Previziuni pentru 30 aprilie 2014

Imaginaţia, creativitatea, dorinţa de a ne regăsi în armonie cu Sinele superior sau cu Divinitatea, vor fi la baza deciziilor noastre – ele sunt date de aspectul de sextil Mercur Jupiter.

Aspectul, subliniază că la nivel practic, după o perioadă de austeritate, de confruntări cu diferite probleme materiale, a venit momentul să ne schimbăm puţin atitudinea, să înţelegem altfel valoarea muncii noastre şi a banilor, să apreciem mai obiectiv şi detaşat de ceea ce ne este absolut necesar.

Pentru a ne inspira este important să medităm pe orele planetare ale lui Mercur, să primim influxul culorii violet pentru a ne inspira.

Studiile, comunicarea şi informarea corectă, la nivelul cunoaşterii practice ne poate fi de un real folos, dar şi un atu forte când este vorba despre ceea ce vrem să aplicăm.

Vorbele noastre trebuie să rostească ceea ce simţim, orice demagogie va fi sancţionată drastic, ba chiar mai mult se va întoarce împotriva noastră. Situaţiile confuze predomină tocmai pentru că ne este teamă să ne manifestăm clar intenţiile, să ne definim logic şi concret activităţile profitabile. De aceea să nu ne mirăm că lucrurile trenează sau sunt greu de rezolvat, că totul este confuz şi în ceaţă. De fapt este imaginea noastră interioară reflectată în exterior.

De fapt mesajul concret este de utilizare a energiilor spirituale pentru a realiza lucrări practice în serviciul celorlalţi.

Ca o altă caracteristică esenţială a acestei perioade este absenţa sentimentalismului, cu toţii fiind axaţi către lupta esenţială, constând în distrugerea lumii noastre interioare eronate, în recunoaşterea adevărului, ordonându-ne viaţa după o logică superioară.

Luna în exaltarea ne dă intuiţia necesară pentru a găsi cele mai bune soluţii. Este un moment de trecere, o perioadă în care deciziile pe care le luăm ne sunt necesare pentru a face tranziţiile importante din viaţa noastră. Dar, mai întâi, trebuie să acţionăm la nivel practic pentru a ne consolida poziţia.

 

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Dacă vrei să trăieşti o viaţă în care să nu-ţi urmezi niciodată sentimentele, dar în care fiecare sentiment este filtrat prin maşinăria Minţii tale, dă-i înainte. Ia deciziile, bazându-te pe analizarea situaţiei de către Mintea ta. Dar nu căuta bucurie în astfel de maşina­ţiuni şi nici preamărire a lui Cine Eşti Tu cu Adevărat.

Aminteşte-ţi: Adevărata preamărire nu trece prin minte.

Dacă-ţi asculţi sufletul, vei şti ce este „cel mai bine” pentru tine, pentru că cel mai bine pentru tine înseamnă ce este adevărat în ceea ce te priveşte.

Când acţionezi luând în considerare numai ce este adevărat în ceea ce te priveşte, îţi vei grăbi înaintarea pe cărare. Când creezi o experienţă bazată pe „adevărul tău de acum”, mai degrabă decât să reacţionezi la o experienţă bazată pe un „adevăr trecut”, produci un „nou tu”.

De ce durează atât de mult să creezi realitatea pe care o alegi? Iată de ce. Pentru că nu ţi-ai trăit adevărul tău.

Cunoaşte adevărul şi adevărul te va elibera.

Dar, o dată ce ai ajuns să-ţi cunoşti adevărul, încetează să te mai răzgândeşti în ceea ce îl priveşte. Mintea ta este cea care încearcă să-şi dea seama ce este „cel mai bine”. Opreşte-o! Ieşi din mintea ta, întoarce-te la simţirile tale!

Aceasta se înţelege prin „a-ţi veni în simţiri”. Înseamnă a te întoarce la ceea ce simţi, nu la ceea ce gândeşti. Gândurile tale sunt pur şi simplu atât – gânduri. Construcţii mentale. Creaţii „inventate” de mintea ta. Dar sentimentele tale — ei, astea sunt reale.

Sentimentele sunt limbajul sufletului. Şi sufletul tău este adevărul tău.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 10 TAUR

O SORĂ DE LA CRUCEA ROŞIE

Este inutil şi chiar periculos să te amăgeşti cu gândul că în lumea de azi numai banul contează. Cei care gândesc aşa, nu fac decât să-şi justifice propria lăcomie sau propria lipsă de interes pentru alte lucruri. Există mulţi oameni care fac ceea ce fac numai din pasiune, sau fiindcă ei simt că au o misiune de împlinit. Şi există multe lucruri pe care nu le poţi cumpăra cu bani.

 

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 15 TAUR

UN OM CU O PĂLĂRIE FISTICHIE DE MĂTASE, ÎNFOFOLIT CONTRA FRIGULUI, ÎNFRUNTĂ O FURTUNĂ

Omul modern şi-a umplut viaţa cu tot felul de obiecte şi obiceiuri artificiale, care îi dau o vagă senzaţie de siguranţă, dar îi rezolvă prea puţin din problemele cu adevărat importante ale vieţii. Omul are nevoie de o viziune mai profundă, de căutarea unor soluţii mai naturale pentru a face faţă furtunii informaţionale contemporane şi a marilor schimbări prin care trece lumea astăzi. Adevărul nu poate fi marcat prin cod de bare.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur  în Taur în sextil cu Jupiter în Rac

Acest aspect este de scurtă durată şi este de fapt legat de oportunităţile care ne apar pentru a înţelege sensul real al lucrurilor pe care trebuie să le facem. Este vorba de determinare, rezistenţă şi încredere în maniera de a comunica şi de a materializa. Este bine să nu ne lăsăm antrenaţi de conjuncturi şi să alegem căile cele mai simple sau uşoare în rezolvarea unor probleme, mai ales dacă ele sunt, sau par atât de complexe.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top