Previziuni pentru 11 martie 2014

Este perioada în care lucrăm intens la proiectele pe care le-am demarat de Lună Nouă, ne putem întâlni cu piedici sau putem fi nemulţumiţi de latura financiară, în care ne putem ocupa de sănătatea noastră, de investiţii şi chiar de afaceri imobiliare. Ziua este marcată de cuadratura Mercur Saturn, ea se reface după ce a mai avut loc de două ori, în 25 ianuarie şi în 14 februarie, acum de fapt fiind necesar să descoperim erorile de gândire, comportament, atitudine sau de aplicare concreta a activităţilor financiare. De aceea este important să fim atenţi la tot ceea ce avem de făcut, dar mai ales la informaţiile care ne parvin. Acest aspect ne mai vorbeşte despre puterea de a uita trecutul, despre capacitatea de a ne construi viitorul pe noi premize şi alianţe, dar, pentru că întotdeauna există un dar, atenţie la ceea ce promitem, mai ales că aspectul se va repeta şi cu siguranţă va aduce efectele promisiunilor nerespectate. Altfel ne putem folosi imaginaţia pentru că ideile originale vor fi foarte apreciate – aici ne ajută foarte mult aspectul exact de quintil care se formează între Venus şi Saturn, aspect care ne ajută să rezolvăm situaţii mai vechi, blocate sau care păreau fără ieşire într-un mod armonios, dar mai ales extrem de original şi eficient. Comportamentul spontan, lipsit de prejudecăţi sau idei preconcepute poate să aducă numeroase aprecieri, mai ales dacă nu exagerăm prin dorinţa de impunere.
Fiind o zi care are ca notă caracteristică emoţiile şi intuiţia – Luna este în propriul domiciliu semnul Racului, trebuie să ne acordăm acestei vibraţii, să fim receptivi la dorinţele celor din jur, să ne exprimăm emoţiile deschis, să lăsăm intuiţia să ne călăuzească în momentele dificile.
Apoi, este o zi în care Luna ne transmite o paletă largă de informaţii prin intermediul trăirilor, emoţiilor şi sentimentelor.
 „Dumnezeu este umbra omului. Aşa cum umbra repetă mişcările corpului, Dumnezeu repetă mişcările sufletului”.
Mi se pare excelentă această descriere a lui  Ellie Wiesel. Există totdeauna o legătură între ceea ce facem şi ceea ce primim în schimb. Când suntem generoşi, „umbra lui Dumnezeu” repetă ceea ce am făcut în beneficiul aproapelui nostru şi ne dă, cu generozitate, de zece ori mai mult. Dacă suntem cruzi, cruzimea noastră se reflectă în plan spiritual şi se întoarce şi ea asupra noastră. În fiecare zi ar trebui să ţinem cont de acest sfat, să îl avem întipărit profund în sufletul nostru, dar astăzi cu atât mai mult. Saturn şi Luna – cuplu planetar pereche, formează un frumos trigon care ne transmite că este nevoie să implicăm cele mai spirituale şi vitale energii în actul creativ, pentru a se produce noi forme minunate şi pline de sens. De fapt dacă analizăm toate aspectele zilei ni se sugerează că este nevoie de o intensitate creativă. Aici trigonul crescător Soare – Lună ne ajută extrem de mult.
Totuşi apar şi numeroase provocări, de aceea, evitaţi să lăsaţi lucrurile neclare sau confuze, nu veţi avea decât de pierdut, sau veţi fi dezamăgiţi, înşelaţi. Nici nu ţineţi cont de bârfe, zvonuri sau nelinişte. Fiţi consecvenţi şi calmi, dar mai ales discreţi, pentru a nu vă deteriora relaţiile.
Mai există tendinţa de a cheltui mult sau cu neatenţie, de a exagera sau de a fi dezordonaţi. Prin concentrare putem evita să cădem în aceste stări care nu ne aduc decât prejudicii.
Voinţa şi concentrarea ne vor ajuta să rezolvăm cu succes problemele importante care apar sau care necesită rezolvate.
După-amiază Luna şi Marte îşi dau întâlnire, aspect dinamic de cuadratură, care ne determină să ne punem în aplicare gândurile. Înainte de aceasta este bine să le curăţăm, să le mai analizăm odată, căci suntem influenţabili şi uşor de deturnat de la adevăratele noastre scopuri. Este indicat să fim atenţi la ceea ce rostim şi să ne orientăm energia în mişcare, acţiuni, cercetare, sau pur şi simplu pentru a ne dezvolta planurile în care suntem implicaţi şi în care credem cu tărie.
Mesajul acestei zile ar fi că trebuie să depunem eforturi orientate corect , către scopurile noastre cele mai înalte, pentru a ne împlini destinul, fiind important să lăsăm în urmă trecutul, fiind un fel de discipoli pe cale, abordând obiectiv forţa noastră de viaţă. Este o perioadă importantă pentru fiecare dintre noi pentru că ne vom descoperi abilităţile şi măiestria cu care ne-a înzestrat Dumnezeu.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşesc prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător : problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească : reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi. Este suficient să le CEREM ajutorul.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 21 PEŞTI
UN MIELUŞEL ALB, UN COPIL ŞI UN SERVITOR CHINEZ
Pentru majoritatea oamenilor, evoluţia în viaţă începe de la o fază de puritate deosebită, dar apoi prin ascultarea părinţilor, şi prin supunere faţă de şefi omul ajunge să înveţe cum trebuie să trăiască potrivit conceptelor transmise sau impuse de aceştia. Totuşi, pentru orice om vine o fază în care el se maturizează, devine conştient de faptul că el trebuie să-şi asume responsabilitatea, nu numai pentru ceea ce alege să facă în viaţă sau pentru condiţiile în care trăieşte, ci mai ales pentru puritatea şi nobleţea gândurilor sale de maturitate. Dacă nu ai ajuns încă să-ţi asumi responsabilitatea propriei tale vieţi, înseamnă că încă mai ai până la maturitate, orice vârstă ar avea corpul tău.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 26 BALANŢĂ
UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL
Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top