Previziuni pentru 6 mai 2014

În prima parte a zilei, mai exact până la ora 11.00 resimţim extrem de puternic conjuncţia dintre Luna aflată în Leu şi Lilith, acest aspect ne aduce luciditate dar provoacă şi multe răni la nivelul sufletului. Este important să ne controlăm orgoliul şi vanitatea, să-io privim pe cei din jur cu compasiune, mai ales dacă ne simţim răniţi de vorbele sau gesturile lor. Este singurul aspect care ne împiedică să trăim starea de mulţumire pe care ar trebui să o simţim datorită sextilului Soare Jupiter, care ne ajută să găsim soluţii la toate problemele care apar. Pe lângă toate acestea, acest sextil ne ajută să fim mai practici şi să ne folosim intuiţia şi creativitatea în rezolvarea situaţiilor complicate. Este cel mai bine să dezvoltăm toate proiectele în care suntem implicaţi, depunând eforturi intense şi constante. Să căutăm partenerii potriviţi cu ideile şi idealurile noastre, să nu ne lăsăm atraşi de speculaţii sau afaceri dubioase. Este un moment extraordinar pentru a relua prieteniile sau relaţiile deteriorate, pentru a ne armoniza viaţa de familie sau cuplu.

Ne putem ocupa cu succes de frumuseţea noastră exterioară şi interioară.

Fiind ziua lui Marte – aflat în semnul Balanţei în exil şi retrograd, în mod normal vom simţi mai puternică dorinţă de a face dreptate, de a acţiona în spiritul dreptăţii, dar şi de a ne echilibra atât în interior cât şi la exterior.

Este una dintre zile a acestuia an, în care se eliberează colosale forţe şi energii. Putem să ne ocupăm de orice probleme, logica şi intuiţia fiind la cote maxime. Sfera de activitatea poate fi largă, toate treburile merg bine.

Spune maestrul: “Pe de-o parte ştim că este importantă căutarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, viaţa creează o distanţă clară între El şi noi. Ne simţim ignoraţi de Divinitate, sau suntem preocupaţi de problemele noastre cotidiene. Asta crează un sentiment de culpabilitate: fie că renunţăm la viaţă într-un fel din cauza lui Dumnezeu, fie că simţim că renunţăm prea mult la Dumnezeu din cauza vieţii. Acest conflict este aparent: Dumnezeu este în viaţa şi viaţa este în Dumnezeu. Fiecare trebuie să fie atent la asta pentru a putea înţelege destinul mai bine. Dacă suntem în stare să pătrundem în sfânta armonie a cotidianului nostru, vom fi întotdeauna pe drumul cel bun şi ne vom îndeplini obiectivele.”

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

A fost odată o fată oarbă care se ura pe sine pentru că era oarbă.

Ura pe toata lumea în afară de prietenul ei.

Într-o zi fata a spus că dacă ar putea vedea lumea, atunci ea s-ar mărita cu prietenul ei.

Într-o zi norocoasă cineva i-a donat o pereche de ochi. Atunci ea a văzut totul, inclusiv pe prietenul ei .

Acesta apoi a întrebat-o: Acum, că poţi vedea, te măriţi cu mine?

Fata a rămas şocată când a văzut ca prietenul ei este orb şi i-a spus: Îmi pare rău, dar nu mă pot mărita cu tine pentru ca eşti orb.
Prietenul ei a plecat cu sufletul lăcrimând şi i-a spus: Te rog să ai grijă de ochii mei!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 16 TAUR

UN ÎNVĂŢĂTOR ÎN VÂRSTĂ NU REUŞEŞTE SĂ TREZEASCĂ ELEVILOR SĂI INTERESUL PENTRU CUNOAŞTEREA TRADIŢIONALĂ

Ce îi poate determina pe oameni să înveţe în viaţă? Pe copii, curiozitatea şi spiritul de explorare. Pe adulţi, mai ales nevoia, dacă au încetat complet să mai fie şi copii. Acesta este unul din motivele pentru care, deşi societatea modernă este mult mai bogată şi mai dotată tehnologic decât cea de acum un mileniu sau chiar un secol, totuşi oamenii se confruntă cu greutăţi şi nevoi care îi forţează să înveţe mereu lucruri noi. Dar dacă îţi păstrezi curiozitatea şi pasiunea pentru cercetare, atunci învăţarea nu mai este ceva forţat, impus de situaţie, ci ceva dorit şi plăcut.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 10 BALANŢĂ

O CANOE APROPIINDU-SE DE UN LIMAN SIGUR PRIN APE PERICULOASE

Dacă ştii să vâsleşti printre valurile vieţii, vei reuşi să ajungi cu bine la mal, chiar din furtună. Nu lovi la întâmplare în jurul tău, căci vâsla ta se poate rupe de stânci. Şi nu-ţi pune barca de-a curmezişul valurilor, fiindcă aşa te poţi răsturna. Foloseşte forţa valului ca să ajungi la mal, şi nu lupta cu ceea ce nu poţi învinge. Nu uita că obiectivul tău nu este să învingi valul, ci să ajungi cu bine acasă.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Taur în sextil cu Jupiter aflat în Rac

Este un moment când se pot crea oportunităţi surprinzătoare, sau pot apare o mulţime de şanse de evoluţie. Avem putere de expansiune, forţă pentru realizarea ambiţiilor, responsabilitate şi maturitate, ceea ce înseamnă că putem crea orice, că ne putem pune în practică idealurile şi proiectele.

Emoţiile şi sentimentele sunt armonioase, dacă nu exagerăm în dorinţa de a le impune, iar intuiţia, flerul şi presentimentele ne pot fi de mare folos atunci când suntem în dilemă.

Este un moment de care ar trebui să profităm câteva zile, pentru a ne ordona lucrurile, în sensul în care putem reuşi acolo unde am avut probleme. Totuşi este important să conştientizăm şi motivul greutăţilor pe care le-am întâmpinat.

Putem să ne creştem personalitatea, dacă întâmpinăm toate evenimentele cu optimism, încredere dar mai ales dacă reuşim să cooperăm cu toţi cei implicaţi. Este important să nu transformăm totul din mândrie sau orgoliu.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top