Previziuni pentru 23 februarie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei anuale dintre Soare şi Neptun, ea aduce momente de confuzie, de romantism, de visare şi reverie putând crea şi haos sau o lipsă de concentrare. Despre acest aspect puteţi citi un articol separat pe situl https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-soare-neptun-in-2014.
Nu acţionaţi fără a vă asigura că totul este în ordine, fiţi logici şi extrem de atenţi, pentru că sunt favorizate acţiunile perfide, lipsite de loialitate.
Pot apare decepţii din partea persoanelor dragi, iubiri neîmpărtăşite, decepţii, mai ales sentimentale, fraude pecuniare.
În plan social pot ieşi la lumină legături sociale scandaloase sau complicate, fraude, tot felul de situaţii misterioase.
Încercaţi ca atăzi să acţionaţi în sensul eliberării tensiunilor şi frustările prin înţelegerea deplină a sensului lucrurilor care vă nemulţumesc.
Orice situaţie are un aspect bun, pe care îl agreăm şi unul care ne displace. Încercaţi să înţelegeţi de ce vă displace, dar în profunzime. De fapt toate lucrurile au o cauză, odată înţeleasă poate dispare lipsa armonie.
Este important să fim atenţi la evenimentele sau întâlnirile care au loc, pentru că acestea nu sunt întâmplătoare şi ne aduc răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus în ultima perioadă, legate de sensul vieţii noastre dar şi de ceea ce ar trebui să facem pentru a ne atinge menirea.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează… Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 PEŞTI
UN BAZAR LA BISERICĂ
Este incredibil că există case în care obiectele vechi ajung să se adune în timp până când locatarii abia mai au loc să se mişte printre ele, iar pe de altă parte există oameni ale căror case sunt goale şi sărace, lipsite de multe lucruri care prisosesc la ceilalţi. Lăcomia şi avariţia ne fac să strângem continuu obiecte care ajung să ne ocupe tot timpul cu păzirea, mutarea şi îngrijirea lor. Dar cu un mic efort de organizare, am putea să vindem tot ce ne prisoseşte în casă, iar cu banii obţinuţi să-i ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 29 BALANŢĂ
MARELE EFORT MILENAR AL OMENIRII DE A ATINGE O CUNOAŞTERE TRANSFERABILĂ DE LA O GENERAŢIE LA ALTA. CUNOAŞTERE
Din tot ce cunoaştem, cea mai mare parte vine de la cei dinaintea noastră. Avem tendinţa să credem că tot ce ştim este realizarea noastră, dar de fapt în bună parte este vorba de o moştenire. Această moştenire este mult mai vastă decât ne imaginăm, dar fiecare primeşte atât cât poate să cuprindă. Ea este la dispoziţia fiecăruia, şi cine doreşte mai mult, va primi mai mult, dacă va şti să folosească bine tot ce primeşte. Nu te limita doar la ceea ce ştii, caută mereu să afli mai mult despre ceea ce este.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Peşti în conjuncţie cu Neptun
Conjuncţia anuală dintre Soare şi Neptun ne aduce de fiecare dată multă inspiraţie divină, creativitate şi o comunicare excelentă cu divinitatea. Poate fi asemuita cu Luna Nouă, doar că în loc de Lună este Neptun, fiind momentul cel mai potrivit pentru a declanşa sau decide importante schimbări legate de viaţa noastră spirituală, de dorinţa noastră de a ajuta sau face bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top