Previziuni pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2014

Această săptămână este sub influenţa Lunii şi a eclipsei inelare de Soare din 29 aprilie, despre care puteţi citi un articol dedicat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eclipsa-inelara-de-soare-din-29-aprilie-2014.

Mercur din semnul Taurului, are o activitate intensă în această săptămână, fiind practic parte la aspectele şi influenţele care au loc, prin apropierea de Lună, dar şi prin trigonul cu Pluton, sextilul cu Jupiter şi opoziţia cu Saturn. Fiind sub aceste influenţe, vom fi mai profunzi în gândire, mai sobrii şi mai rigizi, afectându-ne mult mai puţine probleme şi selectând exact acţiunile care trebuie întreprinse. Ne vom concentra atenţia şi asupra rezolvării unor lucruri rămase restante, fiind importantă mai ales studierea şi analizarea situaţiei prezente.

În viaţa familială sau sentimentală, unii dintre noi vor simţi o răcire a relaţiilor sau chiar conflicte, multe datorate impulsivităţii verbale sau dorinţei de a comanda sau conduce cu orice preţ, dar în schimb ele vor câştiga în profunzime, realizând relaţii durabile şi puternice, dacă se vor depăşi conflictele. Pentru alte persoane această perioadă toate aduce discuţii şi certuri, sau chiar rupturi şi separări. De fapt ne va fi testată iubire, cei care vor depăşi momentele acestea., vor avea relaţii pe care se vor putea baza, întemeind cupluri perfect sudate. Este important să înţelegem că este momentul în care putem trecutul este strict legat de prezent, că rezolvând restanţele vom fi mult mai liberi şi puternici, putând începe un nou ciclu din viaţa noastră.

Să fim foarte atenţi la toate mesajele pe care le primim, să analizăm în profunzime toate lucrurile, să fim atenţi la toate detaliile, să ne controlăm impulsivitatea mai ales atunci când simţim că suntem nedreptăţiţi.

Este bine să nu fim pasivi, să depunem eforturi susţinute pentru a finaliza acţiunile începute sau pentru a ne urma idealurile.

Vom avea mai mult simţ practic, dar va trebui să luptăm cu posesivitatea şi încăpăţânarea, eliberându-ne de sentimentalismul exagerat, mai ales în luarea deciziilor. Mulţumirea şi realizările le vom împlini prin efort constant, minuţiozitate, dar ţinând cont de intuiţii şi presentimente.

Este cel mai bun moment pentru a ne schimba modul în care privim valorile materiale, banii, puterea, deschizându-ne mai mult spre latura spirituală, în acest fel putând să înţelegem erorile referitoare la acumularea de bani.

În această poziţie ne reapar afaceri neterminate ale trecutului, este de fapt o perioadă de curăţire a karmei, de curăţire a subconştientului şi de eliminare a fantomelor vieţii netrăite, mai ales din perioadele primilor 28 de ani de viaţă ( sau 56). Este nevoie de multă energie, calm şi iubire pentru a realiza această sarcină. Pentru a înţelege şi aplica acest lucru putem trăi crize fiziologice, psihologice sau sociale.

Apoi trecerea planetei Venus în semnul Berbecului – de sâmbătă – ne va face mai agresivi, lipsiţi de tact dar şi plini de iniţiative şi cu un pronunţat gust al războiului, făcându-ne să resimţim toate aspectele rămase nerezolvate în plan sentimental, declanşând conflicte şi tensiuni dar aprinzând puţin instinctele mai ales sexuale. Chiar fiind în exil, iubirea nu înseamnă că nu se va manifesta ci modul de exprimare a ei va fi oarecum dificil sau greşit interpretat.

Apoi Mercur formează un sextil cu Chiron, aspect de moment care ne poate aduce idei geniale sau prezenţă de spirit mai ales în plan material. Joi, de 1 mai, Românii sărbătoresc „Armindenul”, ziua semnifică începutul verii şi se serbează la iarbă verde. Tradiţia spune că acum se pun ramuri verzi la porţi, pentru noroc şi belşug. Mai multe despre acest articol puteţi citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/calendar-popular-–-luna-mai.


Cu cât dorinţa de putere a unui om este mai mare, cu atât slabiciunea sa iese cu mai multa forta de sub obloanele personalitatii. Marile dorinte de putere dezvaluie si credinta omului in propria-i slabiciune, dar si o conceptie de viata eronata, care defineste puterea dintr-un unghi limitat. In câmpul spiritual al existentei, care include iubirea, blândetea, bunatatea sufleteasca, puterea de a darui si de a primi, puterea provine din perceptia slabiciunii si a smereniei personale. Cel ce nu sufera sa-si perceapa propria slabiciune, nu poate iubi si nu stie ce este iubirea. El doreste dragostea pentru ca simte in ea „puterea”, dar se impiedica de indata ce intelege ca, pentru dragoste trebuie sa ai perceptia slabiciunii. Sa fii servitor, inainte de a fi servit. Sa te apleci, inainte de a primi plecaciuni. Ori, dorinta obisnuita de putere vrea numai servitori.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top