Previziuni pentru 18 mai 2014

Luna din Capricorn, activează astăzi Crucea cardinală, ea generează emoţii puternice, o stare de agitaţie şi nervozitate greu de controlat. Este important să ne eliberăm de acest stres interior prin acţiuni fizice, prin activităţi dinamice, care să ne pună corpul în mişcare.

În plus Soarele se află în inconjuncţie cu nodul Nord, ceea ce face dificil să ne urmăm calea, să vedem drumul corect, deschis pentru fiecare dintre noi, suntem atraşi de ceţuri, de miraje şi prea puţin de adevăruri. Este o zi ambiguă, provocatoare, în care consecvenţa va fi cea mai încercată.

Marte şi Lilith sunt în sextil, cumva Marte fiind staţionar, avem multe tentaţii, de a ne lua revanşa, de a ne răzbuna, de fapt provocarea fiind de a repara acolo unde sunt erori. Acest aspect de scurtă durată este într-un fel cel mai simplu mod de a depăşi cu bine această perioadă delicată, de a nu se transforma totul în cenuşă. Dacă repetăm aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa noastră. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor noştri. Este bine să încercăm să privim în locul care dă stabilitate vieţii noastre, şi să ne construim echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

Lecţia acestei zile ar fi de fapt să conştientizăm că seriozitatea, profunzimea şi cercetarea atentă a ofertelor, dublată de credinţa în propriile idealuri ne pot aduce reuşite spectaculoase, chiar câştiguri importante. La fel ar trebui să acordăm o mai mare atenţie şi timp relaţiei. Şi să nu uităm că cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lasaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

 

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Spune maestrul: “Toţi avem nevoie de iubire. Iubirea face parte din natura noastră, la fel ca mâncatul, băutul şi dormitul. Câteodată ne găsim complet singuri admirând un apus minunat şi gândim: frumuseţea asta nu are nici o importanţă , pentru că nu am pe nimeni cu care să o împart. În acele momente ar trebui să ne întrebăm: de câte ori ni s-a cerut iubire şi am fugit? De câte ori ne-a fost frică să ne apropiem de cineva şi să-i spunem clar că îl iubim? Ţi-e frică de singurătate. E ca un drog, ca cel mai rău narcotic. Dacă amurgul nu are nici un sens pentru tine, fii smerit şi pleacă în căutarea iubirii. Să ştii că – la fel ca şi cu alte binecuvântări spirituale – cu cât reuşeşti să dai mai multă iubire, cu atât vei primi mai multă în schimb.”

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 28 TAUR

O FEMEIE MATURĂ RETREZITĂ LA ROMANTISM

Oricâte experienţe ai trăit şi oricât de mult ai simţi că ai depăşit vârsta unor anumite manifestări, întotdeauna va trăi în tine un copil dornic să se joace şi să iubească. Dacă astfel de atitudini au dispărut din viaţa ta, înseamnă că deja eşti bătrân şi viaţa nu-ţi mai poate oferi mare lucru. Dar dacă ştii încă să te bucuri de clipele trăite şi să descoperi lucruri noi, dacă ştii să-ţi urmezi idealurile chiar dacă experienţa pare să-ţi spună că ele sunt greu sau imposibil de atins, atunci în fiecare zi ai o nouă şansă să te bucuri cu adevărat de viaţă.

 

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 28 BALANŢĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top