Previziuni pentru 8 martie 2014

LA MULŢI ANI, tuturor femeilor din lume dar mai ales doresc ca  fiecare să conştietizeze şi să manifeste plenar, femininul din noi.
Puţini sunt oamenii care înţeleg ritmurile vieţii mai bine decât femeile. Femeile îşi trăiesc întreaga lor viaţă urmând anumite ritmuri. Ele sunt în ritm cu viaţa însăşi. Femeile sunt mai capabile decât barbaţii „să se lase duse de şuvoi”. Barbaţii vor să împingă, să tragă, să reziste, să direcţioneze şuvoiul. Femeile trăiesc experienţa lui – apoi se modelează după el pentru a crea armonie.
O femeie aude cântecul florilor în bătaia vântului. Ea vede frumuseţea Nevăzutului. Ea simte zvâcnetele şi smuciturile şi imboldurile vieţii. Ea ştie când e momentul să alergi şi când e momentul sa te odihnesti; momentul pentru a rade si momentul pentru a plange; momentul cand să te agăţi de ceva şi momentul când să-i dai drumul.
Majoritatea femeilor îşi părăsesc corpul cu graţie. Majoritatea bărbaţilor se împotrivesc plecării, probabil de aceea sunt mai ipohondrii. Femeile acordă mai multă grijă trupurilor lor când sunt în interiorul acestora. Barbaţii se comportă cu trupurile lor într-un mod oribil. La fel se comportă şi cu viaţa. Poate de aceea merităm o zi pe care să o celebrăm în sinea noastră în primul rând şi apoi în exterior.
Noi suntem iubirea pe care o căutam. Dar avem nevoie de dovada acestei iubiri, înainte de a crede că este în noi. Şi căutăm dovada asta în fiecare situaţie şi în fiecare persoană pe care o întâlnim. Câteodată o găsim, câteodată, nu. Dar continuăm să o căutam, sperând ca, în cele din urmă, ne va găsi ea pe noi şi vom avea dovada că suntem demni de a fi iubiţi.
Ziua de astăzi este tensionată şi destul de mohorâtă, dar trebuie să ne aducem în suflet bucuria şi frumuseţea vieţii. Trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Întotdeauna în viaţă vine momentul adevărului, dacă nu poţi privi un om în ochi înseamnă că ai ceva de ascuns, şi numai tu poţi îndrepta acest lucru ca să poţi fi pe deplin împăcat. Simultan cu constrângerile, Saturn oferă şi soluţiile ieşirii din impas.
Astăzi este o zi în care putem fi extrem de eficienţi, cu condiţia să ne controlăm emoţiile şi manifestările mai violente. Gândiţi înainte de a acţiona sau a rosti ceva, primul impuls s-ar putea să nu fie cea mai bună soluţie de rezolvare a problemelor.
Este o zi cu multe tensiuni interioare, dar în care forţa cuvintelor şi a gândurilor este maximă.
Este o zi bună pentru a călătorii, pentru sau pentru a îmbrăţişa natura. Meditaţi în linişte la toate deciziile importante pe care trebuie să le luaţi pentru a finaliza cu succes proiectele în care sunteţi implicaţi. La orice problemă pe care o aveţi puteţi găsi astăzi o soluţie raţională.
Încercaţi să aveţi gânduri bune şi luminoase, frumuseţea lor se va manifesta asupra întregului ciclu lunar care urmează.
Toate tensiunile sunt datorate unor energii prost direcţionate, este important să fim conştienţi că nu putem realiza nimic singuri. Orientarea spre aspectele pragmatice ale vieţii poate fi dublată de frumuseţe şi nobleţe,  pâinea hrana noastră zilnică este miracolul unui întreg proces, este important să privim acest aspect miraculos al vieţii şi al propriei existenţe.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Este  indicat ca pe orele planetare ale lui Saturn să încercăm să evaluăm cu o cât mai mare obiectivitate toate proiectele pe care le-am început.
Dacă vă simţi un pic dezorientaţi amintiţi-vă ce a spus Omar Kayyam:
Priveste cedrul mandru! Atatea brate are!
Dar nu ca sa cerseasca, ci ca s-adune soare.
Si limbi nenumarate au nuferii si crinii.
Vorbesc insa limbajul tacerii si al luminii.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 18 PEŞTI
ÎNTR-UN CORT IMENS, UN FAIMOS SPIRITUALIST ÎŞI CONDUCE SPECTACULOS ŞEDINŢA
Uneori trebuie să ştii să dai un spectacol ca să poţi arăta celorlalţi valoarea lucrurilor pe care le-ai descoperit sau pe care le poţi face. Mulţi oameni sunt incapabili să accepte doar explicaţii raţionale, să facă apel la logică şi bun-simţ, şi pot avea nevoie de momente spectaculoase, care să trezească în ei emoţiile necesare pentru a-i scoate din inerţie şi pentru a-i ajuta să vadă adevărul.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 23 SCORPION
UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)
Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top