Previziuni pentru 9 februarie 2014

Probabil că simbolurile sabiene pe care le afişez zilnic, nu reprezintă pentru mulţi dintre cititorii sitului ceva interesant, de fapt acestea sunt imagini simbolice care ar trebui vizualizate şi transpuse de fiecare prin propria imaginaţie în viaţa lui cotidiană. Ele sunt legate de gradul la care se află Soarele şi planeta guvernatoare a zilei, modificându-se zilnic, ceea ce evident sugerează o anumită acţiune, sau o direcţie de urmat.
Duminica este o zi specială, este de altfel ziua lui Dumnezeu, în această zi mii de Entităţi lucrează asupra noastră pentru a ne repara sau a ne echilibra. De aceea este atât de puternic pus accentul de a merge la slujba de la biserică, căci acolo energia acestei vindecări este mult intensificată, căci acolo în afară de Entitatea păzitoare a lăcaşului vin o mulţime de alţi Îngeri chemaţi de slujba preotului şi apoi energia zilei de duminică acţionează şi ea.
De aceea întotdeauna pentru ziua de duminică gradul sabian al planetei, al doilea de pe site, este al Nodului Nord, pentru că ne indică la nivel general, direcţia de urmat, direcţie care poate fi particularizată. Am povestit despre aceasta deoarece timp de aproximativ 4 săptămâni, Nodul Nord ne-a transmis acelaşi mesaj, înainte de a părăsi semnul Scorpionului, în 18 februarie.
Dacă citţi cu atenţie mesajul gradului sabian, puteţi înţelege că într-un fel suntem duşi, purtaţi într-o excursie, evident oarecum conştienţi, dar fără a putea controla ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru. Geamurile mari, reprezintă posibilitatea de a vedea şi înţelege ce se derulează în jurul nostru, tocmai pentru a putea recepţiona toate detaliile. Pe de altă parte un autocar presupune integrarea într-un grup, sau mai exact necesitatea acţiunii de grup. Toate acestea ar trebui să devină pentru fiecare dintre noi obiective importante.
Astăzi Luna din semnul Gemenilor este în trigon cu Soarele ceea ce aduce fiecăruia dintre noi o stare de armonie şi de relaxare, ea ar trebui folosită pentru a ne descoperi grupul sau unde ne integrăm cel mai bine, în unele cazuri poate semnifica şi înţelegerea sensului pentru care în acest moment ne află acolo unde ne aflăm.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Foloseşte-te de fiecare binecuvântare pe care Dumnezeu ţi-a dat-o astăzi.
O binecuvântare nu poate fi păstrată. Nu există nici o bancă unde putem depozita binecuvântările primite şi să le folosim când vedem o ocazie.
Dacă nu le foloseşti, sunt iremediabil pierdute.
Dumnezeu ştie că noi suntem artişti creativi când intră în vieţile noastre.
Într-o zi ne dă lut să sculptăm, în alta pensule şi pânze sau un creion.
Dar noi nu ştim să folosim lutul pentru a picta sau creionul ca să sculptăm.
Fiecare zi are miracolul său.
Acceptă binecuvântările, lucrează şi creează micile tale opere astăzi.
Mâine vei primi altele.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 VĂRSĂTOR
O FEMEIE DEZAMĂGITA ŞI ÎNŞELATĂ, ÎNFRUNTÎND CURAJOS O VIAŢĂ CE PARE GOALĂ
Atunci când simţi că pierzi controlul situaţiei şi eşti dezamăgit de ceea ce se întâmplă, aminteşte-ti că este un moment în care trebuie să-ţi găseşti resurse noi pentru a-ţi urma calea. Eşecul nu este atât o pedeapsă pentru greşelile tale, cât un îndemn pentru a încerca o soluţie mai bună, o atitudine mai constructivă. Chiar dacă perspectivele par lipsite de şanse pentru moment, nu te lăsa păcălit de aparenţe şi mergi înainte pe calea ta, care uneori poate să treacă şi prin depresiuni înainte de urca spre culmi.
 
GRADUL SABIAN AL NOULUI NORD – 1 SCORPION
UN AUTOBUZ CU GEAMURI MARI, PLIN CU TURIŞTI
Viata poate fi o luptă numai pentru cine vrea să creadă asta. Dar este mai util dacă înveţi să vezi viaţa ca pe o călătorie, alături de alţii, în care ai prilejul să-i cunoşti frumuseţile şi să înveţi multe lucruri utile, la care altfel nu ai avea cum să ajungi. Cum te pregăteşti pentru această călătorie şi câte foloase ştii să tragi din ea, asta depinde de tine, şi bucuria călătoriei ar trebui să fie starea de spirit în fiecare etapă nouă de parcurs, în fiecare zi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top