Previziuni pentru 10 martie 2014

Astăzi Luna este în propriul domiciliu, în semnul Racului, de unde are o forţă foarte mare, ea cumva făcând legătura între Jupiter, Uranus, Pluton şi apoi Marte, prin conjuncţia, cuadraturile şi opoziţia pe care le face. S-ar putea spune că Luna îşi manifestă toate calităţile şi potenţează apariţia sau declanşarea unor evenimente care au fost blocate, sau care pur şi simplu nu au fost declanşate din motive de înţelegere a unor probleme. Pe de altă parte conjuncţia cu Jupiter, este prima după aproximativ 5 luni cu Jupiter în mişcare directă, ne aduce înţelegere şi posibilitatea de a ne extinde activităţile, dar şi capacitatea de a încheia toate acele activităţi care ne-au blocat şi ne-au frânat iniţiativele, entuziasmul sau chiar posibilitatea de a acţiona concret. Se poate spune că este o decondiţionare a activităţilor, evident dacă fiecare dintre noi este detaşat şi priveşte cumva din exterior problemele. Este important să ne concentrăm atenţia pe rezolvarea unor situaţii din trecut şi să lansăm spre exterior tot ceea ce este necesar, pentru a ne susţine activităţile iniţiate la Luna Nouă din 1 martie.
Luna formează astăzi două frumoase trigoane cu Neptun şi Chiron, ele ne ajută să putem realiza un mediu propice activităţilor noastre, care ne va da posibilitatea de a lucra creativ, şi de a pune în aplicare quintil creativ dintre Venus şi Saturn retrograd, care readuce în atenţia noastră idei mai vechi sau de a descoperi soluţii creative şi concrete – adică cu mari şanse de reuşită.
Pe de altă parte toate aceste aspecte sunt susţinute de un frumos trigon Soare Saturn, care se va forma joi, dar ale cărui efecte se vor resimţi începând astăzi. Este bine să folosim toate oportunităţile care apar în jurul nostru pentru a reuşi să acţionăm concret.
Seara este foarte posibil să se resimtă o stare de agitaţie şi iritare, greu de controlat ceea ce poate declanşa stări de tensiune sau dispute fără un sens anume.
Este interesant să studiaţi cu mare atenţie această zi şi mesajele pe care le primiţi dar este la fel de important să ne punem mai mult în acord gândurile, emoţiile, dorinţele şi faptele cu divinitatea interioară, pentru că vom deveni mai centraţi şi vom creşte în înţelepciune. Bucuria şi iluminarea sunt inseparabile şi fac parte din înţelepciune. Arhanghelul Jophiel ne îndeamnă să punem bucuria în inimă, înţelepciunea în minte şi să ascultăm copilul interior care vrea să se manifeste. Să fim în pace cu noi înşine şi astfel vom şti ceea ce suntem: fiinţe de lumină, fiinţe de iubire.
Astăzi nimic nu este întâmplător deci este important să înţelegem semnificaţia coincidenţelor, să nu ne agităm, lucrul cu psihicul decurgând minunat. În această zi este important să înţelegem că se activează forţele spirituale superioare.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Ceea ce gândim despre oamenii din jurul nostru conteaza. Ceea ce simtim, conteaza. Trebuie sa ne trezim din acest somn al inconstientei si al intunericului, al irationalitatii si al suferintei, sa fim responsabili de momentele in care cream binele altui om sau suferinta lui.
Reflectaţi la toate astea şi propuneţi-vă ca o perioadă scurtă de timp din fiecare zi sa o dedicaţi unui gând de iubire fata de ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 PEŞTI
OAMENI MERGÂND PE O CALE ÎNGUSTĂ ÎN CĂUTAREA ILUMINĂRII
Fiecare este liber să-şi caute fericirea în felul său, cu singura condiţie de a nu face rău altora. Pe unii oameni, drumul vieţii îi poate conduce prin locuri greu de străbătut, evitate de ceilalţi, dar pline de experienţe şi învăţături pentru cei care călătoresc aici. Este dreptul fiecăruia să-şi aleagă calea pe care va merge către împlinirea sa, după puterile sale şi după dorinţa sa de a ajunge la ţintă.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 8 RAC
UN GRUP DE IEPURI ÎMBRĂCAŢI ŞI LA PARADĂ
Nu este greu să pari altceva decât eşti, dacă ştii cum să te costumezi şi să te comporţi. Dar mult mai important este să ştii să devii mai mult decât eşti, să ai permanent dorinţa de a trece la ceva mai bun, de a urca mai sus. Iar progresul nu se măsoară nici în bani, nici în putere, ci în ceea ce faci efectiv pentru binele tuturor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top