Previziuni pentru 22 martie 2014

Aspectul cel mai important al acestei zile îl constituie trigonul Lilith Soare care ne spune că trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor.
Conjuncţia Mercur Neptun, se reface pentru a treia oară. Ne vom simţi descurajaţi, descumpăniţi, vom fi dezamăgiţi de cei din jur şi de tot ce ne spun sau fac, pentru că vulnerabilitatea noastră este extrem de ridicată, sentimentele sunt exacerbate şi nevoia de siguranţă în relaţii este şi ea maximă, chiar dacă ne manifestăm rece şi nepăsător.
Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Întotdeauna în viaţă vine momentul adevărului, dacă nu poţi privi un om în ochi înseamnă că ai ceva de ascuns, şi numai tu poţi îndrepta acest lucru ca să poţi fi pe deplin împăcat.
Saturn ne arată care este preţul ataşamentelor şi dorinţelor noastre, ne ilustrează valoarea muncii, căci oricât de mari ar fi idealurile noastre, ele nu au nici o valoare dacă nu sunt puse în practică, prin efort susţinut, zi de zi, cu migală şi atenţi la detalii. În acest context Saturn poate trezi în noi ceea ce budştii numesc, Sufletul de diamant.
Din punct de vedere astral, chiar dacă nu sunt aspecte importante, la nivel subtil şi în profundul fiinţei noastre apar tensiuni datorate necesităţi, pe care o conştientizăm sau nu, de a face schimbări. Acestea ţin mai mult de dorinţa de a ne transforma personalitatea, dar, este evident că acest lucru nu se poate realiza fără a ne extinde cunoaşterea de sine şi fără a ne dezvolta cunoaşterea spirituală.
În plan concret este important să ne stăpânim egoismul, în acest fel deblocând multe perspective, putând sesiza şi valorifica oportunităţile importante.
În rest ziua se anunţă armonioasă, putem comunica perfect cu cei din jurul nostru, avem puterea de a-i înţelege şi de a le accepta punctul de vedere.
Avem mult tact şi luciditatea de a ne echilibra viaţa personală. Acţiunile intuitive sunt corect orientate şi ne indică permanent soluţia cea mai potrivită contextului în care ne aflăm.
În plus, spre seară când aspectul opoziţiei este maxim, ne poate cuprinde o stare de pesimism sau melancolie care ne face să fim reactivi sau să fim lipsiţi de chef sau energie. Este bine să încercăm să privim realitatea aşa cum este şi să ne concentrăm atenţia pe rezolvarea problemelor în odinea importanţei lor. Ca sfat, este cel mai potrivit să încercăm să înfruntăm obiectiv şi direct subiectele sau problemele care ne neliniştesc.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Învaţă să acţionezi în mod spontan, prin intuiţie, prin ceea ce-ţi spune inima şi nu doar cum îţi spune mintea că este raţional sau rezonabil. Unele acte de pură iubire pot apărea în ochii altora iraţionale, chiar nebuneşti, dar nu contează. Când intuiţia îţi spune să acţionezi, fă-o şi nu te opri să chibzuieşti sau să te întrebi de ce să o faci. Cel mai mic act de iubire poate avea un efect foarte mare şi el poate să nu se arate de la început. Nu-ţi pierde timpul să cauţi cauzele; fă pur şi simplu ce trebuie să faci şi lasă-Mi Mie restul. Câteodată poate trece mult timp până când sămânţa iubirii germinează într-o inimă dură şi rece , dar de îndată ce ea a fost plantată, iubirea se va arăta mai devreme sau mai târziu: Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi faci munca cu credinţă şi să ştii că totul este foarte, foarte bine. Eileen Caddy Deschiderea porţilor lăuntrice
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 BERBEC
UN COMEDIANT AMUZĂ GRUPUL
Umoriştii vor avea mereu surse de inspiraţie din viaţa reală, fiindcă în orice situaţie există şi o parte comică. Este acea parte care, pentru cine o sesizează şi o are în vedere, oferă o cale de a te elibera de stres, de teamă, de ceea ce te-ar putea împiedică să rezolvi situaţia. Cine caută tot timpul doar la partea gravă şi serioasă a lucrurilor, acela nu mai apucă să se bucure de partea lor luminoasă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 23 SCORPION
UN IEPURE METAMORFOZAT ÎNTR-O ZÂNĂ (SPIRIT AL NATURII)
Cele mai mărunte fiinţe se pot dovedi de o valoare miraculoasă. Cele mai banale lucruri din viaţa noastră pot fi sublime. Dar această transformare nu depinde atât de ele, cât de noi înşine. Dacă privim totul cu ochi obosiţi şi cu mintea sceptică, vom vedea o imagine tristă a lumii, în care nu este loc decât pentru ceea ce vrem să vedem astfel. Se spune că zeii şi zânele au dispărut în momentul când mintea oamenilor i-a negat, fiindcă omul nu ştia ce putere are la îndemână prin mintea sa. Dar azi se poate vedea cu ochiul liber câte miracole a putut produce mintea umana în tehnologie, în ştiinţă, în societate… Şi e loc de mai bine!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top