Previziuni pentru 27 martie 2014

Cheia reuşitei acestei zile este aşteptarea unor conjuncturi mai bune şi răbdarea de a ne organiza sau de a primi răspunsuri favorabile în ceea ce întreprindem.
De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.
În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.
Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.
Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.
Este important să analizăm latura afectivă, să nu ne lăsăm antrenaţi de sentimente când comunicăm, pentru că putem constata că ne vom trezi singuri, mai ales dacă ne vom purta pripit, sau imatur.
Personal eu consider această zi ca una de pregătire şi ordonare a ideilor şi proiectelor viitoare, în care avem răgazul psihic necesar de a ne face cele mai potrivite planuri.
Este o zi minunata pentru meditaţie în pacea, armonia şi liniştea pe care o vom simţi fiecare dintre noi. Este bine să mulţumim pentru această frumoasă zi, şi să ne bucurăm de ea cât de mult putem.  În plus, este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
În fiecare clipă sculptăm istoria următoarei clipe, în fiecare lună modelăm forma lunii ce va urma. Nici o zi nu este izolată şi singură. Karma este un proces continuu şi nu lucrează cu amânări. De aceea trebuie să prevedem consecinţele nu numai ale unei acţiuni ci şi a unei atitudini sau perspective.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 BERBEC
UN OM EXPRIMÂNDU-SE CU SUCCES ÎN DOUĂ DOMENII DEODATĂ
Se spune că este greu să faci bine două lucruri deodată, şi în general aşa este. Dar reuşesc asta aceia care ştiu să coreleze cele două lucruri diferite astfel încât ele să aibă un obiectiv comun. În fond, tot ce facem este ca să fim fericiţi. Orice lucru care nu are acelaşi scop este ceva „diferit” de scopul de bază, de aceea şi este sortit eşecului, sau ne perturbă alte acţiuni. Daca un lucru pe care trebuie să-l facem nu se înscrie în idealul nostru principal, el tinde să devină stresant, şi atunci merită să ne gândim mai bine – fie renunţăm la el, fie îl facem în aşa fel încât să susţină obiectivul nostru de bază.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 12 RAC
O CHINEZOAICĂ ÎNGRIJIND UN PRUNC PE CARE AURA ÎL ARATĂ A FI REÎNCARNAREA UNUI MARE ÎNVĂŢĂTOR
Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Nu subestima puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top