Previziuni pentru 24 februarie 2014

Astăzi este sărbătoarea de Dragobete, ea este una dintre cele mai frumoase din tradiţiile poporului român, pentru că celebrează iubirea, sentiment de bază, cel care susţine viaţa şi totul, absolut totul. Despre Dragobete puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/dragobete-si-cum-iubesc-zodiile. De aceea poate că este ziua potrivită pentru a înţelege în profunzime ce înseamnă iubirea şi cât de multă nevoie avem de ea.
Altfel ziua este fără direcţie iar conjuncţia Soare Neptun este potrivită doar pentru meditaţie şi iubire, mai puţin pentru lucruri concrete sau activităţi comerciale, care sunt chiar de evitat. Felul în care această conjuncţie lucrează asupra noastră este explicat pe larg în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-soare-neptun-in-2014.
Tot de astăzi se va resimţi din ce în ce mai puternic cuadratura Jupiter Uranus, aspect care conjugat cu configuraţiile şi influenţele acestei zile, poate declanşa rupturi, complicaţii sau situaţii greu de controlat sau reparat ulterior.
Pe lângă toate acestea Vesta este conjunctă cu Nodul Nord, un aspect în formare, dar, în acelaşi timp şi în cuadratură cu Lilith, ceea ce cu siguranţă va genera scoaterea la lumină a unor acţiuni din trecut, pierderi, răniri, suferinţe, în numele dreptăţii personale.
Se pare că manifestările cele mai obişnuite ale acestei perioade tensionate vor ţine de implicarea în situaţii pe care aparent nu le înţelegem, ele venind tocmai pentru a rupe mentalităţile învechite din noi, automatismele. Tema de a abandona lucrurile învechite şi a începe ceva nou, este pentru că nu avem capacitatea de a ne recunoaşte calităţile noastre neexperimentate, aflate în stare latentă, dar tocmai acestea trebuie activate. Credinţa în Dumnezeu  ne poate aduce încrederea în propriile calităţi nelimitate şi nebănuite, mai extinse decât le bănuim.
O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.
Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic , de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni pe care le-am declanşat în jurul datei de 29 martie, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate. Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Lasati ca visele sa va fie fluturi. Lasati ca visele voastre sa fie ceata ce se ridica din mare. Lasati-le sa fie visuri ce se indeplinesc. Sa stiti dinainte ca aceste visuri sunt adevarate. Nu le-ati inventat. Voi le-ati recunoscut, atata tot. Ati parcurs o lista, iar visurile care va apartineau v-au sarit in fata. Totul a fost prezis cu mult timp in urma. Astazi, ceea ce a fost dintotdeauna se adevereste, caci azi vedeti mai bine decat oricand. Astazi, sunteti mai intelepti – si anume, stiti mai putin. Sunteti mai inocenti. 
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 PEŞTI
O PARADĂ DE OFIŢERI ÎN UNIFORMĂ DE GALĂ
Momentele festive au rolul lor în viaţa societăţii, fiindcă ele pot stimula în toţi sentimente de mândrie şi de împlinire în slujirea unor idealuri înalte. Dar parada de mândrie poate aluneca uşor în ridicol, dacă laudele sunt mai presus decât utilitatea realizărilor. Este nevoie permanent de un echilibru în prezentarea valorilor şi succeselor, astfel încât ele să îndemne mereu la noi realizări.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 25 SĂGETĂTOR
UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN
Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top