Previziuni pentru 25 aprilie 2014

Ziua de astăzi se află sub semnul conjuncţiei superioare Soare Mercur, acest aspect aduce la împlinire un ciclu care s-a deschis în 15 februarie legat de tot ceea ce reprezintă Mercur: comunicarea, comerţul, studiile, mobilitatea, capacitatea de a adaptare şi de răspuns la mediul exterior. Astăzi este momentul de a face o analiză a acestui interval de timp, de a sintetiza ideile şi de a putea descoperi eventualele erori sau neconcordanţe. Puteţi citi mai multe despre acest aspect pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-superioara-soare-mercur-aprilie-2014.

Tensiunea emoţională puternică, de fapt intensă, orientată greşit poate să ne aducă numeroase probleme fizice, sau să ne scoată din ritmul obişnuit, la modul neplăcut, prin diverse afecţiuni fizice. De aceea este preferabil să observăm evenimentele din jurul nostru, să le analizăm pentru că sunt răspunsuri la punctele vulnerabile pe care le avem şi nu le conştientizăm. Poate fi vorba de experienţe noi simţite profund, de care ar trebui să ne eliberăm comunicând, fiind bine de evitat să lăsăm mintea să ne controleze, pentru că ne va crea doar reacţii violente. Sufletul, în schimb, dacă-l ascultăm ne ajută să gestionăm corect situaţiile şi să ne eliberăm de presiunea temerilor interioare. Mai este un aspect al acestei zile, şi anume dependenţa de situaţii, oameni, conjuncturi care ne creează nemulţumire şi ne determină să nu ne urmăm calea spirituală, de aceea vom găsi justificări la orice situaţie sau propunere care va încerca să ne scoată din aceste lanţuri din ce în ce mai greu de suportat.

Trebuie reţinute visele, ele ne pot transmite mesaje importante, care ne ajută să conştientizăm schimbările de care avem nevoie.

Atenţie la starea de agitaţie interioară, poate crea discuţii aprinse, dispute sau chiar certuri, mai ales că se formează şi cuadratura Soare Lilith, mâine, dar se resimte intens de astăzi..

De aceea să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.

Să nu uităm că imaginaţia este cea care ne modelează viitorul. Culorile în care ne imaginăm lumea sunt cele care vor da nota realităţii noastre. Dacă folosim culori vii, luminoase, imagini pline de bucurie, vom avea o viaţă luminoasă şi bogată. Avem toată libertatea să modelăm cum vrem imaginea pe care o oferim lumii, dar nu uităm că este însăşi imaginea vieţii pe care ne-o făurim.

În schimb, când vine vremea pentru acţiune, trebuie să ştim să ne mobilizăm toate resursele şi să ne concentrăm asupra acţiunii în sine, păstrând mereu în minte ţinta, ţelul pe care vrem să-l atingem. Chiar dacă suntem într-o competiţie cu alţii, rezultatele  depind în primul rând de noi, nu de ei.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Vom avea tendinţa de a exagera, prin gânduri sau vorbe, de a evada din faţa obstacolelor, refugiindu-ne în activităţi intelectuale sau călătorind. Dar nu uitaţi că cel mai simplu mod de a ne mulţumi pe noi înşine este acela de a face ceva pentru cei din jur. Cuvintele :”pot să fac ceva pentru tine?” trebuie să fie pe buzele noastre cât mai des cu putinţă.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 5 TAUR

O VADUVĂ ÎN FAŢA UNUI MORMÂNT DESCHIS

Trecutul ne poate folosi numai în măsura în care învăţăm din el. Dacă regretăm lucrurile care s-au întâmplat, asta are valoare numai dacă regretele sunt impulsuri pentru a nu mai repeta greşelile care ne-au condus la ele. Dar regretele pentru lucruri faţă de care nu ne considerăm vinovaţi sunt inutile. Ele ne dezvăluie doar faptul că ne-am ataşat de ceea ce am pierdut mai mult decât era necesar, sau că pe undeva greşim chiar în atitudinea faţă de ele. Putem să ne spunem oricând că tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, şi dacă regretăm ce s-a întâmplat, atunci avem datoria să acţionăm în aşa fel încât să nu mai ajungem în astfel de situaţii.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 22 PEŞTI

UN PROFET ADUCÂND NOUA LEGE DE PE MUNTELE SINAI

Atunci când toţi cei din jur par să fie într-o stare de confuzie, pierzând din vedere scopurile reale şi înalte ale vieţii, cineva trebuie să le aducă aminte de sensul în care şi-au propus să meargă. Ai putea fi tu însuţi acela, şi atunci trebuie să-ţi asumi responsabilitatea şi să ştii să dezvolţi viziunea utilă tuturor. Sau ar putea fi altcineva din jurul tău, şi atunci trebuie să ştii să-i accepţi viziunea şi să revii la calea ta reală cu ajutorul ideilor lui. În oricare situaţie, un nou set de norme poate limpezi lucrurile.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top