din noi înşine devine tot mai puternic, amintiţi-vă de APRECIERE şi preţuire. Tot ce avem de făcut este să intrăm în această vibraţie, iar tulburările din jurul nostru nu ne vor mai putea afecta atât de mult. E posibil ca situaţiile să nu se schimbe, dar reacţia noastră emoţională va fi fi de o vibraţie mai înaltă. De asemenea, vom găsi resurse să facem faţă cu bine provocărilor pe care le întâmpinăm.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
“Sfinte părinte”, spuse un novice părintelui stareţ, “sufletul meu e plin de iubire pentru întreaga lume, şi inima mea poate face faţă oricărei tentaţii de la diavol. Care e pasul următor?” Părintele îi ceru discipolului să meargă cu el să viziteze o persoană bolnavă care avea nevoie de sfântul mir. După ce au consolat familia, părintele observă o pereche de pantaloni într-un colţ. “Ce e cu pantalonii aceia?”  întrebă. “Sunt hainele pe care unchiul meu nu le-a îmbrăcat niciodată,” spuse un nepot. “A crezut tot timpul că va fi o ocazie ca să-i îmbrace, dar acum au devenit inutili.” “Nu uita acei pantaloni,” spuse părintele discipolului la întoarcere. “Dacă ai comori spirituale în sufletul tău, pune-le în practică acum. Altfel ele te vor abandona.”
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 VĂRSĂTOR
UN MARE PORUMBEL ALB PURTAND UN MESAJ
Oriunde te-ai afla, esti purtatorul unui mesaj catre lume si catre oameni. Acest mesaj este inscris in sufletul tau, in fiinta ta, si cu fiecare zi il poti face mai luminos, mai plin de adevar, mai valoros pentru ceilalti. Este mesajul permanent al prezentei tale, al faptelor tale, al gesturilor si cuvintelor tale de fiecare clipa, al     gandurilor si emotiilor tale. Pe scurt, este mesajul intregii tale fiinte, prin care Viata se exprima in mod unic. Oare ce vrei sa comunici celorlalti prin mesajul tau?
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 23 SCORPION
UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)
Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top