Previziuni pentru 28 februarie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa a doua aspecte foarte importante: revenirea la mişcarea directă a planetei Mercur şi cuadratura dintre Nodul Nord şi Lilith. Primul este cel mai intens resimţit şi acţionează asupra relaţiilor noastre, asupra comunicării şi comerţului, fiecare dintre noi resimţind în funcţie de harta natală o deblocarea importantă. La nivel mundan se poate spune că există un fel de revigorare a unor negocieri sau se poate reveni asupra unor dnecizii care au fost prost luate sau greşit abordate. Cu toate acestea astăzi este o zi dificilă, aşa că nu recomand acţiunile importante sau investiţiile şi în nici un caz negocierile. Nici la capitolul îndemânare nu suntem foarte buni, aşa că este important să fim mai atenţi decât deobicei la tot ceea ce facem.
Al doilea aspect îl resimţim de mai multe zile astăzi el formându-se exact, asocierea a două puncte virtuale, fiind greu de manifestat în planul concret dar cu siguranţă lucrând extrem de adânc la nivel subtil. Atât Nodul Nord cât şi LIlith sunt strâns legate de poziţia Lunii, de aceea ele pot fi legate de subconştient, aşa că toate evenimentele de acum au darul de a scoate din subconştient, de a elibera stări, sentimente, intuiţie, necesare pentru a evolua sau pentru a ne determina să luăm decizii în viitor. Vom avea de multe ori tendinţa spre agresivitate ca manifestare a tendinţei de supravieţuire şi a dorinţei de victorie. Aşa că se pot dezvălui aspecte neaşteptate ca urmare a unor refulări greu de controlat. De aceea manifestările egotice sunt specifice acestui aspect, orgoliile exacerbate, ele ţintesc doborârea oricăror obstacole care stau în calea realizărilor sau ideilor personale, se face totul pentru a cuceri ceva, indiferent cât de mic sau puţin ar reprezenta.
DE astăzi se va resimţi şi cuadratura dintre Venus şi Marte, Marte devenind staţionar retrograd, acest aspect în formare vine să completeze tabloul de nemulţumiri şi refulări, dat de celelalte aspecte.
Luna, care spuneam că este cumva suportul cuadraturii Lilith Nodul Nord, se află în semnul Vărăsătorului, aducându-ne un fel de detaşare faţă de concret, ea intrând de la ora 12.55 în perioada de fără direcţie, până la ora 17.00, acesta fiind un interval în care este indicat să ne
Concentrăm doar pe activităţile administrative şi organizatorice, evitând negocierile sau orice fel de acţiuni importante.
Suntem înainte de Luna Nouă, energia noastră fizică se află la cote minime, dar putem reflecta la toate întâmplările care au avut loc în viaţa noastră în ultimul ciclu al ei, putem înţelege schimbările şi noutăţile care s-au manifestat.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Există perioade când noul se manifestă atât de gradat încât nici nu eşti conştient de schimbările care au avut loc. Sunt perioade când lucrurile se petrec peste noapte, ca iarna atunci când la culcare totul este normal iar a doua zi de dimineaţă totul este alb şi acoperit de zăpadă, fără să ai nici o legătură cu asta, totul producându-se în cel mai miraculos mod. Totul este să îl accepţi şi să mergi cot la cot cu el, fără să opui rezistenţă. Meditează la câte noutăţi au apărut în viaţa ta şi bucură-te de ele.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 PEŞTI
UN AVIATOR PRINTRE NORI
Când eşti implicat direct într-o situaţie, viziunea ta asupra ei poate să fie limitată de propria ta poziţie şi de propriile tale trăiri. Trebuie să înveţi să te ridici mai presus de acea situaţie ca să o vezi în ansamblul ei, detaşat de conjuncturi şi de consecinţe, şi astfel vei putea să iei cele mai bune decizii pentru rezolvarea ei. Chiar dacă unii ar putea să te acuze că eşti cu capul în nori sau rupt de situaţie, cel mai bun mijloc de a analiza obiectiv un lucru este să-l priveşti din afara lui, şi din cât mai multe puncte de vedere diferite, cu o minte deschisă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 26 CAPRICORN
UN SPIRIT AL NATURII DANSÂND ÎN CEAŢA UNEI CASCADE
În momentele de revărsare emoţională, când totul pare atât de confuz, lasă-te purtat de bucuria exprimării propriilor tale sentimente. Dacă ştii să prinzi ritmul sufletului tău în acest dans, vei putea descoperi o nouă imagine a realităţii, mai limpede şi mai completă. În momentele când pare să nu te mai oprească nimic, poţi observa că propriile tale limite sunt mult mai largi decât bănuiai, ca fiinţa ta este mult mai mult decât credeai. Descoperă lumea trecând dincolo de limitările din mintea ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top