Previziuni pentru 1 aprilie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii descrescătoare dintre Soare şi Jupiter, este un aspect anual, care aduce în prezent rezolvarea unor conflicte din trecutul apropiat, mai exact din perioada toamnei. Se vor face ordonări şi reaşezarea unor situaţii, se vor da sentinţe sau se vor alege noi contexte de colaborare. Oricum ar fi este un aspect dur, pe care-l resimţim dificil, sau care ne este greu de gestionat. În plus Soarele este extrem de influenţat de apropierea de Uranus, ceea ce declanşează în fiecare dintre noi un puternic sentiment de revoltă dar şi o dorinţă intensă de libertate, sau mai bine spus de eliberare. Pe de altă parte acest aspect ne obligă să înlăturăm superficialitatea din viaţa noastră şi să găsim sau măcar să vedem realitatea concretă, încercând să o acceptăm şi să o apreciem, în acest fel acordându-ne la ea.
Fiecare are nevoie să privească dimensiunea omenească a existenței cu acceptare și îngăduință, pe de o parte, cu încrederea deplină că ea arată diferit în ochii lui Dumnezeu, pe de altă parte. Lumea pe care ne-o arată Eul omenesc conține suferința, lumea pe care ne-a arată Dumnezeu conține încrederea, curajul, credința, răbdarea, bucuria, pacea, înțelepciunea, speranța și frumusețea. Felul în care noi ne investim percepția, ceea ce alegem să vedem, adică varianta Eului sau varianta divină a experienței, este act creator. Inerția Ego-ului nu poate fi învinsă decât printr-o credință neclintită în Dumnezeu și prin afirmarea de netăgăduit a puterii divine aici și acum. Cuvântul lui Dumnezeu tocmai asta înseamnă; credința noastră în lumea lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu este puterea prin care creăm lumea noastră dacă alegem să-l afirmăm. Dar mai putem alege să afirmăm cuvântul Eului omenesc. Noi alegem continuu între aceste două lumi. Mintea noastră țese o realitate iluzorie, pe care o vede logică, dar logica divină are coordonate care nu sunt la vederea fiecăruia dintre noi și uneori nu sunt la vedere pentru nimeni. Duhul înțelepciunii și al înțelegerii nu-i este dat celui ce nu și-a înnoit mintea. Puterea cuvântului pare inertă pentru cel ce vede logica omenească mai presus de cea divină. Eşecurile, cu care sunt asociate foarte des acest aspect, vin numai din incompetenţă. La fel se consideră că aduce o restricţionare a relaţiilor de familie, sau chiar o răcire a relaţiilor cu părinţii, în special cu tatăl. Diferendele pot apare din motive meschine, în care este vorba de încăpăţânare, zgârcenie, sau exceselor.
Tot astăzi Luna este în cuadratură cu Lilith, ceea ce ne aduce o tristeţe greu de definit, mai bine spus o nostalgie sau o stare de abandon, pentru că ne este dificil să acceptăm realitatea. Sunt doar momente de tranziţie, ceea ce avem de făcut este să le privim ca nişte teste de încredere în propriile noastre idei şi acţiuni. Este bine să încercaţi să meditaţi la încercările pe care le trăiţi în ultima vreme. În primul rând învăţaţi să mulţumiţi cerului chiar şi pentru întâmplările neplăcute, căci este cea mai bună cale de a le transforma. Dacă veţi spune:” Doamne îţi mulţumesc , trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă, am ceva de învăţat. Nu sunt perfect şi am făcut câteva greşeli”, vă veţi simţi mai bine, şi detaşaţi puteţi analiza, înţelege şi corecta.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Suferinţa şi fericirea sunt incompatibile vibraţional, dar mintea lumii le-a aşezat alături prin alăturarea absurdă dintre suferinţă şi dragoste. De fapt, niciodată nu vom avea dragoste când suferim din dragoste. Suferinţa însăşi este semnul despărţirii de omul iubit, de lucrul dorit. Suferinţa reprezintă un câmp energetic în care afirmăm că nu avem dragostea pe care ne-o dorim, că celălalt nu ne iubeşte, că suntem nefericiţi şi nu avem iubire sau că nu putem avea fericire! Fericirea este un câmp energetic în care afirmăm contrariul. Iată de ce ele sunt incompatibile şi iată de ce nu vom avea dragoste în viaţa noastră atîta vreme cât..vom alătura dragostea suferinţei.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 12 BERBEC
UN STOL DE GÂŞTE SĂLBATICE
A venit de-a binelea primăvara, şi idealuri noi apar pe cerul sufletului fiecăruia. Este momentul unui nou început, în care priorităţile se restabilesc după necesităţi sau după dorinţele fiecăruia. Fiecare lucru are vremea sa şi este bine să ştim să-i dăm atenţia cuvenită la momentul potrivit, fără să ne încăpăţânăm în a menţine situaţii îngheţate din alte vremuri, de-acum depăşite. Trebuie să ştim să zburăm spre locul care ne aşteaptă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 21 BALANŢĂ
O MULŢIME PE O PLAJĂ
În unele momente este util să-ţi analizezi emoţiile şi să-ţi aminteşti că, prin ele, te conectezi la tot ce este în jurul tău. Atunci când vrei să ştii dacă eşti pe calea cea bună, observă-ţi emoţiile, ascultă-ţi inima, şi aşa vei învăţa să alegi întotdeauna ceea ce este bine. Orice alegere greşită, chiar dacă nu ai trecut încă la fapte, îţi aduce tulburare în suflet, în timp ce alegerea bună este cea care îţi aduce pacea.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Berbec în cuadratură cu Jupiter  în rac
Este un moment tensionat care afectează în general personalitatea, eu-ul, în timpul căruia ne simţim lezaţi, crezând că există o nepotrivire între dorinţele noastre şi realitate, că suntem nedreptăţiţi, sau suntem mult mai susceptibili
Problemele care apar sunt legate de proprietăţi, de banii pe care ar trebui să-i primim de la ceilalţi, de problemele materiale, dar şi de transformările necesare. Se poate spune că putem fi dezamăgiţi de relaţiile noastre sau de contactele pe care le avem. Putem să fim surprinşi de evenimente datorate neglijenţei proprii sau erorilor, fiind extrem de important să fim atenţi sau vigilenţi pentru a evita neplăcerile administrative.
Credulitatea şi lipsa de rigurozitate poate aduce prejudicii în afirmarea personală, deteriorându-ne imaginea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top