Previziuni pentru săptămâna 11 – 17 mai 2014

Această săptămână se află sub influenţa planetei Jupiter, aflată în exaltare în semnul Racului. În general săptămânile guvernate de Jupiter pun în discuţie legile, aduc exagerări, expansiune situaţii abuziv inflamate. În altă ordine de idei, Jupiter, denumit şi marele benefic, aduce în această săptămână posibilitatea de a rezolva prin înţelegere, corect, situaţiile cu care ne confruntăm. Apoi să nu uităm că Jupiter este asociat cu legile, dar acele legi care nu ţin de lumea convenţională ci de legile universale, ale iubirii şi acceptării , a dăruirii necondiţionate.

În puţine cuvinte, Jupiter se referă la creştere în sensul dezvoltării noastre, la amplificare în sensul susţinerii a ceea ce avem, la perfecţionare prin amplificare. De aici rezultă calitatea relaţiilor cu cei din jurul nostru, care trebuie să aibă la bază raţiuni profunde, care să includă şi acceptarea încercărilor sau a suferinţelor.

În plan mundan este posibil să ne confruntăm cu prabuşiri spectaculoase, atât ale unor personalităţi cât şi a unor firme sau concerne, cu dezvăluiri şi scandaluri politice, dar şi cu descoperiri ştiinţifice valoroase.

În general, cred că Jupiter îţi dă atât cât ai nevoie şi îţi ia ceea ce nu îţi mai este necesar, adică se aplică legea că primeşti atât cât meriţi. Deci cam aceasta va fi conotaţia subtilă a acestei săptămâni. De fapt este un moment în care trebuie să dovedim că experienţa acumulată trebuie folosită pentru a ne pune în valoare cunoştinţele despre adevăr, exprimându-ne credinţele şi luptând pentru idealurile şi visele pe care le avem. Este cumva un fel de teste sau probe pentru că lucrurile să se desfăşoară  aşa cum ne-am propus.

Săptămâna care urmează va trebui să ne demonstrăm nouă şi celor din jur, maturitatea spirituală şi forţa morală la care am ajuns, depăşind foarte multe provocări dar mai ales tensiuni.

Fără a fi aspecte numeroase, săptămâna se află sub influenţa Lunii Pline de miercuri care este extrem de importantă şi puternică şi despre care se poate citi mai mult pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-plina-din-14-mai-2014.

Apoi Jupiter formează un frumos trigon cu Chiron, care vine cumva să completeze şi să ajute atmosfera generată de Luna Plină, amplificând emisiile spirituale şi ajutoarele pe care le primim pentru a ne vindeca sufletul şi pentru a ne dezvolta spiritul.

În acelaşi timp cuadratura cu Vesta, ne aduce în prim plan ideea că orice salt spiritual impune o renunţare, o eliberare de condiţionările materiale, evident există Liberul Arbitru pe care îl putem folosi pentru a reuşi să facem toate acestea. Aceste două aspecte ale lui Jupiter au loc concomitent cu Luna Plină, şi, în plus, Jupiter este guvernatorul Ascendentului Lunii Pline, care se află în semnul Săgetătorului. Din acest context Jupiter ne transmite că trebuie să ne ocupăm numai de rezolvarea completă şi corectă a problemelor fără a ne cheltui energia pe nimicuri. În general ne vor fi arătate direcţiile de urmat sau ni se vor trasa problemele de rezolvat, dincolo de dorinţele noastre. Acestea vor reprezenta cel mai aprig duşman, căci dacă ne vom lăsa conduşi de ele vom fi extrem de uşor de deviat de pe calea corectă. Plăcerile se pot confunda acum, extrem de uşor cu nevoile, iar dorinţele nu sunt ale sufletului ci ale trupului sau ale celor din jur.

În al doilea rând conjuncţia dintre Venus şi Uranus de vineri, pe care o resimţim mai multe zile, ne va face să acţionăm destul de rece, mai mult sub impulsul gândirii, fără a ţine cont de emoţiile şi sentimentele noastre sau a celor din jur. Suntem foarte intransigenţi, eliminând din viaţa noastră acele relaţii care nu corespund aspiraţiilor noastre. Senzaţia pe care o vom trăi extrem de frecvent este de izolare, fiind necesar să ne punem sentimentele pe aceeaşi frecvenţă sau lungime de undă cu înţelepciunea, lucru care ni se va pare dificil de realizat. De aici pot pare temerile care duc la fugă şi rupturi sau la despărţiri temporare. Acest aspect este controlat şi de Pluton, aflat în semnul Capricornului cu care Venus formează cuadratură exact la momentul de Lună Plină. Se poate spune că, aparent, nu se vor petrece evenimente importante, doar că vor reveni în viaţa noastră probleme pe care le-am tratat superficial la un moment dat, acum fiind necesară conştientizarea şi rezolvarea lor.

