Previziuni pentru 26 aprilie 2014

Dimineaţă se formează conjuncţia superioare Soare Mercur, despre care am vorbit şi ieri şi despre care puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-superioara-soare-mercur-aprilie-2014. Concomitent cu acest aspect se formează cuadratura dintre Soare Lilith şi Mercur Lilith, practic toate cele trei aspecte formându-se în perioada de Lună fără direcţie ceea ce poate genera evenimente greu de controlat, sau reacţii dificil de anticipat.

În tot cazul suntem într-o perioadă delicată, în care avem nevoie de multă atenţie la tot ceea ce se petrece în jurul nostru, dar şi de multă atenţie legată de evenimente importante din viaţa personală. Practic se generează revoluţii şi transformări, atât de subtile, căci orice consecinţă a lor ne va lua prin surprindere, dacă nu ne urmărim cu atenţie viaţa, stările interioare şi simţurile.

Despre acest aspect puteţi citi mai mult pe https://www.mirabilys-magazin.ro.

Perioada de Lună fără direcţie durează până la ora 13.10, timp în care este indicat să nu ne programăm activităţi importante, întâlniri de afaceri, negocieri sau achiziţii de valoare. În schimb percepţiile noastre sunt excelente şi este o perioadă foarte potrivită pentru a activităţile spirituale.

Tot astăzi Junona va trece în semnul Taurului, influenţând constructiv fluxul banilor şi activităţile concrete, mai ales cele manufacturiere, şi ajutându-ne să ne dezvoltăm simţul practic. În schimb în relaţiile noastre se poate amplifica sentimentul de posesivitate şi gelozia, fiind frecvente suspiciunile şi tendinţa de a controla.

Seara Mercur şi Neptun formează un sextil, un aspect care ne ajută să ne dezvoltăm empatia, să înţelegem mesajele subtile sau să punem în practică cu mai multă uşurinţă informaţiile primite la nivel spiritual.

Conjuncţia Soare Mercur este în septil cu Chiron, ceea ce ar trebui să ne determine să fim extrem de atenţi la ceea ce vorbim sau la ceea ce gândim, căci acestea ne pot genera pierderi energetice importante, sau pur şi simplu se pot declanşa evenimente karmice, care au fost atent ţinute sub control până acum.

Astăzi este o zi bună în care avem posibilitatea de a rezolva multe probleme, mai ales dacă acestea ţin de comunicare, relaţii, asocieri. Este la fel de important să încercăm să înţelegem ce anume avem de schimbat, mai ales în activităţile pe care le-am iniţiat la sfârşitul anului care a trecut. Este posibil ca acum să apară evenimente, situaţii confruntări prin care să ne schimbăm mentalitatea sau ideile, să facem ajustările necesare pentru a merge mai departe cu forţă, energie dar mai ales corect. De fapt este vorba de o renaştere a valorilor şi aspiraţiilor mai profunde, o reîntoarcere la sursă, dar atenţie acestea toate se pot întâmpla în urma unor situaţii explozive. Intelectul condus de ego a luat tot cea a văzut mintea şi i-a conferit o logică, dar câteodată avem nostalgia lucrurilor simple, ancenstrale, care au avut odată o mare vitalitate şi putere.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Cu mintea tulburată de gânduri negre nu poţi gândi limpede. Îţi consumi propria energie în chinul resentimentelor, pentru a-ţi alimenta furia, tristeţile… Reuşeşti doar să te macini în interior şi să-i îndepărtezi pe cei din jur. Foloseşte-ţi energia şi resursele pentru a te elibera. Orice gând neplăcut înlocuieşte-l cu unul pozitiv. Lasă egoismul deoparte şi tratează-i pe cei din preajmă ca pe nişte oameni dragi. Înlocuieşte furia cu răbdare şi toleranţa, mândria cu smerenie, lăcomia cu dăruirea, ura cu iubirea. Vei reuşi astfel să rămâi netulburat, să-ţi menţii armonia interioară.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 6 TAUR

O PUNTE CARE SE CONSTRUIEŞTE PESTE O PRĂPASTIE

Diversitatea este un aspect care face viaţa mai frumoasă. Oamenii sunt atât de diferiţi pentru ca fiecare să poată vedea că există multiple forme ale manifestării şi ca să înveţe unii de la alţii, nu ca să devină inamici. Unul dintre cele mai frumoase lucruri din viaţă este prilejul de a construi punţi între aspectele diferite ale vieţii. Mereu ai ocazia să cunoşti oameni diferiţi de tine, şi dacă ai răbdarea de a-i asculta şi observa, şi suficientă toleranţă ca să nu-i consideri o ameninţare faţă de stilul tău de viaţă şi gândire, poţi câştiga foarte mult din relaţiile cu ceea ce pare diferit de tine.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 21 SCORPION

ASCULTÂNDU-ŞI CONŞTIINŢA, UN SOLDAT NU SE SUPUNE ORDINELOR

Orice sistem social este perfectibil. Sistemele sociale au fost create de oameni care au căutat să asigure un mediu raţional şi echilibrat pentru viaţa socială, după conştiinţa lor. Dar totul evoluează, şi întotdeauna vine un moment când oamenii găsesc soluţii mai bune, daca au în vedere valori superioare celor reflectate în sistemul actual. Dacă simţi că ai de făcut ceva care iese din limitările sistemului, pentru a ajuta sistemul să progreseze, atunci eşti dator să faci asta. Altfel, înseamnă să contribui la stagnarea sistemului, adică la propria ta stagnare.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top