Previziuni pentru 20 martie 2014

Ziua de astăzi se află sub influenţa echinocţiului de primăvară despre care puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/echinoctiu-de-primavara-2014. El coincide cu intrarea Soarelui în semnul Berbecului şi semnifică un moment de echilibru creativ.În această zi este important să ne facem planuri, să ne scriem lucrurile importante din viaţa noastră care este nevoie să le susţinem, să le dezvoltăm, dar atenţie, acestea nu trebuie să se refere la lucrurile materiale ci la năzuinţele noastre spirituale.
Este o zi favorabilă oricărui început, meditaţiei, cunoaşterii de sine, îndepărtării propriilor deficienţe. O zi în care tot ce construim atât concret cât şi cu gândul va fi durabil. Este bine să ne analizăm relaţiile cu familia şi acolo unde sunt probleme să le reglementăm.
De aceea este important să fim într-un mediu armonios, care ne bucură gândul, pe malul unei ape, în mijlocul naturii, împreună cu cei dragi, pentru a celebra şi a ne încărca sufletul.
Se mai poate spune că se va constata o accelerare a procesului karmic – conjuncţia Vesta Nodul Nord despre asta ne vorbeşte – din toate punctele de vedere; acţiunile noastre vor sancţionate sau bonificate aproape instantaneu, tocmai pentru a învăţa să fim prezenţi, concentraţi pe aici şi acum. Din acest motiv, ne vom confrunta cu evenimente şi situaţii de criză, vor avea loc furtuni fizice şi emoţionale, se vor petrece cataclisme naturale şi sufleteşti, toate pentru a face o curăţire extrem de rapidă şi eficientă în viaţa noastră.
Tot astăzi Luna cea care predă ştafeta lui Saturn ca şi guvernator al anului astrologic care începe astăzi, se află în semnul Scorpionului, în conjuncţia lunară chiar cu Saturn. Este un aspect interesant la această predare de ştafetă şi anume acela că ne determină să ne gândim cu seriozitate la schimbările care trebuie făcute în viaţa noastră.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Indiferent de calitatea faptelor dumneavoastră, urmăriţi să faceţi tot ce vă stă în puteri. Cel care exagerează cu faptele sale, depăşindu-şi puterile fireşti, îşi suprasolicită corpul şi acţionează astfel împotriva sa. Dacă faceţi însă mai puţin decât vă stă în puteri, vă veţi supune astfel frustrărilor, incriminării interioare, vinovăţiei şi regretelor.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 30 PEŞTI
O MAIESTUOASĂ FORMĂ DE STÂNCĂ, SEMĂNÂND CU UN CHIP OMENESC, ESTE IDEALIZATĂ DE UN BĂIAT CARE ÎŞI FACE DIN EA IDEALUL SĂU SUPERIOR ŞI, PE MĂSURA CE EL CREŞTE, ÎNCEPE SĂ ARATE CA EA
În viaţă, fiecare devine ceea ce idealizează. Asta nu înseamnă că orice fan al unei vedete rock va deveni o vedeta rock, sau că orice admirator al unui miliardar va deveni miliardar. Dar modelele şi idealurile pe care ni le alegem în viaţă sunt cele care dau forma personalităţii noastre şi determină ceea ce ajungem la scara dată de credinţa, talentul şi efortul nostru. Fiecare dispune de un potenţial deosebit, şi îl poate valorifica pentru a deveni tot ceea ce doreşte.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 11 RAC
UN CLOWN IMITÂND PERSONALITĂŢI CELEBRE
Omul vrea mereu să iasă din propriile sale limite, să fie mai mult decât este, iar admirarea şi imitarea marilor personalităţi este o cale clasică de exprimare şi chiar de împlinire a aspiraţiei sale spre mai bine. Dar contează foarte mult ce modele îţi alegi în viaţă, fiindcă ajungi să devii chiar ceea ce admiri, în măsura în care îţi este permis. Alege-ţi modele valoroase, nu doar spectaculare…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top