Previziuni pentru 24 martie 2014

Ziua începe cu Ultimul Pătrar dintre Soare şi Lună, aspect tensionat care ne determină să vedem doar partea goală a paharului, care ne face deosebit de critici şi nemulţumiţi. Pe acest tablou, poziţia Lunii în semnul Capricornului care formează opoziţie cu Jupiter, cuadratură cu Uranus şi conjuncţie cu Pluton, amplifică tensiunile şi nemulţumirile noastre, ne determină să fim destul de încordaţi şi să privim problemele cotidiene exagerat. În plus pot apare veşti surprinzătoare, care ne amplifică starea de îngrijorare. Aceste aspecte destul de conflictuale şi chiar bulversante sunt amplificate şi de sesquicuadratura dintre Mercur în exil în semnul Peştilor – evaziv şi confuz şi Marte aflat şi el în exil şi în mişcarea aparent retrogradă în semnul agresiv al Balanţei. Din cauza acestui aspect care acţionează cu preponderenţă asupra aspectelor intelectuale, ne simţim destul de deranjaţi de orice cuvânt, căutăm sensuri ascunse sau înţelesuri la orice gest şi, în plus ne simţim ofuscaţi şi jigniţi, din te miri ce fleacuri. Din acest motiv este important să ne clarificăm orice dubiu, să fim atenţi la cuvintele rostite şi acolo unde simţim că suntem confuzi să cerem sfaturi sau ajutor de specialitate. Situaţiile neaşteptate pot apare în contextul în care acţionăm indecis, dual, fără a ne implica prea mult, evitând deciziile. În acest caz pot apare asocierile nefaste, pericolul de a ne implica în activităţi care nu ne sunt pe măsura valorii noastre. Cu acest aspect coexistă activitatea la nivel fizic şi tensiunea la nivel psihic. Din dinamica acestei stări putem alege să înţelegem că nici un efort nu este în van, nici un sacrificiu făcut pentru a ne atinge idealurile nu este fără sens, roadele aşteptate vor apare după un timp. Pentru toate acestea avem nevoie de descoperire, cercetare, valorificare, asumare şi responsabilitatea, adică devotament pentru reuşită, mai ales supunere în faţa obligaţiilor sociale. Deci este momentul de început al sfârşitului în care trebuie ca fiecare dintre noi, funcţie de tema natală să-şi asume responsabilităţi, sacrificându-şi propriile dorinţe pentru binele semenilor. Este vorba de gândirea creativă, la nivelul stăpânirii şi purificării emoţiilor.
Chiar dacă Jupiter are capacitatea, prin poziţia în semn, de a pune în valoare tot ceea ce este util, în schimb nu reuşeşte să înţeleagă noţiunea de siguranţă, aici intervenind rolul lui Saturn, acela de a sancţiona devierile, datorate largheţei de manifestare şi prevenind incapacitatea de a ne pun în valoare.
Pe scurt ziua este apăsătoare şi ne poate afecta chiar starea de sănătate sau buna dispoziţie, de aceea este important să ne găsim resurse de bucurie în lucrurile mărunte, să ne ocupăm de studiu sau de activităţi de organizare, pentru a ne simţi utili sau eficienţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Spune maestrul: ”Nu-ţi fie teamă să fii considerat nebun – să faci azi ceva care este în contradicţie cu toată logica pe care ai învăţat-o. A acţiona este o atitudine care este opusul comportamentului obişnuit cu care ai fost învăţat. Acest lucru mic, nu are importanţă cât de mic e, poate deschide poarta către o mare aventură – umană şi spirituală.”
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 BERBEC
DOI ÎNDRĂGOSTIŢI HOINĂRIND ÎNTR-O PLIMBARE INTIMĂ
Momentele petrecute cu cineva drag sunt momente speciale, în care viaţa ne poate oferi o viziune foarte clară pentru experienţa comună pe care o avem de împărtăşit cu celalalt. Asemenea momente, dacă sunt petrecute în intimitate, devin mult mai semnificative decât antrenarea în grupuri mari, unde experienţa în doi tinde să fie perturbată de tendinţele grupului. Dacă vrei să fii stăpânul vieţii tale şi la acest capitol, atunci organizează-ţi întâlnirile romantice în aşa fel încât semnificaţia lor să nu fie alterată de intruşi.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 5 CAPRICORN
INDIENI ÎNTR-O CANOE – UNII VÂSLIND, ALŢII DANSÂND UN DANS DE RĂZBOI
Oamenii pot avea atitudini foarte diferite faţa de viaţa. Unii pot sa lucreze activ, dar în pace, pentru a se apropia de ţinta propusă fără a-i deranja pe alţii, şi chiar ajutându-i şi pe alţii să se apropie de ţelurile lor. Alţii pot avea impresia că trebuie să se lupte cu obstacolele şi inamicii care le ies în cale, astfel că se lasă purtaţi de alţii pe drumul vieţii, atenţia lor fiind prea mult concentrată asupra luptei în sine. Depinde de tine ce atitudine alegi, şi viaţa ta va fi plina de evenimentele născute din atitudinea ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top