Mercur aflat în domiciliu este extrem de dinamic şi îşi joacă perfect rolul de mesager, el determinând înţelegerea profundă a lucrurilor, pentru cei care caută răspunsuri dar şi abilitatea de a mişca lucrurile, ideile şi de a pune în valoare gândurile. El este în sextil cu Venus şi Uranus, fiind extrem de creativ, inspirat şi original, ajutându-ne să înţelegem exact ce avem de făcut, dacă ascultăm vocea sufletului.

 

Atenţionări

Luni, întreaga zi suntem destul de aerieni, lipsindu-ne simţul orientării şi luciditatea. De aceea se recomandă doar activităţile care sunt deja planificate şi analizate. Atenţie la aparatura casnică, pot apare probleme.

Vineri de la ora 10.30 nu sunt recomandate nici un fel de întâlniri de afaceri sau semnări de contracte. Suntem extrem de neatenţi şi lipsiţi de concentrare; atenţie şi la condus.

Este afectat sistemul circulator, mai ales circulaţia periferică şi pot apare frecvente dureri de cap sau probleme cu urechile sau dantura. Hidratarea corectă şi corespunzătoare a corpului  este absolut necesară.

 

Exista mai multe voci la care poti sa asculti. Este vocea indoielii, punand sub semnul intrebarii si subminandu-ti cele mai dragi vise. Este vocea fricii, trezindu-te in noapte cu un soc rece. Este vocea autoritatii, dandu-ti reguli de urmat. Este vocea parinteasca, spunandu-ti cum sa fii protejat. Este vocea prietenului, care-ti spune ce ar face in situatia ta. Este vocea ratiunii, analizand optiunea aceasta si aceea, studiind si invatand faptele, si inca si mai multe fapte, punandu-ti dinainte o cale logica. Si mai pot fi vocile ingerilor si ale ghizilor spirituali cu care ai contact, dandu-ti sfaturi mai adanci, indrumare mai inteleapta.

Multe, multe voci, toate dandu-ti sfaturi, toate sfatuindu-te sa faci asta, sa eviti cealalta. Mereu si mereu ele se aud.

Dar in mijlocul tuturor acestea, exista o singura voce care conteaza, si aceasta este vocea propriului tau adevar dinlauntru. Adanc inlauntrul tau, exista o cunoastere, si se poate ca aceasta cunoastere sa nu fie nici macar in cuvinte. Poate fi un sentiment interior, in centrul tau, care se exprima in propriul sau mod.

Aceasta prezenta cunoscatoare, care este prezenta sinelui tau inalt infinit mai intelept si mai iubitor, stie care este cea mai buna alegere pe care poti s-o faci chiar acum. Antreneaza-te sa cunosti acest centru al exactitatii. Retrage-te intr-un loc linistit si descopera-l acolo. Este linistea de dincolo de zgomotul fricii, este simtamantul stabil de sub toata tulburarea nelinistii. Este adevarul care rezoneaza in corpul tau cand acesta este linistit si nemiscat.

Nu intreba de ce lucrurile sunt asa cum sunt. Nu intreba ce se va intampla in secunda urmatoare. Intreaba „Ce fac acum?” Intreaba „Cum ma pot apropia de acest lucru?” Acestea sunt intrebarile la care centrul exactitatii tale are raspunsuri, prompte si adevarate.

Si in exactitatea sa tacuta, uneori sfatuieste la liniste si asteptare, la o rabdare adanca, la numai atentie si observatie. Si apoi, brusc, o deschidere se iveste si ea sfatuieste la actiune rapida si curajoasa, la a face ceea ce trebuie facut in acel unic moment al oportunitatii. Invata sa fii prezent cu aceasta voce. Invata sa fii prezent cu acel simtamant, cu acea cunoastere. Ea este raspunsul.

Iata o mica rugaciune pentru această săptămână:

Astazi, sunt profund relaxat si totusi profund constient. Ating o stare de observatie linistita, constient(a) de ceea ce se intampla in jurul meu si profund constient(a) de adevarul care locuieste inlauntrul meu.

 

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top