Previziuni pentru 9 mai 2014

Aţi simţit apăsarea energiei în ultimele săptămâni? Era aproape ca şi cum am fi fost traşi înapoi la începuturile schimbării, când tot ce încercam să facem nu mergea şi un pas mic înainte era urmat de mulţi paşi mari înapoi. Dar energia s-a schimbat la acest început de săptămână şi am ajuns la momentul unor noi începuturi. Astăzi ne apropiem din ce în ce mai mult de opoziţia Soarelui cu Saturn dar şi de cea a lui Venus cu Marte despre care am scris articole separate, această energie ne obligă la acţiune, atenţie nu la confruntare. De aceea este momentul, prin sextilul Neptun Juonona şi prin trigonul dintre Soare şi Lună să ne creăm visele acum, pentru ca sunt susţinute de o mişcare masivă de energie şi, dacă putem păşi în fluxul schimbării, vom fi propulsaţi înainte într-un ritm foarte rapid! Este timpul unor noi începuturi. Este important să ne depăşim frica şi să înţelegem ce resorturi interioare o generează – ne ajută mult trigonul Lilith Venus şi, în acelaşi timp ne provoacă, căci Lilith este cea care poate transforma opoziţia Venus Marte, în confruntare sau echilibru constructiv. Există concomitent cuadratura Lilith JUnona, care ne determină să fim tentanţi de a pune pe umărul celor din jur nemulţumirile noastre, să fim tentaţi să revendicăm, de aici până la confruntare numai este decât un pas.

Schimbările de energie din ultimele şase luni au fost dure şi a trebuit să ne reîntâlnim cu situaţii pe care le credeam depăşite. Călătoria noastra spirituala este fără sfârşit, deosebit de frumoasă, fascinantă, ca zborul unui fluture şi suntem provocaţi să trecem la niveluri din ce în ce mai înalte ale fiinţei, să ne ridicăm vibraţia şi să devenim mai mult din ceea ce suntem. Chiar când credeam că am terminat şi ne putem odihni, apare o nouă provocare, forţându-ne să folosim ceea ce am învăţat. Fiecare dintre aceste situaţii reprezintă noi începuturi pentru noi, o ocazie să o rupem cu trecutul şi să pornim înainte pe o altă cale.

Darul armoniei va permite să fim în consens cu Binele nostru Cel Mai Înalt. Asta înseamnă că tot ceea ce conduce la Binele nostru Cel Mai Înalt este permis să vină înspre noi, iar lucrurile care nu sunt în acord cu el se vor îndepărta. Aceasta este natura dinamica a Universului: toate lucrurile vin şi pleacă, în toate există eliberare şi reînnoire. Armonia este lipsită de ataşamente, prejudecată şi teama. Este complet în echilibru şi rezonează cu iubirea necondiţionată. Pare tare greu, dar de fapt este atât de simplu, totul este să avem încredere în Dumnezeu Tatăl nostru. Astăzi şi în special săptămâna aceasta, este important să ne stabilim intenţia pentru armonie şi să ne lăsăm în voia curentului, să ne abandonăm, adică să încercăm să nu controlăm sau să forţăm evenimentele. Eliberându-ne de dezacordurile şi înlocuindu-le cu tot ceea ce rezonează cu Binele nostru Cel Mai Înalt.

Folosind această zi pentru a crea pace, fericire şi iubire necondiţionată în realitatea noastră, fiind în armonie cu natura noastră Divina, adevărata, ne vom face cel mai sublim şi minunat cadou.

Luna din semnul Fecioarei ne va ajuta să înţelegem cum vom putea face cel mai uşor acest lucru, prin mici acţiune cotidiene, constante, dar concrete, în realizarea lor.

 

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşesc prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător: problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească: reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 19 TAUR

UN CONTINENT NOU RASARE DIN OCEAN

Fii pregatit pentru momentul in care ti se deschide in fata un nou camp de activitate. Orice experienta noua inseamna un pas inainte, fiindca inseamna ca esti gata sa inchei o etapa si sa incepi o alta. Foloseste-te la maximum ca sa explorezi noile posibilitati si ca sa dai tot ce e mai bun in tine in noua ipostaza. Vei avea numai de castigat.

 

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 7 BERBEC

UN OM EXPRIMÂNDU-SE CU SUCCES ÎN DOUĂ DOMENII DEODATĂ

Se spune că este greu să faci bine două lucruri deodată, şi în general aşa este. Dar reuşesc asta aceia care ştiu să coreleze cele două lucruri diferite astfel încât ele să aibă un obiectiv comun. În fond, tot ce facem este ca să fim fericiţi. Orice lucru care nu are acelaşi scop este ceva „diferit” de scopul de bază, de aceea şi este sortit eşecului, sau ne perturbă alte acţiuni. Daca un lucru pe care trebuie să-l facem nu se înscrie în idealul nostru principal, el tinde să devină stresant, şi atunci merită să ne gândim mai bine – fie renunţăm la el, fie îl facem în aşa fel încât să susţină obiectivul nostru de bază.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top