Previziuni pentru 19 martie 2014

Astăzi şi mâine sunt ultimele două zile ale acestui an astrologic guvernat de Lună. De aceea este potrivit să ne analizăm evenimentele şi trăirile, să încercăm să înţelegem profunzimea întâmplărilor petrecute în viaţa noastră. Este indicat să privim la ceea ce ne-am propus să realizăm şi la ceea ce am realizat din punct de vedere al evoluţiei personale. Ziua de astăzi începe cu Luna fără direcţie în conjuncţie cu Nodul Nord, de aceea este cu atât mai potrivit ca până la ora 12.00 să ne gândim la cele de mai sus, să ne scriem păreri despre felul în care ne dorim să continuăm în viitor, diferitele noastre proiecte. Nodul Nord subliniază ceea ce spuneam mai sus şi în plus aduce în conştiinţa noastră indicaţia că ar trebui să ne deschidem mintea către posibilitatea reînceperii a orice, tocmai pentru că ne –am dezvoltat conştiinţa şi sentimentele dincolo de limitările biologice, totul este să ne utilizăm receptivitatea şi să permitem reînceperea a orice.
Apoi Luna va trece în semnul Scorpionului şi formează o frumoasă Piramidă de apă cu Neptun şi Mercur din semnul Peştilor şi cu Jupiter din semnul Racului. Chiar dacă Luna este considerată în cădere în semnul Taurului, este vorba doar despre incapacitatea noastră de a înţelege mesajele subtile, care poate fi depăşită, în acest caz mesajele şi informaţiile subtile pe care le primim sunt extrem de valoroase, mai ales pentru că le înţelegem importanţa.
Apoi Luna din semnul Scorpionului este şi ea sub influenţă marţiană- să nu uităm că săptămâna se află sub influenţa planetei Marte, iar aspectele armonioase pe care le face au totuşi o notă de tensiune, sextilul cu Pluton fiind cel mai elocvent din acest punct de vedere. Apar oportunităţi care ar trebui folosite, oricât de multe piedici resimţim asupra noastră.
Luna în Scorpion amplifică dorinţa de introspecţie, sufletul se distanţează de acţiunile stranii ale trupului fiind propriul înger acuzator. Atitudinea sau gesturile agresive sunt de fapt reacţii ale emotivităţii pe care sufletul caută să o înăbuşe. De aceea poate ar fi indicat să descoperim, să scoatem la lumină din cotloanele sufletului ce anume ne împiedică să ne respectăm, să evoluăm.
Pasivitatea şi lipsa de decizie sunt frecvente în această zi, imaginaţia este dezordonată, apar multe insatisfacţii, dar şi tensiuni emoţionale. În general conjuncturile care par favorabile se destramă, apar fel de fel de împrejurări care ne complică viaţa, iar călătoriile nu sunt recomandate.
Putem în schimb să începem activităţi care reprezintă idealurile noastre, cu condiţia să nu fim agitaţi şi să folosim raţional această zi.
Chiar atunci când lucrurile par să stagneze, în profunzimea lor se pregătesc continuu noi schimbări. Esenţa progresului este schimbarea, şi viaţa nu stă pe loc nici o clipă. Fii conştient de asta şi nu te păcăli cu formule de genul „asta este, nu se mai poate face nimic” sau „este greu să schimbi lucrurile”. Fii mereu pregătit să accepţi schimbările bune, şi caută tu însuţi să faci schimbările necesare în viaţa ta, la momentul potrivit, dacă vrei să mergi spre mai bine.
Este posibil să simţim nevoia de a risca, de a ne avânta, totul este să nu acţionăm în grabă sau în pripă şi să acordăm o atenţie deosebită presentimentelor. În general activitatea intelectuală decurge cu dificultate, deci poate este mai bine să fie amânată începerea tranzacţiilor sau a întâlnirilor, ocupându-ne mai mult de problemele cotidiene sau cele casnice, de înţelegerea propriului suflet, de trăirea unor bucurii simple.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
În următoarele treizeci de zile vă propun, dacă doriţi, să descoperiţi modalităţi de a găsi simplitatea în orice vi se întâmplă. Pe o perioada de treizeci de zile, descoperiţi căi de a deveni simpli şi veţi înţelege că toate experienţele de viaţă pe care le-aţi avut până acum se reduc doar la câteva lucruri. În următoarele treizeci de zile vă propun să faceţi o cercetare similara, pentru a descoperi drumul care oferă cea mai mică rezistenţă, în orice lucru. Aceasta vă va ajuta să dezvoltaţi un fel de a fi simplu.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 PEŞTI
LUMINA DESCOMPUSĂ ÎN MULTE CULORI LA TRECEREA PRINTR-O PRISMĂ
Lumea este atât de diversă, şi fiecare lucru are rolul său! Dar oricât ar fi de diferite lucrurile şi oricât s-ar deosebi între ei oamenii, tot ce este formează un întreg supus unor legi exacte şi armonioase. Înţelepciunea, pentru orice om, înseamnă cunoaşterea şi folosirea constructivă a legilor care guvernează viaţa şi universul, aşa cum pentru un fizician, ştiinţa înseamnă cunoaşterea şi aplicarea în practică a legilor fizicii.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 2 PEŞTI
O VEVERIŢĂ ASCUNZÂNDU-SE DE VÂNĂTORI
În momentul în care te simţi ameninţat, ai prilejul să descoperi că teama nu este atât din cauza pericolului iminent sau imaginar, ci mai ales fiindcă te-ai pus într-o situaţie vulnerabilă sau inadecvată faţă de propriile tale principii. Soluţia este să ieşi din aceasta situaţie, să faci schimbările necesare în viaţa şi în concepţia ta, astfel încât pericolul să nu te poată atinge. Nu este vorba atât să-ţi pregăteşti apărarea sau să te ascunzi, ci pur şi simplu să treci într-o stare nouă, în care pericolul respectiv să nu mai aibă nici o putere.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top