Previziuni pentru 6 aprilie 2014

Ziua de astăzi, de fapt ca şi întreaga săptămână se află sub semnul opoziţiei Soare Marte retrograd, care se va forma de fapt miercuri. Dar acest aspect este deosebit de dur şi tensionat , declanşând evenimente la care nu ne aşteptam sau la care nu ne gândeam, cu câteva zile înainte de formarea lui. Apoi ziua de astăzi se află sub influenţa inconjuncţiei Mercur Nodul Nord, ceea ce cu siguranţă ne face mai neatenţi, mai lipsiţi de concentrare, mai interiorizaţi, fiind potrivit să ne ocupăm strict de problemele personale.
Venus a trecut în semnul Peştilor şi se apropie de Neptun, în acelaşi timp aflându-se şi la jumătatea distanţei dintre Soare şi Pluton, de aceea se poate spune că pot exista numeroase tensiuni la nivel sentimental dar şi multe frământări şi dificultăţi în a accepta schimbările.
Luna se află în propriul domiciliu, semnul Racului, de unde ne determină să fim mai dornici de a ne ocupa de familie, de sufletul nostru, de ceea ce ne reprezintă.
Se va putea constata o încordare, o tensiune datorată în mare parte ataşamentului pe care-l avem faţă de propriile noastre idei, ceea ce ne face să renunţăm cu greu la mentalităţile noastre, să fim duri şi chiar lipsiţi de tact în relaţiile cu cei din jur. Simţul critic, suspiciunea sunt  la ordinea zilei, fiind puţin probabil să putem face paşi înainte în derularea contractelor pe care le avem sau în stabilirea unor noi contacte. Este un moment în care va trebui să învăţăm lecţia acceptării şi colaborării, chiar dacă acest lucru se va întâmpla datorită unor evenimente mai dure.
Este important să fim foarte atenţi la toate mesajele pe care le primim, să analizăm în profunzime toate lucrurile, să fim atenţi la toate detaliile, să ne controlăm impulsivitatea mai ales atunci când simţim că suntem nedreptăţiţi.
Este bine să nu fim pasivi, să depunem eforturi susţinute pentru a finaliza acţiunile începute sau pentru a ne urma idealurile.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Nu este nevoie să ştii unde mergi.
Nu este nevoie să ştii de ce mergi.
Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie;
Dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 17 BERBEC
DOUĂ DISTINSE FETE BĂTRÂNE, ŞEZÂND ÎMPREUNĂ ÎN TĂCERE
Prietenii fiecărui om sunt pe măsura lui, aşa cum şi-i alege şi cum şi-i păstrează prin propriile preferinţe şi afinităţi. Chiar dacă te simţi în siguranţă în cercul tău de prieteni, mai ales fiindcă ei gândesc ca tine, acest sentiment nu trebuie să te ţină departe de posibilităţile tale de progres. Întotdeauna există mai mult decât ceea ce se întâmplă în mediul tău apropiat, şi trebuie să fii mereu deschis pentru relaţii şi idei noi, care ţi-ar putea face viaţa mai frumoasă.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ
UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top