Previziuni pentru 22 aprilie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul cuadraturii dintre Marte şi Jupiter, aspect dur, care se va resimţi din plin şi care va readuce în prezent situaţii sau tensiuni cu care ne-am confruntat şi în perioada 9 ianuarie 2014, doar că acum se vor pune în practică sau se vor declanşa anumite legi pe care atunci le-am negljjat sau nu le-am considerat necesare. Acest aspect va aduce înţelepciune şi transformări importante la începutul lunii august, când practic transformarea situaţiilor de acum va fi încheiată, atunci fiind momentul de trasare a unor direcţii noi de acţiune sau de activitate, sau altfel spus va fi un moment important de ajustare.

Deocamdată ne vom lovi de toate activităţile care au rămas nefinalizate, de toate acţiunile care au fost neglijate sau minimalizate, fiind un moment de lecţii importante în ceea ce ne priveşte.

Este important de înţeles că deciziile nu mai pot fi luate acum ele sunt impuse din exterior, vin fără nici o posibilitatea de a le anihila sau a riposta. Ceea ce ne rămâne acum este Iubirea ca principiu mântuitor şi rugăciunea ca mod de rezolvare a greutăţilor sau dificultăţilor. Fiind sub influenţa lui Marte, chiar dacă slăbit, tendinţa noastră va fi în aceste zile care urmează, de a acţiona.

Este foarte posibil să ne simţim obosiţi, slăbiţi, sau să acţionăm cu o mai mare energie decât avem – consumându-ne de fapt, dar acestea toate se datorează şi faptului că au loc multe schimbări de vibraţie extrem de importante.

Marte ne dă imboldul de a acţiona şi de a obţine ceea ce dorim. Depinde doar de noi dacă vom acţiona conflictual sau îi vom folosi energia pentru a avea satisfacţia muncii bine făcute. Dacă nu dorim să punem în evidenţă latura agresivă a lui Marte ar trebui ca fiecare dintre noi să îşi asume responsabilitatea acţiunii sau a gesturilor sale.

În planul relaţiilor, Marte vine să accentueze prin atitudinea oarecum ”înfocată”, stările conflictuale şi lipsite de coerenţă sau logică. De aceea se poate spune că Marte poate fi focul care aprinde, pârjoleşte şi distruge, dacă nu suntem atenţi. Controlul sentimentelor şi al acţiunilor noastre trebuie să fie permanent şi esenţial. Nu uitaţi că Marte reprezintă impulsul de a acţiona, dar şi de a obţine ce dorim. De aceea este important să fim selectivi în ceea ce ne dorim, înainte ca ceva să se întâmple în viaţa noastră. Puterea gândurilor noastre şi forţa acţiunilor vor face evenimentele posibile.

Tot astăzi este Ultimul pătrar, un moment tensionat în care avem posibilitatea de a înţelege unde am greşit şi de ce, în care trebuie să înţelegem lecţiile primite şi să ne însuşim mesajele lor, pentru a nu le mai repeta.

Mercur este în conjuncţie cu Nodul Sud ceea ce aduce în prezent consecinţe ale modului defectuos de gândi sau de a aborda problemele. De aceea ziua pare tensionată şi ripostele sunt frecvente, mai ales la nivelul limbajului şi al comunicării. Lângă Mercur se află Junona cea care este recunoscută prin răzbunarea de care a dat dovadă, de aceea tentaţia de a ne răzbuna este foarte mare, sau măcar de a reproşa, ceea ce evident nu va rezolva conflictele.

Totul este să fim în concordanţă cu legile divine, să ne respectăm idealurile şi să avem credinţa că Dumnezeu ne îndreaptă pe calea cea bună.

Orice lucru care se întâmpla în viaţa noastră are nevoie de energie. Dacă nu ne
trimitem energia – este ceea ce se numeşte „identificare” – deci dacă nu ne identificăm cu nimic, lucrul respectiv moare, el nu mai are o energie care să îl susţină. Iar neidentificarea este cealaltă faţetă a faptului de a rămâne martor. Obişnuinţa este comoda, luciditatea este dificilă – însă este astfel doar la început.
Reţineţi acest lucru : nimic nu poate fi câştigat fără luciditate şi credinţă.
Aceasta este o lege supremă.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Încercaţi să descoperiţi ce anume etapa aţi reuşit să depăşiţi, şi ce cale vi se deschide, pentru că fiecare dintre noi trece la etape superioare de evoluţie, prin diferite experienţe sau evenimente. Folosiţi-vă de orele lui Marte, pentru a acţiona, dar mai ales pentru a găsi cele mai bune soluţii la problemele care le aveţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 2 TAUR

O FURTUNĂ ELECTRICĂ

Când tensiunile acumulate ajung la maximum, se mai întâmplă şi descărcări violente, a căror energie nu trebuie să te sperie, căci o poţi capta şi dirija în scopuri utile. Orice s-ar întâmpla în astfel de momente, există posibilităţi pentru a transforma situaţiile dramatice sau emoţiile violente în resurse constructive, dacă dispui de cunoaşterea căilor de acţiune necesare.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 14 BALANŢĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top