Previziuni pentru 21 februarie 2014

Ziua de astăzi este un armonioasă, cu toate că Luna se află în exil în semnul Scorpionului, ea formează aspecte frumoase cu Venus şi Pluton – sextile şi trigon cu Jupiter şi Chiron, într-un fel alchimizând multe dintre trăirile noastre de peste săptămână. Este ca un moment de respiro pe care-l avem pentru a ne pune în ordine ideile şi gândurile dar şi acţiunile. Este bine să-l folosim, să nu ne agităm, căci această stare de nemişcare este doar aparentă, în exterior, acolo unde puţin dintre noi pot percepe ceva, lucrurile sunt în mişcare intensă, este doar chestiune de timp până când această stare se va propaga şi la noi; practic nu mai avem aproximativ o săptămână de linişte aparentă, după care se vor declanşa multe evenimente.
Seara, Luna se pregăteşte de conjuncţia lunară cu Saturn, un moment bun pentru bilanţ şi reflecţie. Este posibil să înţelegem subtilitatea unor lucruri sau importanţa lor.
Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fiind conştienţi de asta şi nu ne păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fiind mereu pregătiţi să accepăm schimbările bune, şi cautând noi înşine să facem schimbările necesare în viaţa noastră, la momentul potrivit, vom merge pas cu pas, spre mai bine.
Comunicarea este dificilă, blocajele şi provocările sunt frecvente, dar nu este nimic complicat, totul este doar la suprafaţă. Pentru a afla care este realitatea ar trebui să înlăturăm puţin voalul, să dăm un colţ al cortinei deoparte şi să privim.
Cred că la nivel subtil este vorba de sentimente ascunse, de dorinţa de a le exprima şi de neputinţa de a fi sinceri, fără a crea emoţii negative sau răni. Este paradoxal cât de greu ne este să spunem ceea ce simţim la momentul potrivit, iar când ne decidem să o facem, bulgărele de zăpadă mic şi jucăuş se transformă într-un bolovan de gheaţă.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Cuvântul „a renunţa” conţine un înţeles atât de greşit. În realitate, nu poţi să renunţi la nimic pentru că, orice căruia îi opui rezistenţă – persistă. Cel care cu adevărat renunţă – nu renunţă ci. pur şi simplu, alege altceva. Acesta este un gest de a te îndrepta spre ceva, nu de a te îndepărta de ceva.
Nu poţi să te îndepărtezi de ceva pentru că acesta te va urmări până la capătul pământului. De aceea, nu opune rezistenţă tentaţiei, ci, pur şi simplu, întoarce-i spatele. Întoarce-te către Dumnezeu şi îndepărtează-te de orice care nu seamănă cu Dumnezeu.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 PEŞTI
O PĂDURE PIETRIFICATĂ
Viaţa este un proces care pare să vină şi să treacă, dar fiecare moment pe care îl trăim rămâne imprimat prin consecinţele pe care le produc faptele, cuvintele, gândurile şi trăirile noastre. Daca vrei să te cunoşti, poţi privi în urmă la ceea ce ţi-a rămas din trecut, şi în funcţie de bucuria sau de nemulţumirea pe care o simţi, vei afla dacă ai trăit frumos sau dacă este cazul să înveţi să trăieşti mai frumos decât până acum.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 CAPRICORN
UN CONCURS DE ŞTAFETĂ
Există situaţii în care nu poţi să ajungi la ţintă de unul singur, şi trebuie să predai ştafeta celorlalţi. Nu toate ideile care îţi vin trebuie să fie realizate de tine însuţi. Unele dintre ele ajung la tine ca să le transmiţi celorlalţi, în condiţii cât mai bune. Rolul tău poate să nu fie acela de a finaliza o lucrare, ci doar de a da un impuls pentru realizarea ei. Caută să transmiţi celor competenţi ideile pe care nu le poţi concretiza tu însuţi. Da-le şi lor şansa să  treacă o linie de sosire prin propriul lor efort.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top