Previziuni pentru 23 martie 2014

Astăzi începe săptămâna guvernată de Jupiter, iar Luna se află în semnul Săgetătorului în domiciliul lui, de aceea ce ni se transmite astăzi este că a alege calea potrivită este arta de a ne împrieteni cu intuiţia, cu sentimentele, cu gândurile, cu întâmplările vieţii noastre. Iar a alege calea potrivită nu înseamnă să ne scufundăm în zbuciumul şi alergarea nebună a existenţei, cât a ne apropia mai mult de noi înşine. Cuadratura Jupiter Junona ne aduce în atenţie relaţiile noastre dar şi parteneriatele. Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment… Este momentul în care ar trebui să definim în propria noastră viaţă, altfel, noţiunile de orgoliu şi vanitate. Este posibil să ne descoperim un potenţial sentimental blocat, sau să-l blocăm cu bună ştiinţă. Suspiciunea sau îndoiala, dezbinările interioare ne vor aduce suferinţă. De aceea egoismul şi vanitatea trebuie categoric înfrânate, sau stăpânite la maxim. Este un fel de lipsă de control în dirijarea energiei afective. Furtunile pasionale sunt gata să izbucnească, de aceea forţa lor ar trebui să o dirijăm spre comunicare şi colaborare, spre umilinţa acceptării sau a muncii dezinteresate în folosul altei persoane.
Astăzi chiar avem şansa de a decodifica de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă…
De aceea, să avem puterea de a iubi, căci atunci când iubirea inimii este puternică, gândurile izvorâte din inimă sunt acceptate necondiţionat de către minte. Prin iubire ni se luminează mintea, ni se elevează gândurile şi drumul vieţii noastre capătă un sens pe care nu-l putem înţelege, nu-l putem găsi şi nici construi privind viaţa doar prin ochelarii mărunţi ai materialităţii. Iubirea ne ghidează, ne sprijină, ne luminează drumul şi ne ascute intuiţia. Dacă avem iubire în noi înşine, avem totul. Dacă nu simţim noi înşine iubirea, dacă nu facem din ea un fel de a fi în toate situaţiile vieţii şi ne pierdem în vibraţiile joase ale conştiinţei de masă, şi întreg Universul de ne-ar iubi, ar fi degeaba. Să fie iubire în noi, aceasta-i calea către Omul din noi şi calea către Dumnezeu. Ori Luna în semnul Săgetătorului tocmai despre asta ne vorbeşte, de fapt ne invită să ne însuşim această lecţie pentru a ne descoperi forţa interioară constructivă, pe care va urma să o aplicăm. Apoi Luna trece în mişcarea de fără direcţie, aşa că, după ora 12.30, este bine să fim cât mai retraşi, să evităm acţiunile în forţă sau sporturile extreme, căci neatenţia şi graba sunt cuvintele cheie ale acestei perioade. În schimb ne putem ocupa cu maximă eficienţă de treburile casnice şi întâlnirile cu familia.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Fiind o zi aparent liniştită, după zilele anterioare, trebuie să ne regăsim echilibrul şi să depăşim momentele tensionate care au fost prin ieşire în mijlocul naturii sau prin meditaţii. Tot pe aceste ore este bine să medităm asupra acelor relaţii care ne aduc suferinţă. Să încercăm să uităm trecutul sau să rupem acele relaţii din trecut care ne fac rău.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 3 BERBEC
UN MEDALION CU PROFILUL UNUI OM ÎN INTERIORUL CONTURULUI ŢĂRII SALE
Locul unde trăieşti este locul unde ai ceva de făcut din tine însuţi. Nu e o simplă întâmplare că te naşti într-o anumită ţară, şi că ajungi la un moment dat într-un anumit mediu şi printre anumiţi oameni. Oriunde ai fi, asumă-ţi rolul pentru care eşti acolo, acela în care poţi face tot ce poţi face tu mai bun.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ
UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top