previziuni pentru 28 martie

Astăzi Luna este în semnul Peştilor şi, întreaga zi se află sub semnul conjuncţiei dintre Lună şi Neptun, adică suntem romantici, visători şi de multe ori destul de confuzi ca atitudine, fiindu-ne greu să luăm decizii concrete. În plus în a doua parte a zilei Luna în trigon cu Jupiter ne poate aduce o tendinţă spre delăsare, lene, sau chiar incapacitatea de a lua decizii ferme, chiar dacă conjuncturile par favorabile. În schimb relaţiile noastre sunt binevoitoare iar noi putem primi sprijin şi susţinere acolo unde avem nevoie.
Pe de altă parte Mercur este în sextil cu Pluton, acest aspect ne determină să căutăm rezolvarea problemelor cotidiene şi nu numai, mai bine spus să căutăm soluţii. Ne aduce dorinţa de a convinge şi arta de a vorbi şi ne exprima cu forţă, prin cuvinte.
Aceste două aspecte par destul de contradictorii, dar, de fapt ele ne ţin încordaţi şi pot provoca un fel de surmenaj nervos. Suntem înainte de Luna Nouă şi oricum energia noastră fizică este extrem de scăzută, iar empatia şi senzaţiile sunt mult evidenţiate.
Pluton este şi în cuadratură cu Junona, ceea ce evident va aduce tendinţa de a judeca, de a încadra sau grupa oamenii sau situaţiile după nişte principiu care deobicei nu sunt personale.
Cele două planete au două energii extrem de puternice, şi exprimarea lor este dură, Pluton se află într-un semn puternic de pământ iar Junona în semnul de foc al Berbecului, aduc o energie a luptei, a conflictelor, a ambiţiei. Din acest motiv este posibil să apară numeroase conflicte generate de principii aparent contrare, dar, de fapt, în spatele lor se ascunde o puternică forţă interioară care doreşte să domine, să controleze, să fie luată în seamă şi mai mult decât atât să fie recunoscută. Sunt de evitat negocieriel mai ales când este vorba despre conjuncturi delicate, sau când ne aflăm deja într-un impas; este important să ne controlăm resentimentele şi să ne abţinem la comentariile de moment, impulsive.
Este necesar să învăţăm să ne adaptăm tuturor emoţiilor, să observăm cu atenţie ce se întâmplă în jurul nostru şi să acceptăm schimbările.
În general ne caracterizează combativitatea dar şi sensibilitatea. Suntem creativi şi avem nevoie de o ghidare exterioară sau o susţinere, pentru a ne manifesta din plin. Chiar dacă nu ne simţim prea concreţi, este bine să construim să acţionăm concret pentru a crea ceva. Lămuririle vor veni ulterior. În mod special, este bine să analizăm relaţiile de familie şi unde este posibil să le reglementăm.
Să nu uităm că astăzi ne este foarte uşor să ne exprimăm sentimentele, să trăim iubirea, condiţia fiind să nu ne formalizăm sau să nu ne lăsăm cuprinşi de orgoliu. Suntem creativi şi putem să punem în practică visele noastre cele mai profunde, dar nu acţionând ci împărtăşindu-le cu prietenii sau cu persoana iubită.
Dacă aveţi posibilitatea este bine să sfinţiţi casa şi să fiţi iertători. Orice activităţi casnice sunt indicate şi chiar recomandate.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 BERBEC
O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT
Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 21 VĂRSĂTOR
O FEMEIE DEZAMĂGITA ŞI ÎNŞELATĂ, ÎNFRUNTÎND CURAJOS O VIAŢĂ CE PARE GOALĂ
Atunci când simţi că pierzi controlul situaţiei şi eşti dezamăgit de ceea ce se întâmplă, aminteşte-ti că este un moment în care trebuie să-ţi găseşti resurse noi pentru a-ţi urma calea. Eşecul nu este atât o pedeapsă pentru greşelile tale, cât un îndemn pentru a încerca o soluţie mai bună, o atitudine mai constructivă. Chiar dacă perspectivele par lipsite de şanse pentru moment, nu te lăsa păcălit de aparenţe şi mergi înainte pe calea ta, care uneori poate să treacă şi prin depresiuni înainte de urca spre culmi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top