Previziuni pentru 25 februarie 2014

Astăzi Luna este în semnul de exil al Capricornului, aşa că este posibil să ne blocăm intuiţia şi să găsim explicaţii acolo unde raţiunea nu are ce căuta. Din acest semn Luna este în sextil descrescător cu Soarele, Neptun şi Chiron, în conjuncţie cu Pluton, în cuadratură cu Uranus şi în opoziţie cu Jupiter, de aceea se poate spune că ziua nu este potrivită pentru nici un fel de discuţii sau negocieri, fiind mai degrabă un moment de retragere şi observare. În plus avem un frumos sextil crescător între Venus şi Saturn, care ne aduce oportunitatea de a înţelege ajustările ce trebuie făcute, dar şi de a vedea de la distanţă şi detaşat greşelile sau erorile, intervenind pentru repararea lor, doar că în ceea ce ne priveşte personal, fără a ne implica în alegerile sau problemele celor din jur. Acest aspect se formează pentru a treia oară, în acest moment aducând inspiraţie şi soluţii practice la diferite probleme concrete, dar care trebuie abordate într-o perspectivă nouă, spirituală.
Aspectul cel mai interesant al zilei este conjuncţia dintre Nodul Nord şi Vesta, care aduce momente importante în viaţa fiecăruia dintre noi, căci se deschid două cicluri, unul de aproximativ 3 ani şi câteva luni, până în 6 iulie 2017, şi altul de 18 ani, până în 2032, legate de ceea ce avem cel mai important de făcut cu viaţa noastră, dar şi cu evoluţia personală.
Despre acest aspect puteţi citi un articol dedicat https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/vesta-in-conjunctie-cu-nodul-nord-in-2014.
 
Este important să fim atenţi la evenimentele sau întâlnirile care au loc, pentru că acestea nu sunt întâmplătoare şi ne aduc răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus în ultima perioadă, legate de sensul vieţii noastre dar şi de ceea ce ar trebui să facem pentru a ne atinge menirea.
Cel mai înţelept ar fi să ştim să evaluăm corect consecinţele acţiunilor noastre. Dacă acţionăm pripit, fără chibzuinţă şi fără a lua în considerare situaţia şi din punctul de vedere al celuilalt, adesea avem toate şansele să pierdem sau să greşim pueril. Jocul vieţii poate fi jucat şi fără ca unul să câştige şi altul să piardă, mai important este să ne facem prieteni decât să învingi atunci când victoria nu ne aduce, de fapt, nimic.
 
De gândit pentru astăzi: Din când în când este necesar să ne retragem în vârful munţilor sau în văile ascunse, pentru a reface legătura cu sursa vieţii. Inspiră şi înalţă-te până la capătul universului; expiră şi adu universul înapoi, în interiorul tău. După aceasta, respiră toată fertilitatea şi vibraţia pământului. În cele din urmă, amestecă respiraţia cerului şi pe cea a pământului cu propria respiraţie, devenind însăşi Respiraţia Vieţii.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Aprecierea personală este supremă. Nu există ceva mai important decât să te simţi bine prin cine şi ce eşti tu. Dacă te percepi cu apreciere deschizi uşa multor lucruri de a intra în viaţa ta. Nu mai este o problema de dorinţă sau abilitate, ci o problemă de permitere. Cât de mult îţi vei permite să ai astăzi?
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 PEŞTI
ILUMINATA DE O STRAFULGERARE DE LUMINA, O CRUCE MARE STA PE STANCI INCONJURATE DE MARE SI DE CEATA
In viata fiecaruia exista un lucru important pe care el trebuie sa-l implineasca, o tinta de urmarit, un tel de atins. Fiecare trebuie sa-si descopere acest tel si catre el tinde toata viata, uneori prin multe confuzii si emotii. In anumite momente, tinta ni se arata clar, si omul isi poate indrepta pasii spre ea cu mai multa hotarare. Numai cei fara tel ratacesc invartindu-se in cerc printre stanci si obstacole, purtati la intamplare de valurile vietii. Dar oricand te poti opri o clipa ca sa lasi ceata sa se risipeasca si sa-ti dezvaluie tinta.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 28 BALANŢĂ
UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!
 
ASPECTELE ZILEI
Venus în Capricorn în sextil cu Saturn în Balanţă Scorpion
Acest aspect aduce de regulă o consolidare a relaţiei si oportunitatea de a înţelege iubirea în profunzime, de fi mai înţelepţi , mai maturi şi mai responsabili în relaţia de cuplu. Este posibil ca de numeroase ori să ne fie testată maturitatea în iubire şi, în plus să ne fie satisfăcută nevoia de stabilitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top