Previziuni pentru 30 martie 2013

Astăzi suntem sub influenţa Lunii Noi din semnul Berbecului care se formează deseară la ora 21.45., este momentul de a trage aer în piept, de a ne regăsi, de a descoperi cine suntem şi ce anume avem de făcut. Cu Uranus alături – care are rolul e a ne trezi, această Lună Nouă ne indică la nivel subtil, noile direcţii de urmat, specifice unei noi ere care se deschide, şi anume, era Vărsătorului. Junona este şi ea alături, ca o contraparte feminină a conjuncţiei aflată acum în echilibru de forţe, ceea ce evident ne ajută să putem descoperi cine suntem şi ce avem de făcut. De aceea vă sfătuiesc ca astăzi să dedicaţi câteva momente pentru a vă gândi şi simţi intens ceea ce doriţi cu adevărat, sau mai exact ceea ce vă este necesar pentru a intra pe sensul corect al vieţii voastre. Se pare că suntem într-un moment decizional important şi ar trebui să-l tratăm cu toată atenţia.
Despre influenţa ei puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-berbecului-%E2%80%93-30-martie-2014.
Daca ştim să  lăsăm la o parte temerile sau orgoliile, atunci ne putem apropia uşor de cei care ne pot fi de mult ajutor. De multe ori refuzăm ajutorul sau şansele oferite de viaţa din motive mărunte, din prejudecăţi, din frica de necunoscut sau din dispreţ pentru cel prin care ne parvine ajutorul. Un om echilibrat, nefiind limitat de asemenea atitudini, poate valorifica în viaţa mult mai multe şanse decât acela care respinge ocaziile propice, fiind astfel victima propriilor sale porniri împotriva altora.
Din punct de vedere energetic, suntem destul de slăbiţi şi este important să ne relaxăm, să ne bucurăm de natură şu de tot ceea ce ne înconjură.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
În fapt, ne fusese dor să ne aducem aminte că pământul e frumos şi apele-s întinse, că păsările cântă şi pentru noi, că ţara noastră e cea mai scumpă din câte sunt pe lume şi că nicio veşnicie nu poate înlocui durata anotimpului cosmic din cumpăna Carpaţilor. Bartolomeu Anania
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 BERBEC
UN ÎNVĂŢĂTOR DĂ NOI FORME SIMBOLICE IMAGINILOR TRADIŢIONALE
Fiecare om este învăţat din copilărie ceea ce au gândit şi făcut cei dinaintea lui. Dar maturizarea spirituala are loc pentru om numai atunci când devine conştient ca el însuşi poate completa cunoaşterea omenirii cu rezultatele propriei sale gândiri şi cercetări. Cei care nu contribuie cu nimic la această zestre de cunoaştere sunt încă nişte copii, care se hrănesc intelectual numai cu ce le-au dat părinţii lor. Numai când omul ajunge să poată dărui altora din propria sa munca intelectuală şi spirituala, se poate spune că el a ajuns la o anumită maturitate.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ
UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top