Previziuni pentru 19 mai 2014

Astăzi până la ora 13.00 Luna este fără direcţie în semnul Capricornului, unde oricum este slăbită pentru că se află în exil. Apoi  va trece în semnul Vărsătorului, cumva fiecare dintre noi limpezindu-şi ideile şi informaţiile culese de cea timp.

În schimb avem multe aspecte destul de greu de definit, mă refer că ne este dificil să înţelege de ce se întâmplă. Ele sunt determinate de activitatea extrem de intensă a asteroizilor, care ne influenţează comunicarea prin trigonul pe care Ceres îl face cu Mercur, aspect prin care ni se dezvoltă simţul practic şi abilitatea de a descoperi soluţiile potrivite pentru a rezolva tot ceea ce ne este necesar.

Apoi Venus şi Ceres se află în opoziţie, ceea ce face ca stările interioare legate de stima de sine să fie destul de apăsătoare; în mod special femeile vor resimţi din plin acest aspect, mai ales în relaţiile personale. Este important să încercăm să înţelegem că respectul pe care-l aşteptăm nu vine pentru că există un resort interior care nu funcţionează corect; şi apoi cum am putea cere stimă celor din jur dacă noi nu o avem faţă de noi.

Pluton retrograd formează un trigon cu Junona, un aspect interesant, fiindcă practic se întâlnesc două forţe opuse, într-un aspect armonios. Este probabil şansa pe care fiecare dintre noi o primeşte pentru a îşi rezolva restanţele mai vechi, sau pentru a îşi reevalua sistemul de valori. Este un fel de transformarea înţeleaptă şi făcută conştient, o reracordare la condiţiile de moment.

Probabil că evenimente de o mare subtilitate ne vor determina să fim mai puţin rigizi, inflexibili, depăşind în acest convenţiile şi trezind conştiinţa impersonală.

Tensiunile pe care le resimţim necesită conştientizarea unor datorii karmice, în care se cere maximă stăpânire de sine. Rugăciunea, meditaţia permit receptarea mesajelor îngerilor păzitori. Este important să descoperim în noi cauzele a tot ceea ce se întâmplă, evitând să aruncăm vina pe ceea ce este în exterior. Nu vă miraţi că pot apare situaţii frustrante în care ne va fi pusă la încercare înţelepciunea şi răbdarea.

Se impune multă prudenţă în tot ceea ce facem, Marte este direct staţionar şi se impune atenţie mărită în călătorii, la micile accidente şi incidente.

 

ORA PLANETARĂ A LUNII

Noi suntem ca nişte fiinţe „energetice”, ca nişte aparate, care transmit continuu împrejur semnale. Semnalele mulţumirii, ale bucuriei, ale vieţii conţin în ele frumuseţea, belşugul şi bucuria care se întorc la noi… De aceea s-a spus că „primim ceea ce dăm” sau că „primim tot ce noi cerem”… Să cerem prin rugăciunea care mulţumeşte înainte de a primi. Să mulţumim neîncetat pentru tot ce am vrea să avem, pentru tot ce visăm, pentru tot ce avem, pentru fiecare respiraţie a noastra. Şi atunci vom fi învăţat să ne rugam şi atunci vom putea vedea că numai când suntem bucuroşi primim mai multă bucurie. Când iubim devenim iubiţi. Si când strălucim, strălucirea este atrasă în existenţa noastră.

 

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 TAUR

DOI CIZMARI LUCRÂND LA O MASĂ

Orice relaţie poate fi văzută în mai multe feluri, dar evoluţia ei şi beneficiile ei pentru tine depind în primul rând de felul cum o vezi tu. Dacă iţi place să vezi relaţia ta cu colegii de lucru ca fiind una de concurenţă, în care trebuie mereu să demonstrezi că eşti mai bun decât ceilalţi, atunci ai ales o cale pe care eşti singur în lupta cu alţii, şi aici multă energie va trebui să fie consumată ca să nu rămâi în urmă sau ca să o iei înaintea altora. Dar dacă înveţi să vezi relaţia aceasta ca pe una de colaborare, în care fiecare trebuie să dea tot ce poate mai bun pentru atingerea obiectivelor comune, atunci toţi au de câştigat şi lucrurile merg mult mai bine.

 

GRADUL SABIAN AL LUNII – 26 CAPRICORN

UN SPIRIT AL NATURII DANSÂND ÎN CEAŢA UNEI CASCADE

În momentele de revărsare emoţională, când totul pare atât de confuz, lasă-te purtat de bucuria exprimării propriilor tale sentimente. Dacă ştii să prinzi ritmul sufletului tău în acest dans, vei putea descoperi o nouă imagine a realităţii, mai limpede şi mai completă. În momentele când pare să nu te mai oprească nimic, poţi observa că propriile tale limite sunt mult mai largi decât bănuiai, ca fiinţa ta este mult mai mult decât credeai. Descoperă lumea trecând dincolo de limitările din mintea ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top