Previziuni pentru 4 mai 2014

Astăzi începe o săptămână guvernată de Saturn aflat în mişcare aparent retrogradă, de aceea toate evenimentele şi acţiunile noastre au o tentă de sobrietate dar şi de responsabilitate fiind făcute cu mult mai multă grijă şi atenţie, chiar cu o prudenţă excesivă.

Ziua de astăzi se află sub influenţa trigonului crescător dintre Soare şi Pluton, aspect care ne ajută să facem toate acele transformări necesare în activităţile noastre, transformări de viziune, de atitudine, perspectiva de a privi viaţa fiind din punct de vedere spiritual.

Cumva poziţia Soarelui este extrem de importantă, fiind cumva elementul cheie de dezamorsare a conflictelor generate de influenţa încă extrem de puternică a Crucii cardinale, care va fi amplificată de tranzitul Lunii prin semnul Racului, dar este importantă şi pentru a ne replia, pentru a ne orienta dorinţele în aspiraţii adică pentru a înţelege diferenţa dintre nevoia de ceva sau cineva şi ataşamentul sau concentrarea pe ceva ce nu ne este vital. De fapt cele mai multe tensiuni vor apare tocmai din această înverşunare de a nu renunţa căci pierderea este socotită o lipsă majoră. De aceea ceea ce ne aduce ziua de astăzi este reflecţia, atenţia le detalii dar şi la nevoile sufleteşti, la valorile reale de care avem trebuinţă. Soarele şi Luna sunt în sextil crescător, un aspect care ne aduce posibilitatea de a înţelege şi de a intui cu exactitate ceea ce avem de făcut. În plus Luna se află în cuadratură cu Uranus, ceea ce creşte riscul manifestărilor emoţionale explozive, mai ales în jurul prânzului, fiind nevoie de un autocontrol maxim. Apoi Luna se va afla în conjuncţie cu Jupiter, un aspect extraordinar pentru a ne programa toate activităţile necesare pentru următoarea perioadă de 29 de zile, mai exact până în 1 iunie. Este vorba despre toate activităţile legate de dezvoltarea noastră, este vorba de atitudinea în faşa problemelor, care ar trebui să fie sinceră, pură, ceea ce ar contribui la dezvoltarea noastră spirituală. Probabil că mesajele mele din ultima perioadă par a bate câmpii cu această dezvoltare spirituală, dar este singurul obiectiv cu adevărat important pentru fiecare dintre noi, acum, la acest moment de răscruce, numai aşa putem contribui la schimbările în curs de derulare.  Este ca şi cum, ar trebui să luăm decizia de a privi toată viaţa noastră, toate deciziile noastre doar din această perspectivă. Pentru asta acţiunile noastre, emoţiile şi gândirea trebuie stabilizate şi consolidate. Acesta este de fapt adevăratul sens al simbolului Crucii cardinale, ea reprezintă conflictul în acţiune, al biruinţei tragice, prin efort profund din partea conştiinţei individuale de a atinge o bază solidă de înţelegere, o întoarcere spre interior, o concentrare şi conformare – adică un simţ profund şi stabilizator al formei, dar o formă individuală PROPRIE, nu un tipar socio-cultural extern. Fiind duminică putem reflecta la toate acestea şi ne putem programa activităţile în primul rând din această perspectivă.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Omul are o tendinţă înnăscută de a evita eforturile şi face tot ce poate pentru a se debarasa de sarcinile sale sau a le ceda altor oameni, animale sau maşini. Şi astfel el slăbeşte şi îşi pierde facultăţile. Cel care vrea să devină rezistent, inteligent şi capabil să înfrunte toate situaţiile, trebuie să se obişnuiască să facă eforturi. Eforturile îl vor menţine în formă. În zilele noastre putem să achiziţionăm multe lucruri fără efort, dar care va fi rezultatul? Vom fi arhiplini la exterior şi asta-i tot, în interior nu va fi nimic.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 14 TAUR

PE PLAJA, COPII SE JOACA, PE CAND SCOICILE ISI CAUTA LOCUL LA MARGINEA APEI

In jocul vietii, adesea suntem atat de prinsi in propriile preocupari incat scapam din vedere lucrurile naturale care se petrec in jurul nostru. Astfel, viata noastra ajunge sa fie limitata numai la ceea ce ne capteaza atentia. Dar oricand putem sa ridicam ochii si sa privim in jur, gata sa descoperim lucruri si jocuri noi, care pot sa ne umple viata de bucurie si de implinire.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ

UN OM INTR-O TRISTETE ADANCA. NEOBSERVATI, INGERI II VIN IN AJUTOR.

Niciodata nu esti singur. Intotdeauna este alaturi de tine cineva gata sa te ajute. Uneori chiar simti acest ajutor, si atunci spui ca ai avut noroc, sau ca ti-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine sa fii constient ca efectiv esti ajutat. Iar daca vei invata si sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi ca rugamintea ta este auzita!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top