Previziuni pentru 17 mai 2014

Începând de astăzi Marte devine direct staţionar, deci atenţie la testele relaţionale, la problemele şi acţiunile nerezolvate sau greşit gestionate. Este o perioadă, până pe 21 mai în care avem de înţeles, de însuşit, de implementat noi concepte sau de reparat ceea ce a fost greşit. Este de meditat şi de învăţat. Ziua de astăzi în care Venus este în opoziţie cu Vesta, Venus îl guvernează pe Marte dar şi invers, fiind un fel de mişcare ciclică, asemănătoare cu învârtitul în jurul cozii, poate fi folosită pentru a ne explica prin aprofundare şi meditaţie, evenimente care ne-au marcat sufleteşte şi fizic, care ne-au generat frustrări sau ne-au lovit vanitatea. Capacitatea de a înţelege este maximă, mai ales dacă depăşi prejudecăţile sau renunţăm la acele idei care nu sunt ale noastre. Mercur în cuadratură cu Chiron ne provoacă, este posibil să intrăm în Câmpul Informaţional şi să ne extragem tot ce avem nevoie sau să ne lăsăm copleşiţi de ideile sociale sau cele care gravitează în jurul nostru, dar care nu sunt personale şi nu ne reprezintă. Aşa cî înainte de orice informaţie care ajunge la voi, cereţi să primiţi un semnal dacă ea este autentică şi este în conformitate cu Legile Spirituale personale.

În plus Mercur formează trigon cu Vesta, aşa încât odată recepţionate mesajele corecte fiecăruia, tensiunile se pot transforma în acţiuni constructive.

Vesta şi Chiron, doi asteroizi care se raportează la planul spiritual, care ne determină să privim dincolo de aparenţe, se află oarecum în planuri diferite; nu este vorba de o lipsă de colaborare ci de acţiuni orientate diferit, tocmai ca măcar pe una dintre ele să o recepţionăm. Evident că noi putem să lăsăm să treacă pe lângă noi Toate informaţiile care ne parvin, dar cu siguranţă ne va fi dificil, căci ceva sau cineva ne va atrage atenţia către ceea ce avem de înţeles. Este o perioadă de înţelepţire, în care orice alte activităţi sunt blocate, de aceea este necesar să fim atenţi şi să nu forţăm absolut nimic.

Oricum luarea deciziei este printre cele mai dificile sarcini, mai ales dacă ne confruntăm cu probleme emoţionale, în care binele şi răul sunt de multe ori greu de definit, părând depăşiţi de situaţie.

Luna ne îndeamnă să acţionăm pentru ca relaţiile noastre să fie cât mai clare, mai ales cele care vin din trecut. În plus ne aduce în atenţie că cel mai potrivit sprijin îl putem găsi de la persoanele cele mai apropiate, iubiţi, prieteni sau asociaţi. Ceea ce se întâmplă de fapt, este că avem tendinţa să nu comunicăm, dedicându-ne foarte mult timp problemelor profesionale, neglijând de foarte multe ori să discutăm problemele presante, care ne preocupă.

Este o călătorie experimentală înspre rădăcinile abuzului, înveţi, făcând gre­şeli şi învăţând din ele. Acesta este procesul mântuirii. Iar greşelile noastre devin pregnante, evidente, puternice.

De aceea să ne dedicăm ziua pentru a administra nevoile noastre interioare şi mai puţin cele exterioare.

 

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. Nu trebuie să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. încetează, însă, de a le vedea într-o lumină negativă. Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 TAUR

O BĂTRÂNĂ INDIANCĂ VÂNZÂND PERLE

Dacă îi subestimezi pe cei aparent mai slabi sau mai neştiutori, rişti să pierzi din vedere lucrurile valoroase pe care ţi le pot oferi aceştia. Bătrânii au o experienţă din care ai putea să înveţi foarte mult dacă ai fi atent la cuvintele lor. Avem prilejul să învăţăm din erorile altora, ca să nu mai ajungem în situaţia să le repetăm. Pe de altă parte, există şi lucruri pe care nu le putem învăţa decât de la cei dinaintea noastră. Prejudecăţile legate de diferenţele de vârstă sau de alte tipuri tind să-i despartă pe oameni, dar cine realizează că acestea sunt doar aparenţe, va putea beneficia de tot ce este mai bun în fiecare semen al său.

 

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 19 SCORPION

UN PAPAGAL ASCULTÂND, APOI VORBIND, REPETĂ O CONVERSAŢIE PREA MULT AUZITĂ

Viata ne învaţă foarte multe lucruri, dar multe dintre lucrurile pe care le ştim şi multe din frazele pe care le rostim sunt doar auzite de la alţii. Adesea tindem doar să repetăm ceea ce au spus alţii, bazându-ne pe experienţa lor, fără să verificăm dacă aşa şi este. Această atitudine ne ţine în colivia concepţiilor altora. Dar avem oricând la dispoziţie libertatea de a ieşi din colivie şi de a gândi liber, de a vorbi cu propriile cuvinte. Abia atunci putem spune că începem să fim noi înşine.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top