Previziuni pentru 29 aprilie 2014

În principal ziua de astăzi este una foarte emoţională şi foarte încărcată, atât afectiv cât şi fizic. De fapt fiecare dintre noi suntem copleşiţi de fel de fel de gânduri sau probleme, influenţa eclipsei de Soare fiind extremă. Mai multe despre ea pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eclipsa-inelara-de-soare-din-29-aprilie-2014.

Este o zi în care ne putem construi armonios viitorul în următoarelor zile, dacă ne liniştim şi ne ascultăm sufletul, care se anunţă foarte tensionate. Trebuie doar să recunoaştem în sinea noastră ce anume ne dorim şi ce ne nemulţumeşte.

Este o zi în care putem avea declicuri sau flashuri în care să înţelegem adevăratul scop al existenţei noastre, al iubirilor sau pasiunilor pe care le avem.

Este posibil să exagerăm, să fim mai exaltaţi sau mai romantici decât ar trebui, dar cu siguranţă frustrările şi nemulţumirile interioare nu ne vor da pace şi ne vor determina să fim maliţioşi şi oarecum insinuanţi.

Ceea ce nu trebuie să rataţi astăzi, este conjuncţia lunară pe care o face Soarele cu Luna, este de această dată specială, pentru că ne vom simţi ca şi cum un văl ni s-a luat de pe faţă şi ne putem elibera de fel de fel de spaime sau angoase, pentru a concepe în prezent proiectele necesare unui viitor mai bun.

Viaţa este o continuă cercetare în care înveţi să amesteci şi să combini ingredientele ei pentru a obţine reacţii şi produse utile. Cele mai valoroase reacţii sunt cele care îţi înalţă sufletul şi îţi dau o bucurie pe care o poţi dărui permanent celorlalţi.

Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.

Chiron ne poate ajuta astăzi să redescoperim frumuseţea şi simplitatea lucrurilor, iar Jupiter ne poate susţine să o şi trăim. De aceea astăzi, cu condiţia sincerităţii, putem face exact ceea ce simţim, fără teamă sau complexe, tocmai pentru a deveni sinceri şi egali cu noi înşine.

Putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment…aici se simte din plin trigonul Pluton Mercur.

Astăzi chiar avem şansa de a decodifica de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă…

 

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Toate evenimentele pe care le-ai trăit de-a lungul vieţii tale, până în acest moment au fost

create de gândurile şi credinţele tale din trecut. Au fost create de gânduri şi cuvinte pe care le-ai

rostit ieri, săptămâna trecută, luna trecută, anul trecut, acum 10,20,30, 40 de ani sau mai mult, în

funcţie de vârsta pe care o ai.

Dar, acesta este trecutul tău. A trecut şi s-a terminat! Ceea ce este important în acest moment

este să alegi şi să crezi ce spui în acest moment! Pentru că aceste gânduri şi cuvinte vor crea

viitorul tău. Punctul tău de putere este în momentul prezent şi formează deja experienţele tale de

mâine, de săptămâna viitoare, de luna viitoare, de anul viitor, etc.

Uită-te ce anume gândeşti în acest moment. Este ceva negative sau pozitiv? Vrei ca acest

gând să-ţi creeze viitorul? Doar observă şi fii alert.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 9 TAUR

UN POM DE CRĂCIUN ÎMPODOBIT

Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie. Dar, ca şi în faţa pomului de Crăciun, şi în faţa Vieţii trebuie să ai starea de spirit necesară ca să te poţi bucura de daruri. Fără starea de spirit a bucuriei, degeaba ai în faţă un pom plin cu daruri, fiindcă probabil nu le vei băga în seamă.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 11 BALANŢĂ

UN PROFESOR PRIVINDU-ŞI ELEVII PE DEASUPRA OCHELARILOR

Există momente în care modul tău artificial de a vedea lucrurile nu mai face faţă, şi atunci tragi concluzia că trebuie să priveşti situaţia direct, aşa cum este ea cu adevărat. Oamenii s-au obişnuit să vadă viaţa prin prisma unor mentalităţi rigide, limitate, sau prin prisma propriilor interese, şi de aici apar o mulţime de dificultăţi. În realitate, viaţa este mult mai complexă şi mai bogată, şi aceia care învaţă să o privească detaşat, cu ochiul eliberat de prejudecăţi, va dobândi cea mai corectă viziune asupra ei şi va fi mult mai ferit de erori.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Taur în trigon cu Pluton în mişcare aparent retrogradă în Capricorn

În primul rând semnele de foc ne spun că energia noastră pe care o depunem pentru a descoperi sau investiga este mult amplificată, mai pasională şi arzătoare în acelaşi timp.

Trăirile, evenimentele sau stările pe care le avem, sunt necesare pentru a ne revoluţiona gândirea, pentru a produce revoluţii în domeniile de activitate în care acţionăm. Este vorba şi de o deblocare la toate nivelurile, un fel de declic, de înţelegere dintr-o dată a ceea ce ni se întâmplă.

Suntem curioşi şi neliniştiţi, având forţa de a înfrunta necunoscutul şi a limpezi enigmele.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top