Previziuni pentru 6 martie 2014

Ziua de astăzi ar trebui să fie mai armonioasă ea aflându-se sub semnul sextilului crescător dintre Soare şi Lună, dar, în acelaşi timp Jupiter revine la mişcarea directă şi este deosebit de apăsător şi stresant, iar Venus este în opoziţie cu Lilith, ceea ce trezeşte în noi o mulţime de resentimente, ne provoacă să ne impunem punctul de vedere, ne determină să avem reacţii absolut nedefinite sau să generăm conflicte din orice fleac.De aceea ne vom confrunta cu situaţii extrem de delicate, în care ne pusă la încercare credinţa în tot ceea ce facem, suntem bulversaţi, prin faptul că nu putem controla lucrurile, căci ele se derulează extrem de rapid, astfel că nici nu apucăm să ne gândim la ceva că apare altceva, iar tot acest iureş ne afectează clar, mai ales pentru că ne determină să înţelegem acceptarea şi implicit smerenia.Probabil că pentru fiecare dintre noi va urma o perioadă dificilă, în care practic suntem lăsaţi să luăm decizii, ceea ce ne va pare o mare suferinţă, în care ne este ridicat pentru o perioadă, sprijinul divin, tocmai pentru a ne maturiza spiritual şi a ne găsi calea. De aceea oricât de greu ar fi în următoarea perioadă este bine să ne amintim că trecem un test important pentru evoluţia noastră ca umanitate. Când ne simţim lipsiţi de ajutor, răvăşiţi de frică, să nu uităm să mulţumim (Acatistul de mulţumire) sau să ne adâncim în Rugăciunea Sufletului, sau să citim Psalmul 50 sau Rugăciunea lui Efrem Siriul. Important este să nu ne pierdem, să nu ne zbatem epuizându-ne prin frică, ci să ne descoperim adevărata putere care ne-a fost dată la naştere, fiecăruia dintre noi.
Pe de altă parte Luna este în opoziţie cu Saturn retrograd şi cuadratură cu Mercur, aspecte care ne vorbesc despre aparenţe, despre superficialitate, despre lipsa noastră de vedere spirituală, în profunzime, lăsându-ne furaţi de peisajele ademenitoare, care sunt doar holograme.
Jupiter revine astăzi la ora 12.42 la mişcarea directp, acest aspect va debloca anumite situaţii şi conjuncturi dar şi energii, unele chiar furioase sau pline de resentimente. Este bine să lăsăm deoparte orice supărare, prejudecată şi pretenţie. Această atitudine ne va permite să primim mai multă energie şi informaţie si de o calitate mai bună. Când Iisus îşi îndeamnă ucenicul să lase morţii să-şi îngroape morţii ne arată că în starea normală viaţa trece pe lângă noi ca şi cum am fi adormiţi, pentru căpentru conştiinţa obişnuită, ordinară, trecutul este timpul real, iar prezentul este doar trecerea de la trecut la viitor, este doar o trecere momentană. Trecutul este real şi la fel şi viitorul, dar prezentul este ireal pentru conştiinţa obişnuită. Când ne trezim numai prezentul este real iar trecutul şi viitorul devin amândouă ireale. Alchimia este ştiinţa transformării lucrurilor în aur, în această substanţă perfectă, incoruptibilă. În gândirea oamenilor aurul este simbol pentru spiritul pur. Alchimia spirituală semnifică transformarea fiinţelor umane în aur şi transformarea calităţilor noastre inferioare, precum frica, ignoranţa, vrăjmăşia şi ruşinea, în cele mai preţioase lucruri care există: iubire şi împlinire. Ajungem să trăim în prezent şi să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Starea normală este de bine, de sănătate, de bogăţie. Noi trebuie să ne înălţăm cu sufletul spre Dumnezeu pentru a o putea trăi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Dacă vreţi fericirea, nu staţi fără să faceţi nimic, începeţi să căutaţi elementele care o alimentează. Aceste elemente aparţin lumii divine şi, când le veţi găsi, veţi iubi lumea întreagă şi veţi fi iubit, veţi poseda o înţelegere superioară a lucrurilor, şi în fine veţi avea puterea de a acţiona şi de a realiza. 
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 PEŞTI
ÎNTR-UN MOMENT DE LINIŞTE, UN INDIVID CREATIV SIMTE FLUXUL INSPIRAŢIEI
„Mai mult, mai repede, mai bine” este formula care sintetizează cerinţele de progres într-o societate materialistă unde pe primul loc este pusă cantitatea, iar binele real este lăsat la urmă. Dar omenirea se maturizează, şi iată că tot mai mulţi înţeleg că eficienţa şi utilitatea sunt factorii care ar trebui să primeze, şi nu volumul de producţie. Ceea ce poţi face în 7 zile, cu mare efort, poţi să faci şi în mai puţine zile, şi mai uşor, dacă îţi rezervi la început un timp ca să reflectezi şi să organizezi bine lucrul.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 11 RAC
UN CLOWN IMITÂND PERSONALITĂŢI CELEBRE
Omul vrea mereu să iasă din propriile sale limite, să fie mai mult decât este, iar admirarea şi imitarea marilor personalităţi este o cale clasică de exprimare şi chiar de împlinire a aspiraţiei sale spre mai bine. Dar contează foarte mult ce modele îţi alegi în viaţă, fiindcă ajungi să devii chiar ceea ce admiri, în măsura în care îţi este permis. Alege-ţi modele valoroase, nu doar spectaculare…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top