Previziuni pentru 15 aprilie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul eclipsei totale de Lună care va avea loc la ora 10.42, ea aduce o stare de agitaţie extremă şi multă tensiune. Este indicat să fim cât se poate de liniştiţi şi să încercăm să amânăm deciziile importante. Despre eclipsa totală de Lună puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eclipsa-totala-de-luna-luna-plina-din-15-aprilie-2014.

Tot astăzi Mercur şi Uranus, guvernatorul ierarhic superior, sunt în conjuncţia anuală – în semnul Berbecului, deschizând un ciclu important legat de activităţile intelectuale, de instruire, sau legate de călătorii şi noi colaborări, acesta este doar la nivel de idei sau informaţii, fiind de evitat aplicarea concretă. Tot astăzi Pluton trece în mişcarea aparent retrogradă, pentru o perioadă de aproximativ 6 luni, acţiunea sa este mai mult orientată spre activităţile de tip re şi spre interior, determinându-ne să facem transformări importante legate de felul de privi viaţa, dar şi de modul în care percepem principiile de viaţă.

Ceres este alături de Lună în mişcare aparent retrogradă, ceea ce face ca toate activităţile concrete şi materiale, să sufere blocaje, sau pur şi simplu să ne fie dificil să ne manifestăm în acest plan. Este important să fim atenţi la alimentaţie, fiind de evitat ca stomacul, bila şi splina, să fie suprasolicitate.

Mercur formează tot astăzi cuadratura cu Pluton, ceea ce poate determina un blocaj destul al activităţilor, mai ales că Pluton este staţionar retrograd, ceea ce face ca acţiunile să se desfăşoare cu dificultate, să gândim mai greu, să ne orientăm mai mult atenţia spre ceilalţi decât spre noi, să fim morocănoşi şi prost dispuşi, greu de mulţumit.

După momentul de Lună plină, Luna intră în perioada de fără direcţie, ceea ce ne va îngreuna activităţile cotidiene, ne va scade eficienţa fiind de evitat deciziile importante şi întâlnirile de afaceri.

Pe scurt este o zi grea, în care avem nevoie de mult tact, răbdare şi prudenţă, dar mai ales atenţie sporită. . Impulsurile distructive trebuie înlăturate, sunt doar stări de moment, de tensiune şi presiune interioară. Intuiţia şi empatia ne aduc multă mulţumire sufletească. Într-o zi atât de agitată este singurul mod în care putem avea o percepţie corectă, lipsită de prejudecăţi şi critică.

Diplomaţia este importantă şi mai ales controlul criticii şi al acţiunilor impulsive.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Ai încredere în lumina ta, în strălucirea Sufletului tău! Nu-ti fie teamă să exprimi deschis iubirea! Las-o să se reverse asupra  a tot ce există în calea ta! Adu prin iubirea ta atât de frumoasă si plină de gingăsie strălucirea în Sufletele celorlalti!

Bucuria să-ti însotească pasii oriunde mergi si iubirea să te călăuzească în orice actiune! Bucură-te pentru că constientizezi care este Adevărul acestui Univers!

Bucuria este cheia pentru toate usile care par să nu se deschidă. Esti Lumină, poti aduce Lumina din ceilalti la suprafată! Cum? Pur si simplu iubind curat totul!

Gândurile tale atât de strălucitoare îmbogătesc tot Universul. Nu lăsa niciodată zâmbetul să-ti fie întunecat de iluzii!

Iubirea învinge toate iluziile, le dizolvă prin Lumina ei. Iubeste secunda! Iubeste-te pe tine! Iubind tot ceea ce esti vei descoperi MIRACOLUL si apoi îl vei vedea si în ceilalti. Te iubim! (ÎNGERII – Forum Doranima)

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 BERBEC

UN OM ÎNZESTRAT CU MAI MULTE DARURI DECÂT POATE DUCE

Ai tot ce vrei ca să faci tot ce trebuie, şi ai tot ce-ţi trebuie ca să faci tot ce vrei. Dar dacă ai senzaţia că îţi lipseşte ceva, aceasta poate să vină adesea din refuzul tău de a vedea abundenţa de posibilităţi care te înconjoară, bogăţia de lucruri care aşteaptă ca tu să le foloseşti. Fericit cel care ştie să obţină maximum din ceea ce are, oricât de puţin ar avea, şi păcat de cel care are mult dar nu pune în valoare tot ce are!

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 16 BALANŢĂ

DUPĂ O FURTUNĂ, UN ŞANTIER NAVAL ARE NEVOIE DE RECONSTRUCŢIE

În viaţă au loc, uneori, furtuni emoţionale. Ele nu sunt menite să ne rănească, ci mai ales să ne determine să cugetăm adânc şi să ne remodelăm atitudinea faţă de cei din jur şi faţă de ceea ce trăim. În general, ele ne ajută să progresăm, să devenim mai înţelepţi, dacă nu ne lăsăm copleşiţi de sentimentul nenorocirii şi ştim să mergem mai departe cu lecţia învăţată. După asemenea furtuni, este bine să ne construim o atitudine nouă, să abordăm altfel problemele şi relaţiile noastre, pentru a le da un echilibru care să nu mai poată fi afectat de furtuni.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în conjuncţie cu Uranus în semnul Berbecului

Această conjuncţie aduce un plus de imaginaţie gândirii reci a lui Mercur, dar şi o exacerbare a mentalului. Este important să folosim acest aspect pentru a ne face planuri, pentru a găsi soluţii logice, dar mai ales pentru a ne face noi proiecte legate de comunicare, sau, fiindcă se petrece în semnul Berbecului, legate de idealurile noastre cele mai înalte. Intuiţia funcţionează perfect, iar evenimentele care au loc în jurul nostru ne vor schimba concepţiile. Este o zi minunată datorită acestui aspect, fiecare dintre noi reuşind să facem lumină în anumite aspecte ale vieţii, evident dacă se va putea controla impulsivitatea.

Mercur în Berbec în cuadratură cu Pluton în Capricorn în mişcare aparent retrogradă

Acest aspect aduce în general transformări ale modului de a gândi sau comunica. Este posibil ca multe dintre convingerile noastre să se clatine în urma unor situaţii şi rezultate evident contrastante. Acestea sunt deobicei inevitabile şi ne sunt necesare pentru a ieşi de pe pistele false ale gândirii şi acţiunii.

Mercur fiind în Berbec, este posibil să revină în discuţie subiecte mai vechi sau neînţelegeri care acum trebuie înţelese şi edificate.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top