Previziuni pentru 5 aprilie 2014

Luna se află în semnul Gemenilor, ea aduce o stare de detaşare şi o lipsă de concentrare, mai bine spus un aer distrat, fiindu-ne greu să ne concentrăm asupra problemelor importante. Într-un fel Luna este mai schimbătoare decât deobicei şi chiar capricioasă.
Pe scurt este important să ne oprim un pic din alergătură pentru a medita şi analiza tot ce trăim şi simţim, tot ce este nevoie să schimbăm, căci este un moment important, evident subtil vorbiind, pentru noi toţi.
Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.
În general nu se poate spune despre această zi că este una prea armonioasă. Tensiunile, starea de agitaţie şi nemulţumirea ne vor urmări aproape toată ziua şi ne vor face să avem multe discuţii, mai ales principiale. Dacă nu ne vom stăpâni egoismul este posibil să pierdem oportunităţi importante sau să fim incapabil să valorificăm situaţiile avantajoase care apar.
Va exista tendinţa de a încerca să ne manifestăm cunoaşterea fără a fi prea siguri de ceea ce ştim. Cunoaşterea de sine este foarte importantă, la fel ca şi cercetarea spirituală. Mare atenţie la cuvintele pe care le rostim, pentru că vom fi judecaţi după ele. Nu ne vor fi permise minciunile sau prefăcătoria, şi în general ar trebui să ne axăm pe rezolvarea unor lucruri care necesită o realizare rapidă.
În această zi gândul nostru trebuie să fie în totală comuniune cu Dumnezeu, El trebuie să existe în tot ceea ce facem, gândim sau spunem. Acest lucru ne va menţine o stare ridicată de conştiinţă, în acest fel putând să ne mişcăm fără greutate, liberi şi uşori, naturali.
Tot astăzi Venus va trece în semnul de exaltare al Peştilor, ceea ce ne va mai linişti sufletul şi ne va aduce o armonie interioară, atât de necesară în această perioadă dificilă. Cu Venus în semnul Peştilor, putem vorbi despre prezenţa apropiată a lui Dumnezeu, care este concretizată pentru noi în îngeri. Deseori această lume angelică o percepem ca pe o realitate, parte integrantă în ordinea creaţiei, ca pe o prezenţă iubitoare care ne învăluie, astfel că devine concretă şi o putem trăi ca pe o experienţă, Şi atunci nu mai putem vorbi doar de simpla credinţă în prezenţa lui Dumnezeu: ea se traduce în experienţa personală, în şi prin îngeri. De exemplu, un gând inspirat apărut ca un fulger în planul conştient, o mireasmă suavă, senzaţia unei prezenţe diafane, impresia unui contact pe furiş, un vis revelator etc. Chiar şi o fiinţă umană poate îndeplini, la un moment dat, rolul de înger: putem percepe prin ea protecţia, prezenţa şi dragostea divină. O altă realitate creată poate deveni pentru noi, câteodată, ca o lumină care se reflectă în fiinţa noastră interioară, luminând-o, trezind şi descoperind din profunzimile ei cele mai pure sentimente, idei înălţătoare sau puteri vindecătoare.Această zi în care iubirea şi umilinţa, dorinţa de a ne transforma profund ar trebui să fie în inima noastră, ar putea să ne facă mai luminoşi şi buni. Îngerii ne pot ajuta să trecem peste dificultăţi şi să reuşim mult mai uşor.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Nu criticaţi şi nu îi judecaţi pe ceilalţi, direct sau indirect. Căutaţi să nu participaţi la critica şi la bârfă. Nu vă plângeţi. Nu încercaţi să vă amestecaţi în dramele şi conflictele celorlalţi.  Aflaţi că nevoia de critică şi de a vă plânge, provin din frică. Îngăduiţi celorlalţi dreptul de a fi aşa cum sunt! Nu confundaţi acţiunile cuiva cu fiinţa sa. Aflaţi că toate fiinţele sunt Divine şi egale!
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 BERBEC
SPIRIDUŞI DANSÂND ÎN APUSUL DE SOARE
La lumina zilei au loc majoritatea activităţilor umane, iar când se apropie seara, ritmul lucrului se reduce şi cei mai mulţi oameni se retrag la casele lor pentru a se regăsi între cei dragi şi în intimitatea propriului loc de odihnă şi meditaţie. Se pot face multe lucruri utile noaptea, începând de la lectură, corespondenţă, reflecţii, studii şi proiecte, până la jocuri de familie şi întâlniri intime. Unii preferă să fugă de liniştea nopţii în atmosfera încinsă din discoteci şi baruri. Probabil sunt cei care nu suportă să se întâlnească faţă-n faţă cu sine, în tăcere, şi atunci se ascund în mulţimea zgomotoasă, sau poate că sunt oameni care nu suportă să stea singuri… Tu ce alegi?
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 22 SCORPION
VÂNĂTORI ÎMPUŞCÂND RAŢE SĂLBATICE
Nu este greu să ucizi fiinţe care nu se pot apăra. Ai nevoie doar de instrumente şi de o anumită îndemânare. La fel, nu este greu să loveşti în cei care nu te pot lovi. Dar aceasta nu este o dovadă de curaj sau de vitejie, ci doar o dovadă a faptului că eşti capabil să distrugi – şi oricine e capabil de aşa ceva, dacă vrea. Dar eşti capabil să redai viaţa unei fiinţe ucise de tine? Sau eşti capabil să aduci altora bucurie cel puţin în aceeaşi măsură în care le poţi aduce durere? Adevărata putere este cea care ştie să creeze lucruri bune pentru toţi.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top