Previziuni pentru 12 mai 2014

Este o zi plină, cu multe evenimente şi întâmplări. Este una din acele zile, după care ni se pare că au trecut ani întregi de dimineaţa până seara, când la final primim atâta iubire şi înţelepciune, atâtea lecţii că ne simţim copleşiţi, obosiţi şi câteodată şi împliniţi.

Apoi, trigonul Mercur Marte este puternic – să nu uităm că Mercur se află în propriul domiciliu, şi teoretic ar trebui să ne ajute să ne coordonăm acţiunile cu ideile, dar pentru că Marte este retrograd, se poate constata încăpăţânare, dorinţa de a acţiona cu orice preţ, dar şi un risc ridicat de accidente. Atenţie la acţiunile fizice, la felul în care ne coordonăm, graba poate fi extrem de păguboasă, iar energia nerăbdării ne poate crea dificultăţi fizice sau riscuri ridicate de a greşi destul de evident.

Eu cred că este o zi serioasă, în care trebuie să fiţi atenţi la toate mesajele pe care le primiţi, pentru că ele sunt de fapt, la nivel subtil, declanşatoarele unor evenimente care vor urma. În plus Luna este fără direcţie întreaga zi, aşa că cel mai potrivit este să ne concentrăm atenţia doar spre acele activităţi organizatorice importante, fiind o zi potrivită pentru a ne reconsidera relaţiile şi comunicarea – evident la nivel de atitudine, adică de a înţelege ce ar trebui modificat – dar şi pentru a ne administra resursele, plănuind în urma unor analize atente, anumite schimbări.

Apoi o altă lecţie importantă constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.

Atunci când ai o cauză pentru care trăieşti sau acţionezi, ai mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiezi de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce faci în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Ceea ce dai acea primeşti, aşa spune legea. Pe măsură ce  trăieşti vei vedea cât de minunat lucrează. Fiecare dar oferit ajută la completarea întregului. Nu aştepta ca cineva să extragă ceva din tine, ci oferă cu drag ce ai. Mulţumeşte cu drag şi constant pentru ceea ce ai, pentru că ţi s-au deschis ochii şi ştii ceea ce faci.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 TAUR

UN PORUMBEL ALB ZBURÂND PESTE APE FRĂMÂNTATE

Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 18 BALANŢĂ

DOI OAMENI ARESTAŢI

Greşelile comise în viaţă se plătesc întotdeauna. Chiar dacă nu e vorba neapărat de pedepse juridice, ele determină în mod natural situaţii fără ieşire, de limitare şi penitenţă, din care trebuie să înveţi să nu mai comiţi asemenea greşeli. Cel prin care îţi vine „pedeapsa” este responsabil pentru faptele sale, şi dacă şi el greşeşte, va avea penitenţa sa. Dar ceea ce contează cel mai mult, pentru tine, este să înveţi din propriile tale greşeli, şi cu cât vei învăţa să nu mai greşeşti, cu atât vei fi mai liber, mai puternic şi mai fericit.

 

ASPECTELE ZILEI

Mercur  în Gemeni în trigon cu Marte în mişcare aparent retrogradă în Balanţă

Este un aspect armonios mai ales că are loc pe ziua lui Mercur ceea ce îi amplifică mult puterea.

Astăzi se pot face strategii, se poate valorifica optim gândirea şi voinţa, fiind remarcabilă abilitatea deciziilor şi a acţiunilor rapide  şi corecte.

Trebuie profitat din plin de această zi pentru a ne face ordine în idei, dar mai ales pentru a ne stabilii noi strategii comerciale.

Replierea , reanalizarea sunt extrem de favorabile, mai ales pentru adaptarea din mers la proiectele în derulare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top