Previziuni pentru 28 aprilie 2014

Astăzi întreaga zi Luna este fără direcţie, mai exact până la ora 17.30, de aceea nu sunt recomandate acţiunile importante, întâlnirile de afaceri, investiţiile, semnarea de contracte, energia noastră fiind extrem de puţin receptivă la relaţionarea cu cei din jur. În plus suntem în ultima zi lunară, iar energia noastră se afle la cote minime, mâine fiind Luna Nouă însoţită şi de o eclipsă inelară de Soare, despre care puteţi citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eclipsa-inelara-de-soare-din-29-aprilie-2014, şi ale cărei efecte se vor face resimţite de astăzi.

În plus această săptămână este guvernată de Lună şi de aceea ziua de astă, aflată şi ea sub influenţa astrului nopţii, este importantă, fiind cel mai potrivit moment de a recepţiona mesaje subtile şi de a ne conecta foarte uşor la subconştientul personal. În plus Luna este în conjuncţie cu Nodul Sud, ceea ce generează anumite trăiri, intuiţii flashuri, prin care ne putem rezolva probleme importante din trecut, karmice, chiar. Este momentul să înţelegem că trebuie să facem un salt spiritual, că este necesar mai mult ca oricând să ne punem visele în aplicare, să fim atenţi la ceea ce construim şi la ceea ce ne dorim. Este un moment important în care poate ar trebui să ne eliberăm de toate problemele şi fricile, pentru a face un salt important, pentru a conştientiza menirea noastră pe pământ.

În plus şi noi trebuie să-i ajutăm pe cei de lângă noi, care ne solicită, să-şi depăşească problemele şi să se vindece. Oamenii pot avea atitudini foarte diferite faţa de viaţa. Unii pot sa lucreze activ, dar în pace, pentru a se apropia de ţinta propusă fără a-i deranja pe alţii, şi chiar ajutându-i şi pe alţii să se apropie de ţelurile lor. Alţii pot avea impresia că trebuie să se lupte cu obstacolele şi inamicii care le ies în cale, astfel că se lasă purtaţi de alţii pe drumul vieţii, atenţia lor fiind prea mult concentrată asupra luptei în sine. Depinde de noi ce atitudine alegem, şi viaţa noastră va fi plina de evenimentele născute din atitudinea pe care o avem.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Deşi este adevărat că oamenii prudenţi sau puternici îşi domină steaua proprie şi îşi cuceresc circumstanţele, este tot atât de adevărat şi adesea mai la vedere că puterea şi prudenţa de a proceda astfel vine din interior, sunt născute în astfel de oameni mai degrabă decât obţinute de aceştia.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 TAUR

O SANIE FĂRĂ ZĂPADĂ

Când lucrurile nu merg aşa cum ai vrea, este cazul să ai răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrezi pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândeşti se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă îţi doreşti lucruri pentru care nu eşti încă pregătit, este mai bine că dorinţa nu ţi se împlineşte imediat, fiindcă atunci ai risca să nu te poţi bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectezi atent la toate implicaţiile dorinţelor tale, vei descoperi şi ce ai de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de tine.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 28 BERBEC

UN PUBLIC NUMEROS, DEZAMĂGIT

Acţionezi adesea numai pentru a împlini aşteptările publicului, ale celor din jurul tău? Această motivaţie te poate face să devii doar o reflectare a ideilor şi dorinţelor celorlalţi, neglijându-ţi astfel adevărata înclinaţie şi menire. Indiferent de impresia pe care o produci altora, de opiniile lor şi de aprecierile sau criticile pe care le primeşti, tu poţi să simţi cel mai clar dacă faci bine sau rău. Ceilalţi uită repede, dar tu îţi aminteşti mereu lucrurile pe care trebuie să le faci mai bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top